8241
Beatos virtuvė

Kalėdų patiekalai: kepti paukščiai ir garnyrai

(0)

Kalėdos skirtos skaniausiems paukščiams: antims, žąsims ir kalakutams. Jei niekada dar jų nekepėte, tikrai pamėginkite, nieko sudėtingo čia nėra, pamatysit. Tik nepamirškite ir gero garnyro: įdarytų obuolių, su apelsinais ir medum troškintų morkų ar karališko bulvių gratino su baravykais.

Perlinėmis kruopomis įdaryta antis su glazūruotais burokėliais

(2)

Saikingai saldžios ir minkštutės perlinės kruopos puikiai papildo sodrų antienos skonį ir atstoja kai kuriems truputį pabodusį bulvių garnyrą. O jau glazūruotais burokėliais jei antį apdėliosite… pasaka.



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.