8241
Beatos virtuvė

Keptų daržovių ir geltonųjų žirnių dhalas

(0)

Labai rekomenduoju pamėginti pasiruošti dhalą su geltonais lietuviškais skaldytais žirniais. Dhalas yra ankštinių daržovių troškinys iš Indijos virtuvės. Jei valgau indiškame restorane, visuomet jo užsisakau. Jų būna įvairių, aš ir pati dažnai mėgstu jo pasigaminti: greičiausiai pavyksta su raudonaisiais lešiais, nes jie labai greitai išverda, bet su žirniais ir visa puokšte prieskonių jis taip pat… Daugiau…

Traškios juodųjų lęšių salotos

(5)

Nuostabus būdas suvalgyti didelį kiekį žalumos. Šios salotos ypatingos tuo, kad pilnos augalinių baltymų ir mineralų iš lęšių (tikras supermaistas!), jose paslėptas termiškai neapdorotas brokolis, o pagardintos jos neatsivalgomu, aksomės tekstūros šiek tiek tiek aštriu… Daugiau…

Vegetariškas Bolonijos padažas

(0)

Visi mėgsta makaronus su populiariausiu pasaulyje itališku mėsos Bolonijos padažu. Savo laidoje rodžiau kaip pagaminti labai panašų padažą, tik BE mėsos. Pastarasis su daug grybų ir lęšių, nes jei mėsos nevalgome, turėtume naudoti ankštines daržoves,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.