Žinote, nors aš paruošimus darau didelius, bet prie kepimo įrangos tai nelabai mėgstu stovėti. Taip jau yra, kad paprastai vyrai ten stovi ir sukioja iešmus bei višteles kilnoja. Bet aš, jei reikia, galiu ir pati, vieną kartą net plikom rankom griebiau už karšto iešmelio… Na, ne visada pagalvoji gi prieš atlikdamas veiksmus. O dabar apie tai, kokie naktipiečių pasirinkimai Vilniaus mieste karštą vasaros naktį. Tikrai jau naktį, nes vidurnaktis – jau naktis, taip?

Atsitiko taip, kad draugė iš svečių šalių grįžo, tai visi išėjom taip jau pavadinkime į miestą. Ir gi jau pusę vasaros InVino/Portabello kieme Vilniuje vyksta kepimas. Tai galų gale man va prieš keletą dienų teko paragauti Visvaldo, bbq entuziasto, kepamų mėsų. Na ir ką, buvo labai gardu. Visvaldas – tikras entuziastas, patys pamatysite. Džiaugiuosi, kad jis dalinasi vištienos receptu.

Rašyti komentarą