8241
Beatos virtuvė

GEGUŽĖS mėnuo kulinarijos studijoje „Beatos virtuvė“

(16)

Taigi taigi, savojoje studijoje per mėnesį planuoju pati vesti ne mažiau nei 3 pamokas. O kitomis dienomis bus rengiami kursai, kuriuos ves kitos žavios ir mane įkvepiančios asmenybės. Dar bus skiriamas laikas jūsų asmeninėms ar darbo kolektyvo šventėms ar šiaip maloniam laisvalaikio praleidimui.

Taigi, kas jūsų laukia šį mėnesį, apie viską nuo pradžių. Trys mano (Beatos) pamokos gegužės 12 d., 13 d. ir 22 d.

TORTŲ KARALIENĖ (Beatos pamoka)

Gegužės 12. d., antradienį 18 val. 

Savo šventėms tortus kepu pati. Aš sakau, mielos mano, tortai yra super paprasta ir visada namie gamintas tortas bus skanesnis ir gražesnis, jis spinduliuos  meilę ir džiaugsmą, nes bus jūsų rankomis pagamintas. Man naminiai tortai yra smaguma ir noriu jus  visiems laikams išmokyti /parodyti, kad namie kepti tortus ir paprasta, ir skanu – tereikia turėti keletą receptų ir keletą technikų būti išbandžius. Taigi, šioje pamokoje jūs išmoksite:

–          iškepti morengini riešutinį biskvitą, klasikinį tortą
–          paruošti sviestinį plikytą kremą
–          išsikepti vanilinį biskvitą  kurį galėsite lengvai paversti šokoladiniu
–          pasigaminti Maskarponės kremą, kuris tinka visur
–          3 tortų puošimo technikas
–          kaip valdyti konditerinį švirkštą
–          ir kaip su konditeriniu švirkštu nustebinti gimines…
–          kaip suplanuoti torto gamybą
–          kaip pasigaminti gražiausių keksiukų
Šios pamokos subalansuotos moterims ir vyrams,  kurie bijo tortų arba galvoja, kad iškepti tortą tai tas pats, kas sukonstruoti reaktyvinį lėktuvą:)

Pamokos kaina: 70 EUR 

 DAUGIAU DARŽOVIŲ (Beatos pamoka)

Gegužės 13 d., trečiadienis 18 val.

Dabar yra tas laikas, kai turime griebti viską. kas žalia, kas gyva.  Ar tikrai suvartojate per dieną rekomenduojamą kiekį daržovių? Geriausius ketinimus stabdo idėjų stygius? Šioje pamokoje daržovių kupini patiekalai užkandžiams,  pagrindiniams patiekalams ir garnyrui.

Tikriausiai žinote, kad baklažanus geriausiai ruošia kaukaziečiai , bet ar žinote, kas yra adžebsendali? Aš kai išmokau šį gėrį pasigaminti, tai galėčiau valgyti kas dieną. Klasikinis indiškas biriani kupinas daržovių, prieskonių ir riešutų, gardus ir karštas, ir supakuotas į pietų dėžutę. O greitam garnyrui – daržovės vokelyje su ožkos sūriu. Ir dar burokėlių pasaulyje – valgykime juos ne tik keptus, bet ir šviežius, keletas receptų tik jiems. Dar nepamirškime daržovingo tarto. Na, o pamoką pradėsime daržovių kokteiliu, kad jėgų nepritrūktume.

Pamokos kaina: 60 EUR (vietų nebėra)

BURGERIŲ AKADEMIJA (Beatos pamoka)

Gegužės 22 d. penktadienis 18 val.

O štai visiems tiems, kurie dievina mėsainius ir eksperimentus prie kepsninių, visos tiesos apie naminius mėsainius – nuo namie keptos bandelės iki naminių padažų. Jūsų laukia 4 vasaros hitai ramioms atostogoms ar savaitgalių baliams: klasikinis mėsainis (sužinosite, kaip ji padaryti nepamirštamą), vištienos kofta (koks judesys garantuos minkštumą ir puikų sukibimą, jei kyla klausimas – kas ta kofta, tai ramiai kvėpuokite ir nepanikuokite – į visus jūsų klausimus bus atsakyta). Ne visi mėgsta mėsą, tad burokėlių burgeris ateina į sceną. Ir, aišku, dar susidursime su visais geriausiais mėsainio kompanijos atstovais –  Chimichiuri, Tadziki, Kruvinosios Merry pagardu, namų gamybos BBQ padažu ir viską skaniai apglėbiančia namine bandele. Darbo bus daug – maisto dar daugiau!

Pamokos kaina: 60 EUR (liko 1 VIETA)

KAS NEMĖGSTA PICOS? (restorano „Jurgis ir drakonas“ picos meistrų iš Italijos ir Lietuvos picos pamokos)

Gegužės  20 d. (trečiadienį)

Tikrai nepažįstų nei vieno, kuris nemėgtų tikros itališkos picos. Ši pamoka visiems picos fanams – jums visos picų gaminimo paslaptys. Ir picas kepsime tikroje, malkomis kūrenamoje krosnyje! Iš pačių tikriausių itališkų ingredientų ir su pačiu tikriausiu picų meistru iš Italijos, visų mūsų mylimų Michele Sorrentino. Jam antrins ne ką mažiau talentinga lietuvaitė Rūta. Žodžiu, planas toks: registruojatės, sakote, kokios picos jums skaniausios ir mokotės jas kepti. Beje, mes jums parengėmė  ir specialių pasiūlymų, kaip gerą picą išsikepti kiekvienuose namuose esančioje orkaitėje.

Speciali kaina atidarymo proga: 30 EUR (vietų nebėra)

VAKARAI TIK JUMS

Kaip pastebėjote, liko dar šiek tiek laisvų gegužės vakarų, tai jie skirti asmeninėms šventėms, gimtadieniams, mergvakariams ar darbo vakarėliams, kai norisi kažko daugiau nei tik sėdėti prie stalo. Kaip viskas veikia? Jūs skambinate mano mielajai kolegei Ievutei, supasakojat jai savo norus ir mes po kiek laiko sugrįžtame pas jus su konkrečiu pasiūlymu ir programa jūsų šventei ar vakarėliui. Norite gaminti, norite stebėti, norite degustuoti, o gal tiesiog plepėti jaukioje aplinkoje – viskas įmanoma didžiulėje Beatos virtuvėje.

Kiekvienas užsakymas skaičiuojamas individualiai.

Taigi rezervacijų ir visais kitais klausimais kreipkitės į Ievą tel. 867007008 arba el. paštu studija@beatosvirtuve.lt ir galbūt netrukus susitiksime kulinarijos studijoje „Beatos virtuvė“, Gedimino pr. 27, Vilnius.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Komentarai
  1. Violeta parašė:

    Šaunuolė Beata, S Ė K M Ė S, S Ė K M Ė S, S Ė K M Ė S, ir su tikru pečiumi, su kugeliu keptu pečiuje, ……….SĖKMĖS.Nuostabus sumanymas.

  2. Renata parašė:

    Labai džiaugiuos už Beata. Bet kartu ir truputi liudna, nes gyvenu ne Vilniuje. Begčiau lėkčiau pas jus į studija :))
    O jei rimtai tai laukiau kokiam žurnale ar knygoje išsamesnio pasakojimo apie tortu puošybos budus naminius. Bet dabar itariu kad ir nesulauksiu. Nes viskas bus destoma per kursus…

  3. Vilija parašė:

    Ech ir kodėl viskas vyksta tam Vilniuj 🙂

  4. Lince parašė:

    Būtent – Visi geri dalykai vyksta Vilniuje… 🙁

  5. Monika parašė:

    Tiesiog žaviuosi Beata ir jos sumanymais…mano šeimos valgiaraščio įkvėpėja 🙂 būtinai aplankysiu kada šią studiją…

  6. Miglė parašė:

    Labai labai domina TORTŲ KARALIENĖ. Ar ši pamoka bus vienintelė, ar galima tikėtis pamokų kartojimosi? Tektų plėštis pusiau, norint sudalyvauti…

  7. Vaida parašė:

    O aš dalyvausiu, labai džiaugiuosi, kad spėjau užsiregistruot, nes kaip supratau vietas labai greitai išgraibstė…tai manau tikrai bus didelis susidomėjimas 🙂

  8. Kristina parašė:

    Vau kaip super 🙂 Kada nors, kai grisu, reiks butinai bandyti uzsiregistruoti i kokia pyragu kepimo pamoka 🙂 tikiuosi ir Bon Bon dalyvauja pamokose 🙂

  9. Mig. Jan. parašė:

    Kaip nerealu… kitaip to neapibūdinsi. Tiesiog skauda, kad tik dabar pamačiau 🙁 Tikiuosi tai nepaskutiniai kursai ir Jums seksis, seksis, seksis… ir bus galimybė priaijungti. Su mama, o gal ir su dukra.

  10. Laura parašė:

    Vakar buvau pamokoje „Daugiau daržovių“. Labai labai patiko!! Labai rekomenduoju visiems, kam trūksta įkvėpimo ir priblėsus meilė daržovėms. Subalansuota vasarai ir nuolat kirbančiam norui „skanu“ neaukot dėl „sveikiau“ 🙂

    Studija nuostabi net su krosnimi, receptai nematyti, betarpiškas bendravimas, apgalvota kiekviena smulkmena, linksmuolė Beata ir jos rūpestingosios padėjėjos – vienas ilgas vakaro malonumas! Vaišės, kokteiliai, o kur dar galimybė pasiimti patiekalą namo ir palepinti vyrą, kuris kantriai laukė namie 🙂

    Dar vienas privalumas (lyginant su kursais, kuriuose teko lankytis) yra tai, kad kiekvienam dalyviui paruošta darbo vieta ir kiekvienas daro visus patiekalus „nuo.. iki“, o ne prisiliečia tik prie kažkokio etapo bendrame katile.

  11. Vilija parašė:

    Užvakar kepėme picas. Buvo nerealu viskas, – jauki ir draugiška aplinka, nuostabūs mokytojai Michelle ir Rūta, smagus picų kepimo procesas, visuomet suspėjančios malonios pagalbininkės, svetingosios šeimininkės Beata ir Ieva, na, žinoma ir neįtikėtinai skanus rezultatas. Gerų emocijų ir pozityvios energijos užtaisas ne vienai dienai :). Labai rekomenduoju visiems.
    Labai ačiū, tikiuosi, dalyvausiu ir kitose pamokose, sėkmės Jums visiems didžiausios 🙂

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.