Kas esate vegetaras – tikras vegetarų rojus šitas apkepas. Labai pavasariškas apkepas. Ir iš viso, dabar yra gražiausios pasaulyje – žalios – spalvos metas. Tikrai dabar labai visur gražu. Ir ta žalia tokia nesugadinta. O kas aplinkui – tas ir ant stalo (spalvos prasme, nes lysvėje mano niekas neišdygo, tiksliau išdygo, bet tokie dar mažiukai, kad vos matosi). Dabar kartais mane itin traukia prie visokio žalio maisto: špinatai ir bazilikas – pirmose eilėse.
Labai patenkinta buvau iškepus šitą apkepą/užkepėlę, nes tikrai labai jau malonus išėjo dalykas ir gražus. Puikiausiai tiko prie avienos pjausnių, marinuotų a la viduržemiškai (tipo, mediterranean: raudonėlis, česnakas, citrina). Kai ir bulvės, ir daržovės kartu, aš valgiau vieną, nes man visai mėsos netrūko. Taigi kas esate vegetaras – tikras vegetarų rojus šitas
Kaip paruošti:
Va man šitas receptukas irgi prie širdies. :))
O orkaitės karštumo 180C užtenka?
Labai gardu jau antra karta kepu:)) šeimyna įvertino 9 iš 10-ties:)
Creme fraiche [krem frėš] ir yra grietinė, tik prancūziškai.
tik jos riebumas užsienyje max 18% ką randu. Lietuvoj grietinė, gal prasideda tik nuo 20% ir į viršų. 🙂
Wow! kokius 7 kartus skanesnis, nei tikejausi, kad bus 🙂 tik as neturejau pesto, tei idejau cesnako nemazai ant spinatu, paaaaasakiskas gavosi 🙂
Tikrai pavyko, tiems, kam noris pietų be mėsos, pabandyti tikrai verta
Man sitas patiekalas nepavyko. Labai paprastai gavosi, skonio mazai. Tiesiog sluoksniuotos bulves ir cukinijos. Vieno tokio apkepo valgyt negaleciau-reikia kazkokio kepsnio prie jo, nes per daug paprastas.
Labai skaniai gavosi! Puikus receptas:)