Biskvitą kepiau jau patį įmanomai lengviausią (ne gamybos, bet skonio prasme), kur sviestas pabaigoje įmaišomas jau lydytas, kur daug kiaušinių ir mažai miltų, dar kartais genoese sponge vadinasi tokio tipo biskvitas…
Kaip paruošti:
Tokio kiekio užteko šešiems žmonėms plius vienam vaikui. Ir vienam besočiui pakartotinė porcija.
Chocolate custart / Šokoladinis kremas/ padažas
Kaip paruošti:
Galima iš karto ant karšto pyrago pilti karštą kremą ir skanauti… Arba, kaip ir sakiau, viską atšaldyti ir valgyti, kai jau reikia… Vakarienės ar pietų pabaigoje…
Va tiek to mokslo, bet paprasta ir skanu…
Turetu buti skanu
o jeigu formeliu neturi
O jeigu formeliu neturi ka daryt
mes su drauge gaminome bet pas mus vietoj biskvito isejo plykitos bandeles kurios orkaiteje issipute kaip balionai ir vietoj kremo isejo glajus
11 metu
Sveika Beata,Nors man tik 12,bet LAAABBAI mėgstu gaminti..Galiu nuoširdžiai pasakyt,kad daugelis mano padarytu skanuumyynu yra iš tavo laidos,ar šito internetinio puslapio.Per kalėdas užsiprašiau tavo knygos,ir paaagaaaliau ja gavau! Nors tik viena….
Taipogi dariau Karamelizuotus riešutus…Uchh daug vargo buvo 😀 nes cukrus labai manes neklause :D:D Bet jie buvo nerealiai skanūs!
Nors ir neturiu tų visokiu įvairiausiu prieskonių ar daržoviu,dažniausiai juos pakeičiu kitais 🙂
Nors šiuo laišku,manau nieko nepasakiau,bet norėjau,kad Jūs sužinotumėt,kad Lietuvoj yra daug jaunų mergaičių kurios,manau seka Jūsų pėdomis (receptais:D)
Žodžiu Jūs Nereali ! 😀 🙂