Spausdinti
Porcijos
6 asm.

Reikės:

500 g mėsos
3 šaukštų sojų padažo
2 skiltelių česnako
1 šaukšto pomidorų padažo
2 šaukštų raudonojo vyno acto
juodųjų pipirų gausiai
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Marinato ingredientus sumaišykite ir pamarinuokite mėsą, geriausia per naktį.

2

Kepkite ant kaitrių žarijų, bet ne ilgai.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Nuostabu! Mesyte gavosi pasakisko skonio. Nor as ne labai moku ruosti jautiena , Bet jau kepsneliai – svajone! Aciu uz receptuka. 🙂

  2. kiek laiko reikėtų jautienos kumpį kepti orkaitėje, kad neperkeptu ir būtų sultinga (ne pusiau žalia)? Iš anksto dėkoju

Rašyti komentarą