8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 1–1,5 kg karšio
  • 3 vidutinio dydžio morkų
  • 2 svogūnų
  • 1 šaukšto džiovintų ar šviežių smulkintų petražolių
  • 1 citrinos žievelės
  • 3 šaukštų majonezo
  • aliejaus kepti
  • .....

Rimo keptas karšis

(5)

Genialu tai, kas paprasta. Rimas iš Preilos mums papasakojo receptą, mes pagal jį pagaminome. Aš tikrai nesu valgiusi puikesnio karšio. Skanumynas. Taigi belieka laukti vasaros, kad patys karšį pagautume, ar pas Rimą užsisakytume, ar tiesiog nusipirktume. Žinau, kad daugelis esame ragavę šios žuvies rūkytos, bet tikrai rekomenduoju išbandyti ir šį receptą. Kepame žuvį: Nuskutame žuvies… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4.33 iš 5)
Loading...

Garuose kepta lašiša su daržovėmis

(2)

Jei keptas maistas kiek pabodo, o gal kas iš namiškių raukosi, pajutęs kepamos žuvies kvapą ar šiaip bandote ateiti į sveikesnės mitybos kelią – šis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Bulvių sklindžiai su rūkytu unguriu

(0)

Bulviniai blynai yra tokie skanūs, kad juos galima valgyti, valgyti ir valgyti. Nenoriu jų atsisakyti ir per šventes, tad galvodama, kaip suderinti tą blynų kasdieniškumą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Salotos su rūkytu unguriu

(2)

Praėjusią vasarą susipažinau su žveju Rimu. Jei būsite Neringoje, tai Rimas Preiloje turi labai geros žuvies. Visa Rimo istorija yra mano vasaros žurnale. Tai va,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Kepta lašiša su padažu „Daržo choras“

(13)

Valgyti galima vien akimis, o šį patiekalą tai jau tikrai: spalvotas, gaivus, traukiantis ir vaizdu, ir kvapu. Puiki vakarienė šeimai. Gilią ir didelę keptuvę įkaitiname,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Šiltos smidrų ir lašišos salotos

(6)

Tiesiog nuostabiai skanu. Šias salotas gaminau Tymo turguje, smidrų festivalyje. Buvo pageidavimas recepto. Tai štai jis ateina. Galite pasirinkti, kaip noríte paruošti smidrus – pakepti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Lašiša citrininiame sultinyje ir žirnelių piurė

(1)

Spalvos tokios pavasariškos, o patiekalas gaivus, lengvas ir ryškus. Ideali savaitgalio vakarienė.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Ypatingai skani silkė

(24)

Šiais metais tai mano mėgstamiausias silkės receptas. Su džiovintais grybais, moliūgu ir viską į visumą sujungiančiu daržovingu padažu „Daržo choras“.  Gaminame: Džiovintus baravykus užpilame karštu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3.82 iš 5)
Loading...

Gravlax arba sūdyta lašiša

(11)

Receptas tiems, kuriems maistas turi būti ne tik skanus, bet ir gražus.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Lašišos salotos su persimonais

(15)

Oj šitos salotos, įkvėptos mano kulinarinių atostogų iš Portugalijos, sulaukė tiek pagyrimų iš filmavimo komandos dėl skonio bei išvaizdos. O pasigamina lengvai ir greitai. Pirmyn… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.67 iš 5)
Loading...

Aštrūs traškūs kalmarai

(3)

Aštrūs kalmarų gabaliukai su daug prieskonių, gaivios saldžiarūgštės agurkų salotos – puikus vakarinio pasisedėjimo pasirinkimas. O jei daug draugų namuose-gaminkite dvigubai, nes greitai viską suvalgys… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1.00 iš 5)
Loading...

Gaivios burokėlių salotos su… žuvų taukais

(0)

Rudeniop nori nenori pradedi ieškoti to kažko, kas dienoms tamsėjant leistų jaustis sveikesniam, gyvybingesniam, linksmesniam. Va štai jums mano pasiūlymas rudenį valgyti ne tik daugiau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Silkės vyniotinis

(10)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3.67 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Makaronai su tunu

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4.20 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Tailandietiški žuvies kukuliai

(5)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Spintelės salotos

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Mišrainės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Suktinukai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Beatos virtuvė. Keptas starkis

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Sluoksniuotos tuno salotos

(7)

Gaminame salotas: Salotas stambiai supjaustome arba suplėšome. Virtą bulvę ir kiaušinius supjaustome kubeliais. Morką ir agurką nuskutame. Morką sutarkuojame stambiais šiaudeliais, agurką supjaustome kubeliais. Nusunkiame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.67 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Švediška lašiša

(2)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Egzotiška žuvienė

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.