8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • Šaukšto kokosų aliejaus
  • 2 citrinžolių stiebelių
  • 300 g vištų šlaunelių mėsos
  • 1,5–2 l sultinio
  • Druskos
  • 250 g baltųjų „Shimeji” grybų
  • .....

Malaizietiška sriuba „Laksa”

(2)

Jei žiemą svajojate apie šiltuosius kraštus, siūlau išsivirti ryškaus skonio malaizietišką sriubą – „Laksą“ su vištiena. Nebūtinai iš karto už lango nušvis saulė, bet, kad nuotaika ir savijauta pastaisys – garantuoju. Pirmiausia gaminame prieskonių pastą. Į maisto smulkintuvą dedame nuvalytą ir peiliu pasmulkintą ciberžolę, svogūną, imbierą ir česnako skilteles. Įspaudžiame žaliųjų citrinų sulčių, dedame aitriąją… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 1,50 iš 5)
Loading...

Greitos vištų kepenėlės su daržovėmis ir žolelėmis

(2)

Kepenėlės – mėgstu jas nuo vaikystės, galėčiau valgyti kasdien, o ir kaina subproduktų labai gerai, tad įtraukime juos į savo meniu. Šįkart laidoje pasiūliau greitai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,14 iš 5)
Loading...

Vištiena „Piccata“

(0)

Kai pritrūksta idėjų, kaip ruošti mėgstamą paukštieną, atsiverčiu kulinarijos knygas. Vištiena „Piccata“ – tradicinis italų patiekalas su pikantišku kaparėlių ir citrinų padažu – nustebins skonių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,25 iš 5)
Loading...

„Kėdainių“ blynai su vištiena

(3)

Pagaliau, istorinis momentas – blynai iš mano gimtojo miesto!!! Nežinau, kaip taip susiklostė, kad niekada iki šiol nebuvau laidoje gaminusi „Kėdainių“ blynų, bet šiandien pagaliau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,20 iš 5)
Loading...

Paelija su čorisu orkaitėje

(0)

Ispanijos įkvėpta spalvinga NETRADICINĖ paelija, kurią greitai pasigaminsite namie, nereiks jokių specialių keptuvių, pakaks orkaitės. Pirmiausia kubeliais susmulkiname čorisą ir beriame į įkaitintą keptuvę apkepti…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Baltymų kupinas vištienos dubenėlis

(3)

Maistingas, baltymingas ir baaisai gardus vištienos dubenėlis. Siūlau pasiruošti  komponentus  iš anksto ir laikyti juos šaldytuve, kad prireikus savaitės eigoje galėtumėte susikonstruoti turbo greitus ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Klasikinės Cezario salotos su vištiena

(0)

Štai prieš jūsų akis – populiariausios pasaulyje – Cezario salotos. Jei dar nebandėt tokių pasigaminti namie, tebūnie jums ženklas, kad būtinai turite pabandyt. Nieko sudėtingo,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Vištiena Velykų stalui arba Vištienos blauzdelių troškinys įkvėptas Prancūzijos

(4)

Štai dar vienas pasiūlymas, kuris tiks ne tik savaitgalio pietums, bet ir šventiniam Velykų stalui – švelnus jaukus Prancūzijos įkvėptas vištienos blauzdelių troškinys grietinėlės ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Pošventinė turtinga perlinių kruopų košė

(0)

Ar esate pastebėję, kad maistas, paruoštas nesilaikant tikslių receptų, panaudojant tai, ką jau turite savo šaldytuvų ar spintelių lentynose, būna ypač skanus? Turiu nuojautą, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,75 iš 5)
Loading...

Įvairios mėsos vyniotinis šoninės apvalkale

(1)

Sąžiningai pasninkavusiesiems per adventą šis įvairios mėsos rinkinys, pagardintas džiovintomis spanguolėmis ir riešutais, gali pasirodyti tikras dievų maistas. Ypatingai tiks, kai norisi ir paukštienos, ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 2,33 iš 5)
Loading...

Grikiais, grybais ir spanguolėmis įdaryta antis

(0)

Nuolat viską užsirašinėju, tad kartą lankydamasi Lenkijoje vieno restorano valgiaraštyje pamačiau grikiais įdarytą antį ir iš karto tai pasižymėjau, o pabandžiusi pagaminti nenusivyliau. Man labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Havajietiškas „Huli Huli” viščiukas

(2)

Žinoma, kad visi mėgsta keptą viščiuką, jis skanus ir su kmynais, ir su česnakais, ir su sodo žolelėmis. O štai čia dar vienas nerealus receptas,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,14 iš 5)
Loading...

Citrininis vištienos troškinys su perliniu kuskusu

(0)

Patiekalas, kuriame dominuoja spintelės produktai, – tiesiog tobulas sprendimas, kai daržovių stalčius šaldytuve verkia iš liūdesio ir vienatvės. Nepamainomas skystas „Maggi“ vištienos sultinys taip puikai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Kinų virtuvės įkvėpta vištiena su slyvų padažu

(2)

Vištienos ketvirčiai kinų virtuvės stiliumi! Puikūs puikūs, laabai aromatingi ir turtingo skonio. Iškepti su slyvomis, paskaninti kinišku penkių prieskonių mišiniu- tikrai puikus ir turtingas derinys…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 1,83 iš 5)
Loading...

Ryškioji sriuba su kukurūzų leistinukais ir vištiena

(0)

Ši sriuba – tikras geros nuotaikos ir puikios savijautos dubenėlis, pagardintas nosį kutenančiais imbierais ir kario prieskoniais, su vištiena ir jaukiais kukurūzų kruopų kukuliukais. Šiuo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 1,50 iš 5)
Loading...

Vištų kepenėlės su slyvomis

(6)

Kepenėlės yra mano meilė, galėčiau jas valgyti kiekvieną dieną. Beje, su šiuo receptu taip ir buvo – kai pagaminau jį pirmą kartą, man taaaaip patiko,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 2,80 iš 5)
Loading...

Žemaičių blynai su vištiena ir pievagrybiais

(0)

Štai koks puikus savaitgalio projektas prieš jūsų akis! Pripažinkim, tikrai nedažnai namuose gaminame naminius žemaičių blynus, o visai be reikalo. Šie blyneliai fantastinio gerumo –… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,14 iš 5)
Loading...

Vištienos ir omleto dubenėlis „Oyakodon

(0)

Yuko Yamasaki, nuostabiai draugiška, kadenciją baigusio Japonijos ambasadoriaus žmona, mano laidoje parodė, kaip gamina labai japonų mėgstamą vištienos, kiaušinio ir ryžių patiekalą „Oyakodon“. O šio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Vištienos troškinys „Tikka masala“

(1)

Vienas populiariausių indų kilmės patiekalų Anglijoje yra vištienos tikka masala. Kvapnus, prieskoningas, šildantis vištienos troškinys raudonai oranžiniame padaže. Jame pilna prieskonių, ir visai nebūtinai jis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3,56 iš 5)
Loading...

Mėsos padažas – Gravy

(1)

Na mano šeima, tai pripratinka angliškos tradicijos, iš karto kelia maištą jei aš net savaitgalio keptą vištą pateikiu, bet mėsos padažo, taip vadinamo greivi, jo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kepta žąsis su kadagių uogomis

(0)

Žąsis šiek tiek panaši į laukinius paukščius – kuo vyresnis paukštis, tuo ilgiau reikės kepti. Tai ilgiausiai trunkančios draugystės su orkaite reikalaujantis paukštis iš visų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Ugnės tėčio mėgstamiausias paštetas su slyvomis

(0)

Nė viena didesnė šventė ar šeimos susibūrimas mūsų maisto redaktorės Ugnės namuose neapsieina be jos tėčio gaminto pašteto su slyvomis. Tai laiko patikrintas, išpuoselėtas ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Traškios vištienos juostelės su kapotomis salotomis

(2)

Smagiausias būdas valgyti vištieną – kai ji yra supertraški! Ir nereikia pilno puodo riebalų – ši puikiausiai iškepa orkatėje. Amerikiečių virtuvė be traškios vištienos neįsivaizduojama,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,18 iš 5)
Loading...

Provanso viščiukas ir bulvės „Dauphinoise“

(0)

Kaip marinuojat vištą, aa? Ar tik su prieskoniais ištrinat, ar panardinat į kokį kvapnų aliejinį spa? O gal tik česnakai, kmynai, druska, pusvalandukas ir iškart… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.