8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 2 kg įvairiausių uogų (šįkart naudojau braškes, avietes, juoduosius ir raudonuosius serbentus, mėlynes, agrastus)
  • 1 kg cukraus uogienėms
  • 1,5 šaukšto vanilinio cukraus

Uogienė „Asorti“

(8)

Nuostabi, gardi, tiršta uogienė

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Svogūnų uogienė

(27)

Tai ne kas kitas, kaip lėtai ištroškinti ir vėliau pasaldinti bei parūgštinti svogūnai. Jie puikiausiai tinka prie sūrio ar šaltos mėsos.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,75 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/banner-300x250.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/banner-300x250.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.