8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 0,5 kg braškių
  • 0,5 kg nektarinų
  • 0,5 kg “Dansukker” cukraus uogienėms
  • 2 šaukštelių „Dansukker“ vanilinio cukraus
  • balzamico acto (nebūtinai)

Braškių ir nektarinų uogienė

(4)

Neseniai skaičiau, kad per pastaruosius metus Europoje uogienių virimo populiarumas šoktelėjejo kokius du šimtus procentų. Kodėl? Todėl kad uogienę virti ir smagu, ir gera. Ir dar labai tikra.  Tuo labiau kad su šiuolaikinėm priemonėm (turiu omeny specialų cukrų uogienėms) uogienių virimas yra vienas juokas ir jei vis dar manote, jog uogienių virimas yra alinantis trijų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Uogienė su cukinijomis

(1)

Geras ir garbingas būdas naikinti vasarą ir rudenį klestinčias cukinijas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Uogienė „Asorti“

(8)

Nuostabi, gardi, tiršta uogienė

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Svogūnų uogienė

(27)

Tai ne kas kitas, kaip lėtai ištroškinti ir vėliau pasaldinti bei parūgštinti svogūnai. Jie puikiausiai tinka prie sūrio ar šaltos mėsos.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,75 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.