8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • 1 svogūno
  • 1 šaukštelio ciberžolės
  • 4-5 morkų
  • 1 skardinės (400 g) konservuotų pomidorų
  • vandens
  • druskos, pipirų
  • .....

Morkų ir pomidorų sriuba su kokosu pienu

(30)

Morkų sriubos – vienos mano mėgstamiausių. Ir saldumo turi, rūgštumo nuo pomidorų, o kokosų pienas suteikia neįprastą skonį. Smagu ir kukurūzus pakramtyt radus sriuboje. Druskos gali tekti įberti daugiau, nes morkos saldžios, tai kad subalansuotas skonis būtų, druskos tikrai reikės. Puikūs pietūs ar vakarienė jauki su tokia sriuba.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Tiršta vištienos sriuba su sūriais

(8)

   

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Morkų, brokolių ir pupelių sriuba

(5)

Sriubos esmė paprasta: svogūnas, morkos ir obuolys, salieras (paskui išimtas) ir pupelės, o pabaigoje brokolis. OI, jau skanumas! Obuolio pamiršti nereikia. Nes saldumo suteikia. Geras… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Šalta vyšnių sriuba

(4)

Tai tradicinė vengriška sriuba. Galima rasti asociacijų su mums iš vaikystės puikiai pažįstama saldžia sriuba iš džiovintų ir šviežių vaisių. Sriubai malonaus poskonio suteikia vynas,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Grybų sriuba

(2)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Šalta rūgštynių sriuba

(5)

Supikite kefyrą į didesnį dubenį ir, jei pageidaujate „lengvesnės“ sriubos, atskieskite jį vandeniu iki pageidaujamos konsistencijos. Įspauskite česnako skiltelę. Ridikėlius ir agurkus susmulkinkite kubeliais. Jei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Trinta žirnelių sriuba

(3)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Čili sriuba

(10)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 4.31 iš 5)
Loading...

Smidrų sriuba

(10)

Jau anksčiau, kalbėdama apie šparagus, sakiau, kad viršūnėlės yra gardžiausios minkštos ir sultingos, apačios tuo tarpu, tai yra viena trečioji, yra truputį kietesnės, tai, pvz.,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Beatos virtuvė. Prūsiška bulvienė

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2.50 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Egzotiška žuvienė

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Sriuba daržovių, greita ir glostanti – sugrįžimams namo ir atgaivai

(22)

Ką jūs pirmiausia darote, kai grįžtate iš kelionės? Išsikraunate lagaminus? Aš tai ne, lagaminai kažkaip pastovi truputį, o aš puolu iš karto į virtuvę virti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Salierų, petražolių ir obuolių sriuba

(2)

Aš esu sriubos fanė, kaip ir daugelis mūsų. Jei atsimenate, narpliojau moliūgų sriubą įvairiausiais pavidalais: ir su obuoliais, ir su žirniais, ir su manų kruopom…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Aštri žirnių sriuba

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Aštrus jautienos troškinys

(13)

Šįkart noriu jums pasiūlyti išbandyti savo mėgstamą receptą – jautienos troškinį su aitriosiomis paprikomis ir lauro lapais. Beje, šiam troškiniui galite naudoti ne tik jautieną,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Moliūgų sriuba su manų kruopomis

(9)

Tai tikra vaikiškų ir rudens sriubų klasika. Moliūgas – be galo saldi daržovė sriuboje beveik suverda. Manų kruopos sriubai suteikia tirštumo ir minkštumo. Vos keli… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba

(2)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Trinta moliūgų sriuba su džiovintais obuoliais ir kmynais

(5)

Išvirsite per 20 minučių, o skonis švelniai pikantiškai malonus. Tyras ir salsvas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Moliūgų sriuba su žirniais, porais ir parmezanu

(13)

Jauki, naminė, bet kitokia. Tikra rudeninė-žieminė sriuba, soti ir gardi.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Pomidorų sriuba

(2)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Skaldytų žirnių sriuba

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Moliūgų sriuba su žiediniais kopūstais, ciberžolėmis, kalendromis, čili ir šonine

(3)

Išverdame grikius. Šoninę smulkiai supjaustome ir pačirškiname. Kai išleidžia riebaliuką, tada beriame smulkiai supjaustytą porą. Pridedam šiek tiek sviesto, kad geriau eitųsi ir leidžiam 7… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.