8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 60 g konservuotų avinžirnių ar virtų (maždaug 2 šaukštų) arba pupelių, lęšių ar žirnių
  • 120 g silkės filė (maždaug 2 juostelių)
  • 3 nedidelių burokėlių (225 g)
  • 1 mažo obuolio (25 g)
  • saujos gražgarsčių
  • .....

Negaliu be silkės, arba Visada mėgstamiausi: burokėliai, obuoliai, silkė, avinžirniai

(7)

Aš dievinu silkę, ir nieko negaliu padaryti su savimi, o gal ir nenoriu ką nors keisti. Silkę galiu valgyti dažnai ir visaip paruoštą, bet labiausiai patinka su burokėliais. Suprantu, kad originalumo ar naujovių lygiai nulis, bet kam kurti dviratį, jei jis jau seniai išrastas? Silkė ir burokėlis yra neatskiriami! Šiose salotose yra visko, ko reikia… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 3,56 iš 5)
Loading...

Silkės užkandis su marinuotomis bulvėmis ir burokėliais

(3)

Kas nemėgsta silkės? Aš tai mėgstu. Ir labai. Manau, kad nei viena svarbi tautos šventė ar didesnis giminės susiėjimas negali apsieiti be silkės, na dar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,63 iš 5)
Loading...

Ypatingai skani silkė

(24)

Šiais metais tai mano mėgstamiausias silkės receptas. Su džiovintais grybais, moliūgu ir viską į visumą sujungiančiu daržovingu padažu „Daržo choras“.  Gaminame: Džiovintus baravykus užpilame karštu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (23 balsai, vidurkis: 3,91 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.