8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • „Beatos virtuvės“ duonos su sėklomis
  • sūdytos silkės filė
  • figų džemo
  • krapų papuošti
  • Burokėlių paštetui:
  • 2 nedidelių virtų burokėlių
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • .....

Lietuviškas sumuštinis su burokėlių paštetu, silke, figų džemu ir krapais

(6)

Dailūs kąsneliai iš įprasto produktų derinio šventėms, tik patiekti netikėta forma. Burokėlių pašteto saldumą pastiprina pikantiškas figų džemas, o duonoje esančių sėklų ir grūdų traškumui antrina smulkutės figų sėklytės. Jei burokėlius pasiruošite namuose, tai darbe ar svečiuose užkandžius galėsite „sukonstruoti“ per kelias minutes.  Ruošiame sumuštinius: virtus burokėlius pasmulkiname, sudedame į aukštą indą ir sutriname maisto… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3.83 iš 5)
Loading...

Negaliu be silkės, arba Visada mėgstamiausi: burokėliai, obuoliai, silkė, avinžirniai

(5)

Aš dievinu silkę, ir nieko negaliu padaryti su savimi, o gal ir nenoriu ką nors keisti. Silkę galiu valgyti dažnai ir visaip paruoštą, bet labiausiai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Silkės užkandis su marinuotomis bulvėmis ir burokėliais

(3)

Kas nemėgsta silkės? Aš tai mėgstu. Ir labai. Manau, kad nei viena svarbi tautos šventė ar didesnis giminės susiėjimas negali apsieiti be silkės, na dar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.