8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 2 šaukštų želatinos
  • 1 apelsino sulčių
  • 0,5–1 citrinos sulčių
  • 200 g grietinės
  • 400 g graikiško jogurto
  • 6 šaukštų miltelinio cukraus
  • 1 stiklinės šviežių arba šaldytų aviečių
  • .....

Nekepti jogurtiniai uogų torčiukai

(0)

Gaivūs ir lengvučiai – tokie yra šie maži tortukai, kuriems linkiu tapti jūsų smagiausiu desertu šią vasarą. Turgeliuose pro uogas kelio jau nematyt, tai imkime ir džiaukimės pilna burna! Tiesa, o jei norėtumėte šaldyto deserto, tai drąsiai galima šį receptą pritaikyti ir paversti ledais – nedėkite į masę želatinos, o viską supilstykite į ledų ant pagaliukų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Braškių ir kriaušių tarta

(0)

Tai klasikinė prancūziška tarta, kurioje braškės draugauja su kriaušėmis. Kriaušes galite ir pavirti, dar labiau atsiskleis skoniai. Pyragas skanus tiek šiltas, tiek šaltas su vaniliniais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3.25 iš 5)
Loading...

Rabarbarų pyragas su granola

(4)

Šis pyragas toks vykęs, kad jau kepiau du kartus. Rabarbarai yra JĖGA, bet jei jų nebespėjate paragauti, tai iš esmės galite į pyragą dėti viską, kas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3.63 iš 5)
Loading...

Gaivus ir lengvas pavasario tortas

(39)

Kažkada Karlsonas sakė, kad nori aštuonių torto ir vienos žvakutės, o aš sakau taip – visi tortų valgytojai nori vieno plono puraus biskvito ir daug… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (26 balsai, vidurkis: 4.19 iš 5)
Loading...

Migdolinis aviečių keksas su „Obelių“ majonezu

(0)

Kokios Velykos be tobulo kekso? Šis keksas yra drėgnas, purus, ne per riebus, ne per saldus. Žaliųjų citrinų rūgštelė čia puikiai dera su aviečių saldumu,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3.67 iš 5)
Loading...

Tartaletė su kriaušėmis ir figomis

(0)

Kartais klasika yra geriausias pasirinkimas. Ji nenuvils, pamalonins, galbūt pavyks nustebinti svečius paruošus pasaulyje žinomą patiekalą. Todėl galvodama apie ką nors išskirtinai gardaus ir saldaus,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Špinatų tortas

(29)

Špinatų tortas – absoliutus hitas!!! Truputį žalias, tai ir žiemos šventėms, ir vasaros pasiilgusiems ir tortų mylėtojams tiks. Justina, kuri svečiavosi mano laidoje, pasidalinuo šiuo ypatingai gražiu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (29 balsai, vidurkis: 3.66 iš 5)
Loading...

Avižiniai sausainiai su persimonais

(0)

Kam patinka minkšti, drėgni sausainiai, ir dar avižiniai, tikrai turėtų jų išsikepti. Traškūs, minkštučiai, su saldžiais persimonų gabaliukais. Kepame sausainius: dubenyje sumaišome miltus, cukrų, kepimo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4.43 iš 5)
Loading...

Napoleonas

(0)

Šio tortų karaliaus, mėgstamiausio torto Lietuvoje receptu pasidalinio kulinarė Rūta Paulauskienė. Ji ilgai nesidalijo ypatingu, prieš 25 metus gautu receptu, tačiau štai, jis čia, dienos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (47 balsai, vidurkis: 3.70 iš 5)
Loading...

Senovinis „Medutis“

(2)

Andrių Plindiną pirmiausia pažinau kaip profesionalų floristą ir gėlių žinovą (Andriaus namuose tikros džiunglės – apie 500 augalų), vėliau sužinojau, kad dar vienas jo pomėgis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (27 balsai, vidurkis: 3.85 iš 5)
Loading...

Kanelės

(11)

Receptas iš laidos, kur LRT RADIJO laidų vedėjas, žurnalistas Mindaugas Aušra,  pasidalijo kanelių receptu. Pasak M. Aušros, XVIII amžiuje kanelės pradėtos kepti Prancūzijoje, Bordo mieste – ten… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (30 balsai, vidurkis: 3.83 iš 5)
Loading...

Vaikystės varškės tortas

(0)

Ar kada ragavote gero varškės sūrelio skonio pyragą? Šis kaip tik toks. Kotryna Starkienė, receptų knygos autorė, pasidalijo savo vaikystės varškės torto su šokoladu receptu laidoje. Ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (31 balsai, vidurkis: 3.65 iš 5)
Loading...

Rikotos pusryčių pyragas arba „Torta del nonno“

(16)

Ruošti maistą mėgsta ne tik GianLuca, bet ir jo senelis, tačiau receptų senelis niekam neatskleisdavo. Paslaptyje ilgą laiką buvo ir pusrytinio rikotos pyrago receptas. Galite… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (30 balsai, vidurkis: 4.27 iš 5)
Loading...

Japoniškas sūrio tortas

(37)

Tai labai madingas, labai kaprizingas japoniškas sūrio tortas, kurį mano laidos rubrikoje „Mano firminis tortas“ – kepė Lina Geštautaitė iš Tauragės.  Žinote, jis toks truputį… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (44 balsai, vidurkis: 3.70 iš 5)
Loading...

Gaivus keksas su marcipanais, vyšniomis ir aguonomis

(6)

Kas ragavo, tas sutiko – tai ne šiaip sau keksas. Tai neįtikėtinai skanus keksas! Sodrus marcipanas, gaivios rūgštelės suteikiančios vyšnios ir saujelė aguonų šį kepinį… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 3.93 iš 5)
Loading...

Tortas „Snickers“

(7)

Kai atrankoje pamačiau devyniolikmetės klaipėdietės Gražvilės atsiųstą torto receptą, iš karto supratau, kad jis bus tautos favoritas. Pamėginkite į „Google“ paieškos laukelį įvesti „tortas Snickers“,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (52 balsai, vidurkis: 3.96 iš 5)
Loading...

Tortas „Vyšniukas“

(9)

Nuostabaus trio tortas bet kokiai šventei: tobulai purus biskvitas, maloniai saldus grietinėlės ir maskarponės kremas bei vyšnių gardumas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (36 balsai, vidurkis: 3.81 iš 5)
Loading...

Kalėdomis kvepiantys meduoliai

(23)

Kažkur skaičiau, kad žmonės, kurie iš anksto pradeda ruoštis Kalėdoms, jų laukti, puošti namus, yra laimingesni. Dar prie pilnos Kalėdų laukimo laimės pridėčiau kalėdinius kvapus,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (40 balsai, vidurkis: 4.10 iš 5)
Loading...

Saldi persimonų duona

(3)

Dar šilta ji akimirksniu dingsta nuo stalo. Atvėsusi ilgai išlaiko drėgnumą, atrodo it šokoladinė. Tai pati minkščiausia, šilumos suteikianti persimonų duona, arba pyragas. Kepame: orkaitę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3.86 iš 5)
Loading...

Obuoliniai monstrai Helovynui

(0)

Mano vaikai labai mėgsta Helovyną ir labiausiai prisimena, kaip tą šventę šventė Anglijoje, nes ten dalyvavo ištisas miestelis persirengėlių, ir žinoma, buvo įvairiausio „baisaus“ maisto…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3.38 iš 5)
Loading...

Obuolių pyragas su stipriu meduolių prieskoniu

(8)

Obuolių pyragai. Jų nebūna per daug. Aš labai didžiuojuos savim ir Hariuku, kad sugebėjau šį iškepti kartu su juo. Tad jei neturite po ranka visur… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (23 balsai, vidurkis: 3.78 iš 5)
Loading...

Desertas su rugine duona ir keptais obuoliais

(2)

„Rugelis“ yra nemirtinga klasika, net aš vaikystėje šią duoną skanaudavau su sviestu ir medumi. Ir dabar siūlau į šią vien iš ruginių miltų kepamą ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3.30 iš 5)
Loading...

Džiovintų vaisių ir sėklų rutuliukai

(2)

Nuostabiai skanūs ir maistingi, lengvai pagaminami ir transportuojami rutuliukai. Po sporto, prieš sportą ar kai norisi ko nors saldaus prie arbatos ar kavos. Gaminome iš… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (19 balsai, vidurkis: 3.95 iš 5)
Loading...

Rudeniniai keksiukai su kriaušėmis ir avietėmis

(2)

Šie keksiukai labai nuostabūs – greitai pagaminami, sodrūs, rudeniniai, pilni kriaušių ir smagios aviečių rūgštelės..ir dar migdolų skiedrelių traškumas. Juos gaminau per LRT tiesioginę transliaciją,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (44 balsai, vidurkis: 4.20 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.