8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 6-8 riekelės sumuštinių duonos su sėklomis
  • 1 kiaušinio
  • žiupsnio druskos
  • - Įdarui:
  • 2 morkų
  • 1 šaukšto majonezo
  • 1 šaukštelio garstyčių
  • .....

Duonos suktinukai

(15)

Duonos riekes pakočiojame, kad susiplotų. Sutarkuojame morkas ir sūrį, sumaišome su majonezu, garstyčiomis ir juodaisiais pipirais. Dedame po 1-2 šaukštelius įdaro ant duonelės, vieną jos kraštą suvilgome vandeniu (kad sukibtų) ir susukame į cigarą. Dubenėlyja išplakame kiaušinį su žiupsneliu druskos. Kiekvieną suktinuką trumpam merkiame į kiaušinio plakinį ir dedame į kepimo indą ar skardą. Kepame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4,08 iš 5)
Loading...

Aštrus meksikietiškas troškinys

(4)

1. Į įkaitusią keptuvę įpilame aliejaus ir pakepame mėsą, kad apskrustų. 2. Išimame mėsą ir į toje pačioje keptuvėje pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. 3. Kol… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kijevo kotletas

(18)

Pirmiausia pasigaminame sviesto įdarą. Minkštą sviestą sumaišome su kapotais žalumynais, pagardiname druska ir pipirais. Suformuojame nedidelį volelį. Jį įsukame į maistinę plėvelę, kraštus susukame kaip… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...

Greitai marinuoti agurkai

(0)

1. Agurkus nuplauti, jei norisi nupjauti galiukus ir sudėti į sterilizuotus stiklainius (aš juos išplaunu 10 min pakaitinu karštoje orkaitėje). 2. Iš prieskonių ir acto… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Daržovių trio ant laužo

(0)

1. Baklažanus supjaustome pailgais gabalais, paprikas perpjauname per pusę ir išimame sėklas. Daržoves truputį pašlakstome alyvuogių aliejumi. 2. Daržoves pagriliname. 3. Kol daržovės kepa, pasiruošiame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Keptas varškės sūris

(0)

1. Prieskonius sumaišome. 2. Kiaušinio baltymus išplakame ir jais aptepame sūrį bei pavoliojame jį prieskonių mišinyje. 3. Kepame apie 20-30 min iki 180 laispnių įkaitintoje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Editos Mildažytės rauginti burokėliai

(48)

Prisipažinsiu – iki susitikimo su Edita, niekada nebuvau valgiusi raugintų burokėlių. Paragavau ir negalėjau sustoti, tad ir su jumis dalinuosi Editos mėgiamu raugintų burokėlių rceptu,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (137 balsai, vidurkis: 3,31 iš 5)
Loading...

Skrebutis su grybais

(0)

Nulupame česnaką, jį susmulkiname. Keptuvėje išlydome sviestą ir į jį sudedame česnaką. Leidžiame česnakui užkaisti ir sudedame plonai pjaustytus miško grybus. Įdedame druskos, pipirų ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Vegetariškas mėsainis/paplotėlis

(2)

  Pupeles sutriname bulvių trintuve arba maisto smulkintuvu. Kukurūzus ir svogūnus susmulkiname, sudedame į pupeles. Ten pat įtrakuojame sūrį, beriame smulkiai supjaustytą kalendrą, jelapeną, kuminą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,60 iš 5)
Loading...

Keptas varškės sūris su juoda duona ir pomidorais

(0)

    Varškės sūrį supjaustome ir išdėliojame skardoje. Apibarstome kmynais ir Provanso žolelėmis. Sūrį dedame į 200 laipsnių orkaitę 10 minučių. Kol varškės sūris kepa,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Prancūziškas skrebutis

(0)

Kiaušinius išplakame kartu su pienu. Beriame pusę cukraus ir žiupsnelį druskos. Viską išplakame. Į įkaitintą keptuvę dedame sviesto ir pilame šiek tiek aliejaus. Duonos riekeles… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Trapūs kakavainiai

(6)

Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukraus pudra. Kitame inde sumaišome bulvių krakmolą, miltus ir kakavą. Viską sudedame į sviesto ir cukraus pudros plakinį. Viską išmaišome…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Brusketa su feta ir arbūzu

(0)

1. Duoną supjaustome riekelėmis ir dedame kepti į gerai įkaitintą orkaitę 5 minutėms. 2. Agurkus nuskutame ir supjaustome. 3. Iš arbūzo išimame sėklytes ir supjaustome…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Makaronai su tunu

(1)

1. Dedame virti makaronus. 2. Kol makaronai verda, pasiruošiame padažą: smulkiai supjaustome porą ir sutarkuojame morką. Juos apkepiname svieste. 3. Daržovėms pasitroškinus, sudedame konservuotą tuną…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,27 iš 5)
Loading...

Rytietiški suktinukai su daržovėmis arba springrolsai

(1)

Kiaušinius išplakame, dedame šaukštą saldaus sojų padažo, pilame vandens, sezamo aliejų ir viską sumaišome. Keptuvę su aliejumi įkaitiname ir iškepame omletą. Ryžių paplotėlius pamerkiame vandenyje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Kukurūzų spragėsiai

(0)

1. Į puodą įpilame aliejaus ir gerai įkaitiname. 2. Kol puodas kaista, pasigaminame priedą: puode ištirpiname sviestą, kol truputį labiau patamsės. Indelyje sumaišome česnako granules,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Kalakutienos kepsnys

(2)

1. Kalakutienos krūtinėles perpjauname išilgai. Tuomet kiekvieną gabalą įpjauname, kad greičiau iškeptų. Krūtinėlę apibarstome čiobreliu, druska, pipirais apšlakstome alyvuogių aliejumi ir leidžiame pasimarinuoti keletą valandų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Audriaus kiaulienos kepsnys su peperonata

(0)

1. Sprandinę supjaustome gabalais ir sudedame į indą. Dosniai pagardiname kiaulieną pipirais ir džiovintais bazilikais. Užpilame aliejaus, baziliko acto, druskos ir viską išmaišome. 2. Kiaulieną… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,40 iš 5)
Loading...

Griliažiniai ledai

(1)

1. Į mažą puodą įdedame šaukštą medaus, smulkintą šokoladą ir žiupsnelį cinamono. Viską pakaitiname ant silpnos ugnies. 2. Mėgstamus griliažinius saldainius susmulkiname. 3. Į indelius… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Nachos

(2)

1. Kukurūzų traškučius ištiesiame skardoje. Juos pabarstome konservuotos Chalapos paprikos riekelėmis pipirais ir smulkintomis konservuotomis paprikomis. Aptarkuojame viską fermentiniu sūriu. Viską dedame į orkaitę, kol… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Makaronai su pomidorų padažu

(3)

1. Dedame virti makaronus. 2. Nulupame ir sutarkuojame česnaką. 3. Gerai įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus ir sudedame česnaką. Leidžiame jam sušilti ir sudedame konservuotus… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4,10 iš 5)
Loading...

Lęšių ir pomidorų sriuba

(11)

Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname puode įkaitintame su aliejumi. Į puodą įtarkuojame česnaką bei imbiero šaknį. Sudedame prieskonius: kuminą, maltą imbierą bei kario prieskonių mišinį…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Pyragas Blondinas

(14)

Puode ištirpdiname baltą šokoladą su sviestu. Kol baltas šokoladas ir sviestas vėsta, dubenyje kiaušinius išplakame su cukrumi. Į išplaktus kiaušinius su cukrumi supilame ištirpintą šokoladą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,14 iš 5)
Loading...

Pyragas su varške ir pomidorais

(0)

Sluoksniuotą tešlą ištiesiame į skardą. Jos kraštelius įpjauname iš šonų, kad labiau iškiltų. Tešlos vidurį subadome šakute, kad tiek nepakiltų, o kraštelius paliekame. Sluoksniuotą tešlą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/banner-300x250-01.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.