8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 60 g sviesto
  • 2 šaukštelių rūkytų saldžiųjų paprikų
  • 1 šaukštelio kumino
  • 2 laiškinių svogūnų
  • Petražolių, krapų
  • 1 šaukšto konservuotų uoginių paprikų
  • .....

Turkiški kiaušiniai

(0)

Baltymų, sotumo ir skonio pilniems pusryčiams siūlau pasigaminti turkiškus kiaušinius – Çılbır. Su graikišku jogurtu, lydytu prieskoniuotu sviestu, žalumynais bei marinuotomis Chalapos paprikomis – tikrai patiks visiems, kuriems rūpi, kiek baltymų suvartoja per dieną. Keptuvėlėje išlydome sviestą su maltu kuminu ir paprikų milteliais. Nuimame nuo kaitros pradėjus burbuliuoti ir trumpam atidedame į šalį. Maisto smulkintuvu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Legendinis Čičinsko kepsnys

(1)

Čičinsko kepsnys – prisipažinkite, kas esat ragavę? Pakelkit rankas, kas žinote, iš ko jis gaminamas?? Aš tai iki šios laidos buvau nei valgius, nei gaminus,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Tuno salotomis įdarytos bulvės

(0)

Paprastas, maistingas ir ypač gardus įdarytų bulvių receptas – puiki idėja sotiems pietums. Beje,taip įdarytos bulvės puikiausiai susipakuoja ir į priešpiečių dėžutę. Salierų lapkočius, ridikėlius,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Soti skaldytų grūdų košė

(1)

Skaldytus grūdus suberiame į kiaurasamtį ir perplauname karštu tekančiu vandeniu. Atidedame trumpam į šalį. Į storadugnį puodą pilame šlakelį aliejaus ir jame apkepame smulkiai supjaustytą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Bananų duona su šokolado gabaliukais

(0)

Man įdomu, ar dar yra žmonių Lietuvoje, kurie nėra nei karto išsikepę bananų duonos?? Klimatas šiltėja, vasaros sausėja, gal greitai obuolių pyragai bus prabanga ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Gaspadinės Lauros naminis kepenų slėgtainis

(1)

Jūs tikrai net neįsivaizduojate, kaip man patinka „Lietuvos gaspadinių“ rubrika mano laidoje! Kiekvieną šeštadienį čia laukia vis kitas, puikus receptas, kuris atskrieja tiesiai iš Lietuvos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 2,30 iš 5)
Loading...

Daržovėmis įdaryti apkepti lietiniai blyneliai

(0)

Nuostabiai skanus, šiek tiek lazanija apsimetantis lietinių blynų apkepas, įdarytas daržovėmis ir pievagrybiais. Jis toks skanus, kad negalėsite atsivalgyti! Pirmiausia gaminame lietinių tešlą. Dideliame dubenyje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Ruginė duona su raugu

(1)

Praėjusio šeštadienio „Beatos virtuvės“ laidos hitas – neabejotinai bus pats tikriausias lietuviškos ruginės duonos receptas. Duona iškepta pagal šį receptą bus tvirta, drėgna ir visiškai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Švediška žirnių sriuba

(2)

Jauki, soti, ekonomiška ir be galo skani žirnių sriuba, kokią virti mane išmokė mano draugė švedė. Paskaninta rimtu mėsos šmoteliu – kepta rūkyta karka, kurios… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,20 iš 5)
Loading...

Varškėtukai su grietinės kremo kepure

(6)

Erdviame dubenyje ištriname varškę su trupučiu paprasto ir vanilinio cukraus, vienu pilnu kiaušiniu ir vienu baltymu, žiupsneliu druskos. Suberiame miltus ir išmaišome, kol neliks sausų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (20 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Grikių apkepas su tunu

(2)

Tam tadadaaam! Visiems varškės apekpų fanams ir kugelių bei bulvių plokštainių mylėtojams pristatau nerealų patiekalą – dar vieną sotų, maistingą ir jaukumo pilną apkepą. Šįkart… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 2,30 iš 5)
Loading...

Auselės su džiovintais grybais

(1)

Šį šeštadienį mano laidoje „Lietuvos gaspadinės“ rubrikoje – Edita, trijų vaikų mama. Ji pasidalino savo močiutės įkvėptų auselių su grybais receptu. Tiesa, Editos močiutė kepdavo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 1,94 iš 5)
Loading...

Gardžiausios cinamoninės bandelės

(4)

Tikriausiai nujaučiate, koks buvo populiariausias receptas per visas 200 laidas? Aišku, kad cinamoninės bandelės, todėl jos karaliaus jubiliejinėj laidoj! Sužinosite, ką galite padaryti KITAIP, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Lino Adomaičio studentiškas plokštainis „Express“

(0)

Lietuvos gaspadoriaus rubrikoje kompozitorius, daininikas, docentas Linas Adomaitis parodė kaip iškepti studentišką „Express“ plokštainį keptuvėje. 1. Nulupame ir stambia burokine tarka sutarkuojame bulves. 2. Gerai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Havajietiškas „Huli Huli” viščiukas

(2)

Žinoma, kad visi mėgsta keptą viščiuką, jis skanus ir su kmynais, ir su česnakais, ir su sodo žolelėmis. O štai čia dar vienas nerealus receptas,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,17 iš 5)
Loading...

Beveik vengriškas guliašas

(1)

Ką dažniausiai gaminate su KIAULIENA? Man tai labai patinka kiauliena troškiniuose, nes ji išsitroškina gana greitai, o ir šiaip, visada troškiniuose galima papildomų skanių dalykų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Tikras žemaitiškas kastinys

(2)

Kiekviena Lietuvos šeimininkė turi mokėti pasigaminti kastinį! Nemokat??? Aš irgi nemokėjau!!!! Bet Lietuvos Gaspadinės rubrika tam ir sugalvota, kad visos tobulėtume – mieloji Loreta Svidrienė… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 2,38 iš 5)
Loading...

Šakšuka su baklažanais

(1)

Šakšuka yra tikras rudens gėrybių pašlovinimo patiekalas! Pilnas daržovių gerumo ir sveikumo. Puikiai tinka tiek pusryčiams, tiek ir vakarienei – jausitės sotūs, bet neapsunkę. 1.Keptuvėje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 2,17 iš 5)
Loading...

Kinų virtuvės įkvėpta vištiena su slyvų padažu

(1)

Vištienos ketvirčiai kinų virtuvės stiliumi! Puikūs puikūs, laabai aromatingi ir turtingo skonio. Iškepti su slyvomis, paskaninti kinišku penkių prieskonių mišiniu- tikrai puikus ir turtingas derinys…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 1,83 iš 5)
Loading...

Takai su žuvies kukuliukais

(0)

Aš vis nepavargstu kartoti, kad mums reikėtų valgyti daugiau žuvies. Ir dar man labai svarbu, kad laidoje gamintume tokius receptus, kurių ingredientai būtų visiem lengvai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,50 iš 5)
Loading...

Keptų pomidorų sriuba su varškės sūrio kukuliais

(0)

Mano mylimiausias rudens derliaus naikinimo būdas – viską komandiruoti į orkaitę geram pusvalandžiui, kad skaniai pasikaramelizuotų, o tada greit į puodą ir sutrinti kartu su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,60 iš 5)
Loading...

Vištų kepenėlės su slyvomis

(4)

Kepenėlės yra mano meilė, galėčiau jas valgyti kiekvieną dieną. Beje, su šiuo receptu taip ir buvo – kai pagaminau jį pirmą kartą, man taaaaip patiko,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 2,82 iš 5)
Loading...

Graikiška musaka

(1)

Turbūt kiekviena tauta turi tokį vienos skardos patiekalą, kuriuo gali pamaitinti minią. Italams tas patiekalas yra lazanija, mums – kugelis, o štai graikai gali didžiuotis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,11 iš 5)
Loading...

Ant grotelių keptas marinuotas šamas su tzatziki padažu

(0)

Naujas griliaus HITAS – šamo kepsneliai su tzatziki padažu!!! Pagaminami jie fantastiškai greit, o ir išepa vos per kelias minutes – tiek, kiek laiko prireiks,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.