8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 350 g miltų
  • 1 stiklinė kefyro
  • pusė šaukštelio sodos
  • 1 kiaušinis
  • žiupsnis druskos
  • 1 šaukštelis cukraus
  • - Įdaras
  • 500 g maltos jautienos
  • .....

Totoriški pyragėliai „Peremeč“

(0)

Nuostabiai traškūs ir gardūs, su sultingu mėsos įdaru – tiesiog neatsivalgomi!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Tarta su rūkytu sūriu, kumpiu ir šilauogėmis

(0)

Spalvingas ir kupinas skonių atviras pyragas – tarta, su rūkytu varškės sūriu, kumpeliu ir šilauogėmis. Puikus kepinys ir nacionalinei šventei, ir piknikui gryname ore.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Raugintų kopūstų troškinys su žolelėmis

(1)

Dariaus ir Karolinos šeima dalinasi augalingos, ypač aromatingos ir sušildančios kopūstienės receptu, kuriame nė nepsigesite mėsos!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Troškintais jaučio žandais įdarytos paprikos

(0)

Šį receptą mano laidoje parodė puikūs kulinarai ir profesionalūs virtuvės šefai „Virtuvės broliai“. Įdarytos paprikos nėra jokia naujien, bet ar bandėt jas paruošti su troškintais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Romo ir Mo kepta višta su obuoliais ir apelsinais

(0)

Ši kepta višta su obuoliais yra firminis kauniečių Romo ir jo močiutės Birutos receptas. Romas ir Mo turi savo kanalą, o šią vištą dar vadina… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...

Gyozos – azijietiški koldūnai su daržovėmis arba kiauliena

(2)

Kiekviena šalis turi kažkokį patiekalą koldūniuką. Ar didesnį, ar mažesnį, su vienu ar kitokiu įdaru. Bet iš tiesų tai mes, žmonės, visoje planetoje esame panašūs… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Laurinos kuskusas su jautiena ir daržovėmis

(1)

Kuskusas su jautiena ir daržovėmis yra lėtas, jaukus ir savaitgaliui ypač tinkantis patiekalas. Jį gaminti mus išmokė Laurina Todesaitė: pagamino laidoje ir visokiausių istorijų apie… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Eglės Bučelytės pyragas su vištiena

(4)

Taip, čia yra tas Eglės pyragas, apie kurį ji pasakojo šventinėje kalėdinėje TV laidoje. Labai skanus ir paprastai pagaminamas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,93 iš 5)
Loading...

Medaus tortas su apelsinų kremu ir spanguolių želė

(37)

Medaus tortas man niekada neatsibosta. Na gal tik kartais pasigendu jame daugiau drėgmės ir kremo. Todėl ir sugalvojau tokį receptą, kuriame apelsinų kremo daugiau nei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (43 balsai, vidurkis: 3,81 iš 5)
Loading...

Karibų salotos su kokosų pieno padažu

(2)

Tai tikrai fantastiškos Karibų salotos su bananais, ananasais ir labai neįprastu, bet skaniu padažu. Šį receptą kažkada rodėme mano laidoje ir tikrai ne vieną iš… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Azijietiška moliūgų sriuba

(3)

Jei pabodo klasikinė moliūgų sriuba ir mėgstate Azijos virtuvės skonius, labai siūlau išbandyti šią moliūgų sriubą su krevetėmis. Kiek aštroka, su krevetėmis bei aitriąja paprika…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (22 balsai, vidurkis: 3,86 iš 5)
Loading...

Kokosų piene kepta višta

(1)

Visų namuose yra patiekalas, kuris niekad nepabosta. Maniškiuose – tai kepta višta. Kartais, kai klasikiniai variantai pabosta, imuosi ieškoti naujų skonių. Ir štai, kokosų piene… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (30 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...

Kakavinis cukinijų keksas

(11)

Kai vasarą uždera cukinijos, ką iš jų pagaminti prisigalvojam kiekvienas. Ši daržovė kepiniuose – ne naujiena, su ja kepiniai išeina minkštesni, sunkesni, ilgiau išlieka drėgni…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (39 balsai, vidurkis: 4,05 iš 5)
Loading...

Cukinijų apkepas su trimis sūriais

(10)

Šį cukinijų apkepą su trimis sūriais ištobulino mano sesuo Odeta. Jis panašus į kugelį, tačiau labai daržovingas, minkštas ir labai visų mėgstamas. Siūlau ir jums… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (28 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Parmidžana -baklažanų apkepas pomidorų padaže

(4)

Parmidžana su baklažanais ir paprikomis – tikras virtuvės hitas. Puikiai tiks visiems norintiems į savo mitybos racioną įtraukti daugiau daržovių! Be to, baklažanuose gausu vitaminų,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Prancūziškas žuvies troškinys

(5)

Žuvis – tas maistas, kuris ant mūsų stalo turėtų būti bent kartą ar du per savaitę, tad siūlau išbandyti labai greitai pagaminamą baltos žuvies troškinį,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,73 iš 5)
Loading...

Kugelis su chorizo dešra

(2)

Tobulas ir minkštas – štai koks yra šis kugelis su šiek tiek aštroka chorizo dešra. Netgi mokslininkų įrodyta, kad valgant krakmolingas daržoves (o bulvės būtent… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Mieliniai užgavėnių blynai

(2)

Sakoma, kad kokios čia Užgavėnės be mielinių blynų? Būtinas gi atributas. O šie mieliniai blynai atkeliavo iš Žemaitijos, kai filmavome laidą apie Žemaitiją, tai ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (23 balsai, vidurkis: 3,96 iš 5)
Loading...

Traškios vištų blauzdelės

(0)

Šios traškios vištų blauzdelės man primena tokias, kokias ragavau viename amerikietiškame restorane. Garnyrui ruošiau batatus bei kopūstų salotas. Tokie pietūs patiks ir vaikams, ir suaugusiems…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (22 balsai, vidurkis: 3,59 iš 5)
Loading...

Špinatų tortas

(60)

Špinatų tortas – absoliutus hitas!!! Truputį žalias, tai ir žiemos šventėms, ir vasaros pasiilgusiems ir tortų mylėtojams tiks. Justina, kuri svečiavosi mano laidoje, pasidalinuo šiuo ypatingai gražiu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (70 balsai, vidurkis: 3,79 iš 5)
Loading...

Napoleonas

(14)

Šio tortų karaliaus, mėgstamiausio torto Lietuvoje receptu pasidalinio kulinarė Rūta Paulauskienė. Ji ilgai nesidalijo ypatingu, prieš 25 metus gautu receptu, tačiau štai, jis čia, dienos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (88 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Senovinis „Medutis“

(8)

Andrių Plindiną pirmiausia pažinau kaip profesionalų floristą ir gėlių žinovą (Andriaus namuose tikros džiunglės – apie 500 augalų), vėliau sužinojau, kad dar vienas jo pomėgis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (65 balsai, vidurkis: 3,78 iš 5)
Loading...

Kanelės

(54)

Receptas iš laidos, kur LRT RADIJO laidų vedėjas, žurnalistas Mindaugas Aušra,  pasidalijo kanelių receptu. Pasak M. Aušros, XVIII amžiuje kanelės pradėtos kepti Prancūzijoje, Bordo mieste – ten… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (92 balsai, vidurkis: 4,28 iš 5)
Loading...

Vaikystės varškės tortas

(0)

Ar kada ragavote gero varškės sūrelio skonio pyragą? Šis kaip tik toks. Kotryna Starkienė, receptų knygos autorė, pasidalijo savo vaikystės varškės torto su šokoladu receptu laidoje. Ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (49 balsai, vidurkis: 3,61 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/banner_300x250-01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.