Na dabar tai visi itališkos virtuvės ekspertai ir prisiekę mylėtojai prisėskit, pasiimkit stiklinę vandens ir laikykitės, kad tik iš batų neiškristumėte. Savo laidoje kepiau tokią lazaniją (man ji net skanesnė, nei tradicinė – tik nemėtykit akmenimis), kuri sluoksniuota ne su pastos lakštais, o su mano labai mylimomis virtomis bulvėmis. Keptuvėje ar storadugniame troškintuve gerai įkaitiname… Daugiau…
Sugrįžtu pas jus į namus su mielinėmis picų bandelėmis – tikras savaitgalio hitas! Kol lauko darbai dar pilnu tempu neužsikūrė – griebiam ir kepam. Gaminame picos… Daugiau…
Šį savaitgalį siūlau mėgautis orkaitėje gamintu maistu, nes net ir košę savaitgalio pusryčiams galima pasigaminti orkaitėje! Ar bandėt kada? Tiems, kurie rytais mėgsta pavalgyti sočiau ir… Daugiau…
Šį savaitgalį siūlau mėgautis orkaitėje gamintu maistu, nes net ir košę savaitgalio pusryčiams galima pasigaminti orkaitėje! Ar bandėt kada? Parodysiu jums saldų vaiantą – tai… Daugiau…
Jei žiemą svajojate apie šiltuosius kraštus, siūlau išsivirti ryškaus skonio malaizietišką sriubą – „Laksą“ su vištiena. Nebūtinai iš karto už lango nušvis saulė, bet, kad… Daugiau…
Mano laidos svečiai nuostabi pora – Simona ir Jonas Nainiai iškepė savo legendinį kugelį su vištiena, dėl kurio nesutalpina savo draugų prie stalo – taip… Daugiau…
Drėgnas, kvapnus, marmurinis aguonų ir citrinų keksas – tobulas būdas suvartoti nuo Kūčių užsilikusias aguonas. O jei tokių neturit, tai verta ir kelionės į parduotuvę… Daugiau…
„Valgyk ir žydėk“ rubrika mano laidoje man yra tikrų tikriausia meilė, atradimas ir sielos bei skrandžio džiaugsmas. Praėjusį šeštadienį gaminau patiekalą, kurio dar dabar negaliu atsivalgyti… Daugiau…
Stebuklingas šokoladainis be pridėtinio cukraus, bet toks skanus, kad valgo vaikai ir neklausia KO ČIA PRIDĖJAI MAMA??? Išmirkytas datules ir iškeptas saldžiąsias bulves sutriname elektriniu… Daugiau…
Inga Valinskienė mano laidoje iškepė nuostabių pyragėlių su troškintais kopūstais, grybais ir mėsyte. Tokių, kurie tiesiog tobulai tiktų ir ant šventinio stalo, ir į žygį… Daugiau…
„Kuršėnų“ vyniotinio pusbrolis iš Prancūzijos. Tik daug mandresnis ir prabangesnis. Kakavinis biskvitas, apelsinų džemas, avietės ir grietinėlės kremas – štai tokia sodria nata siūlome užbaigti… Daugiau…
Mano laidoje šį šeštadienį svečiavosi konditerė ir knygų autorė Liucina Rimgailė kartu su vyru renginių vedėju Tadu Rimgaila. Su jais ne tik smagiai pasikalbėjom, bet… Daugiau…
Tradicinis lietuviškas kūčių ir Kalėdų patiekalas, kuris buvo aprašytas nuostabioje Juozo Kudirkos knygoje „Lietuviškos kūčios ir Kalėdos“. Aš nuo savęs šiam receptui dar pridėjau truputį… Daugiau…
Mano meilė silkei yra plati kaip žvaigždynai… Hahaha, kaip sako – iš dainos žodžių neišmesi, bet gal savo pridėt gali??? Juokas juokais, bet čia, prieš… Daugiau…
Grupės „The Roop“ vokalistas Vaidotas Valiukevičius ir jo mama Ina Valiukeviečienė mano laidoje pagamino neįtikėtinai skanią žaliųjų grikių varškę – man šis receptas buvo tikras atradimas,… Daugiau…
Kepenėlės – mėgstu jas nuo vaikystės, galėčiau valgyti kasdien, o ir kaina subproduktų labai gerai, tad įtraukime juos į savo meniu. Šįkart laidoje pasiūliau greitai… Daugiau…
TOKIŲ SPURGŲ mano laidoje dar nebuvo!!! Jas mano laidoje išvirė tokio nuostabumo pora, kad neįmanoma šių žmonių neįsimylėti – mano virtuvėje svečiavosi bene populiariausias vaikų… Daugiau…
Baklažanai – mano meilės – naujame amplua! Šįkart įkvėpimo semtasi iš Itališkos virtuvės, nes čia ir pomidorai, ir kietasis sūris darniai groja, bet, kad patiekalas… Daugiau…
Dar vienas būdas kaip skaniai suvalgyti visų mūsų mėgstamus burokėlius. Būtinai BŪTINAI išsikepkit šį nesudėtingą, bet neįtikėtinai skanų atvirą burokėlių pyragą. Nusižiūrėjau šį receptą nuo… Daugiau…
Lietingu oru gerą nuotaiką palaikykime kepdami pyragus! Prieš jūsų akis nesudėtingas, bet labai skanus obuolių ir varškės apkepas su trupiniais kaip tik sekmadienio susitikimui su… Daugiau…
Pagaliau, istorinis momentas – blynai iš mano gimtojo miesto!!! Nežinau, kaip taip susiklostė, kad niekada iki šiol nebuvau laidoje gaminusi „Kėdainių“ blynų, bet šiandien pagaliau… Daugiau…
Tiesog karališkas desertas – sodrus, šokoladinis, pasipuošęs avietėmis, kurių sezonas šiemet buvo ypatingai ilgas ir tik dabar baiginėjasi. Tebūnie tai odė uogoms jų išlydėtuvių proga…. Daugiau…
Pristatau dviejų maisto produktų derinį, kuris užima ypatingą vietą visų lietuvių širdyse – tai obuoliai ir varškė. Kas gi nėra išbandęs hito iš praėjusio laidos… Daugiau…
Ispanijos įkvėpta spalvinga NETRADICINĖ paelija, kurią greitai pasigaminsite namie, nereiks jokių specialių keptuvių, pakaks orkaitės. Pirmiausia kubeliais susmulkiname čorisą ir beriame į įkaitintą keptuvę apkepti…. Daugiau…