Savaitgalis be naminio deserto – ne savaitgalis! Uogų pyragas su riešutinių trupinių kepure laukia jūsų laidoje, šiam receptui labai labai tinka ir rabarbarai, o jo gerumas dar ir tas, kad į jį gali keliauti visos šaldiklyje užsilkusios uogos, kurių dar nesunaudojote ir nežinote kur dėti. Ir pažadu – pasigaminsite šį pyragą vos per 15 min.,… Daugiau…
Pienių vainiku pasidabinęs purutis ir labai aromatingas keksas, kuris savyje talpina gerą saują pienių žiedlapėlių. Gal dėl to ir yra toks saulėtas, pavasariškas ir skanus…. Daugiau…
Kiaušiniai, zuikiai ir, žinoma, morkos yra Velykų stalo atributai, dekoracijos ir produktai. Morkų sėkmė kepiniuose – jau niekam ne paslaptis. Jos suteikia ir spalvos, ir… Daugiau…
Prabangi ir sodri babka – taip vadinasi mielinė pynė su daug sviesto, cukraus ir kiaušinių. Populiari visame pasaulyje, kepama su įvairiausiais priedais ir skirtingų formų…. Daugiau…
Man įdomu, ar dar yra žmonių Lietuvoje, kurie nėra nei karto išsikepę bananų duonos?? Klimatas šiltėja, vasaros sausėja, gal greitai obuolių pyragai bus prabanga ir… Daugiau…
Kreminė varškė ir traškūs riešutiniai trupiniai kuria tobulą derinį, o aguonos šiam ypatingai skaniam, nesudėtingai pagaminamam tortui suteikia dar daugiau šventiškumo ir kalėdinės nuotaikos. Elektriniu… Daugiau…
Štai tie pyragaičiai, kurių nuotraukos apskriejo internetą ir sulaukė neįtikėtinos šlovės socialiniuose tinkluose. Ir tikrai ne be reikalo – minkštutėlė sviestinė bandelė įdaryta saikingai saldžiu… Daugiau…
Bet kokį kraštą geriausiai pažinsi per čia gyvenančius žmones. Su laida važiavom į Žemaitiją ir iš Plungės turizmo informacijos centro gavom super rekomendaciją – Martynas… Daugiau…
TORTAS JONUI, bet mielai valgys ir Petras, ir Adelė, ir visi kiti. Pagrindas panašus į tinginį, tik dar geresnis, nes daugiau karamelės. Viens du, pasidarot… Daugiau…
Minkštutėlė sviestinė bandelė, joje pasislėpęs saldus marcipaninis kremas ir ryškūs rabarbarai su braškėmis – taip kvepia šviesūs pavasario savaitgalių pusryčiai ir šilta popiečio arbata. Teks… Daugiau…
Gaminant ir fotografuojant šiuos skanėstus, užvirė diskusija – kaip žmonės vadina tokį desertą? Plikytais pyragaičiais? Na, taip, bet tų pyragaičių būna įvairių. Eklerais? Gal pernelyg… Daugiau…
Šis gardžiai įtrūkęs ir lengvai paskrudęs baskų sūrio pyragas nė iš tolo nepanašus į savo baltutėlį niujorkietišką giminaitį. Kartą išbandę, nebenorėsite grįžti prie kitų sūrio… Daugiau…
Tai iš Pietų Amerikos kilęs pyragas, laistomas trijų rūšių pienu: saldintu ir nesaldintu sutirštintu pienu bei iš grietinėlės suplakta „karūna“. Iš pažiūros paprastas pyragas ar… Daugiau…
Pagal galimybes rinkitės aukštos kokybės lazdynų riešutus ir juos gerai paskrudinkite, skonis bus intensyvesnis. Šio pyrago ištakos – Pjemonte, Italijos Langės regione, kur auga skaniausi,… Daugiau…
Aguonų per Kūčias ir Kalėdas turi būti daug. Čia yra dar viena pyrago su aguonomis variacija. Skanus bus ir be karūnos, jei bijote termiškai neapdoroto… Daugiau…
Mielieji, pristatome jums Kalėdų Kepinį iš didžiosios raidės, tokį pilną nuostabaus aguonų įdaro, kad kai kam gali net klausimas kilti: ko čia daugiau – įdaro… Daugiau…
Varškė ir karamelizuoti obuoliai – negalėsite sustoti valgyti!!! Apačioje klojau gardaus grietininio biskvito pamatą, tada dosnus varškės sluoksnis, o karūna – burnoje ir pyrage tirpstantys… Daugiau…
Nuostabiausias tartas su gardžiu citrininiu grietinės kremu.
Fantastiškai skanus klasikinis prancūziškas slyvų ir migdolų pyragas.
Šis obuolių pyragas yra tiesiog TOBULAS. Visokių pyragų esu ragavus, bet tokį, kokį kepėm OBELYNĖJE, pirmą kartą!!! Kepkit būtiniausiai ir dar kol gražus ruduo važiuokit… Daugiau…
Geriausias šio rudens obuolių pyragas yra ŠIS… Tokį gerą pyragą iškepiau, kad esu tiesiog labai savim patenkinta… Morkos ir obuoliai, ir labai daug drėgmės bei… Daugiau…
Jį matėme Holivudo filmuose, jis įkūnija amerikietiškąją svajonę. Susipažinkite – amerikietiškas vyšnių pyragas. Turtingas įdaro ir labai išvaizdus, jį skaniausia valgyti dar vos šiltą, su… Daugiau…
Nuostabiai traškūs ir gardūs, su sultingu mėsos įdaru – tiesiog neatsivalgomi!
Kokia gera šita šokoladinė boba arba dar liaudyje babka vadinama… Oi… su lazdynų riešutais, mielinė ir puri.