8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 500 g virtų penne makaronų
  • 500 g keptų moliūgų
  • 120 g šaltai rūkytos šoninės
  • 20 g sviesto
  • 2 šaukštų miltų
  • 500-700 ml pieno
  • šviežiai malto muskato
  • 1 lauro lapelio
  • .....

Makaronų ir moliūgų apkepas

(5)

Makaronų apkepai yra supervalgis. Mane juos kepti išmokė vyras Tomas. Makaronų apkepus jis dažnai ruošdavo, kai susipažinę pradėjome susitikinėti Londone. Šis patiekalas puikiai tinka vaišinti draugus ar didesnę šeimyną – tai geras naminis maistas. Gaminame: Šoninę supjaustome ir sudedame į įkaitintą keptuvę su sviestu. Pakepiname, kol apskrus. Suberiame miltus ir išmaišome. Tai bus bešamelio padažo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Daugiaryžis su moliūgais

(4)

Moliūgai jau ryškūs, subrendę ir pačiam įkarštyje, todėl siūlau dar vieną būdą juos skaniai sunaudoti. Jaukus, švelnus ir šventiškas daugiaryžis su moliūgo kubeliais ir viską… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...
Beatos moliūgų ir bulvių blynai

Moliūgų ir bulvių blynai

(22)

Beveik bulviniai blynai, tik bulvės perpus sumaišytos su moliūgais. Nepakartojamas, kvapnus ir ryškus rezultatas keptuvėje.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...
Beatos moliūgų sriuba su krevetėmis ir kokoso pienu

Aštri moliūgo sriuba su krevetėmis ir kokoso pienu

(12)

Geriausia aštri sriuba.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Beatos vištienos, moliūgų ir porų troškinys

Vištienos, moliūgų ir porų troškinys

(23)

Aš ir toliau nevalgau mėsos, tai, ką gaminu iš mėsos, atitenka šeimynai. Šiandien pietums: moliūgo, porų, obuolių ir vištienos troškinys.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3.60 iš 5)
Loading...
Beatos soti daržovių ir kruopų sriuba

Labai gera sriuba: saldžios bulvės, moliūgas, perlinės kruopos, lęšiai ir špinatai

(5)

Daržovės čia tik dvi, abi saldžios ir labai spalvingos. Kruopos suteikia tirštumo ir nepakartojamo, tik perlinėms būdingo, sriubinio minkštumo, lęšiai viską sutirština, „pastiprina“.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.