8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 1,5 kg viščiuko
  • 1 ananaso
  • 2 šaukštų sviesto
  • svogūnų laiškų pabarstyti
  • - Marinatui:
  • 150 g pomidorų padažo
  • 190 g nerafinuoto cukranendrių cukraus
  • .....

Havajietiškas „Huli Huli” viščiukas

(2)

Žinoma, kad visi mėgsta keptą viščiuką, jis skanus ir su kmynais, ir su česnakais, ir su sodo žolelėmis. O štai čia dar vienas nerealus receptas, kurį mano laidoje pagamino gaspadorius Dainius iš Kauno. Ir pagamino jį ne kažkaip įprastai, o HAVAJIETIŠKAI! Be proto skanus patiekalas, patiks ir mažiesiems valgytojams, ir naujoviškų skonių ieškotojams. 1. Ruošiame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,14 iš 5)
Loading...

Raugintos burokėlių juostos

(0)

Raugintus burokėlius dažnas yra primiršęs ar net niekada jų neragavęs. Visą šakniavaisį užraugti sudėtinga, o rauginiams reikalinga vėsi patalpa. Už tai raugintos burokėlių juostos yra tikras… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,67 iš 5)
Loading...

Dukkah prieskonių mišinys

(0)

Dukkah – tai egiptietiškas prieskonių mišinys, paplitęs po pasaulį ir savaip adaptavęsis kiekvienoje šalyje. Tai puikus užkandis prie šviežios baltos duonos, kai ją pamirkote alyvuogių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Sūdytos citrinos

(0)

Jei esate buvę Maroke ar Alžyre, tikriausiai prisimenate ne tik kaitrią Afrikos saulę, bet ir nosį kutenančius rytietiškų prieskonių kvapais viliojančius restoranėlius. Daugelio šių šalių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Jautienos šašlykas su keptais burokėliais

(0)

Ir grožio salonus, ir vaikų darželius, ir kirpyklas, ir mokyklas – viską atidarėm namuose, tai aš dabar galvoju, o kodėl neatidarius ir šašlykinės??? Atidarom! Juk… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Tacos El Pastor

(1)

Pirmą kartą ragavau jų Meksikoje. Yra taip – ant iešmo kepa riebi kiauliena, nuo jos vis plonai nupjaunamas gabalėlis ir dedamas ant mažos tortilijos. Aišku,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Glazūruoti kiaulienos šonkauliai

(13)

JAV lėtas mėsos kepimas, sakyčiau, daugeliui yra net ne pomėgis, o religija. Populiariausiose barbekiu (BBQ) užeigose tenka ilgai stovėti eilėje, paskui dar ilgiau palaimingai laižytis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,85 iš 5)
Loading...

Vištienos tandoori vėrinukai su daržovėmis ir grikių tabbouleh

(1)

Tabbouleh yra tradicinės rytietiškos salotos, kuriose dalyvauja truputis skaldytų kviečių kruopų ir labai labai daug žalumynų: petražolių, svogūnų, agurkų, pomidorų. Mes pateikiame skanią lietuvišką interpretaciją… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Vištienos blauzdelės su alyvuogėmis, kaparėliais bei datulėmis

(13)

Tai super greitai pagaminami pietūs ar vakarienė. Įkvėpimas iš Yotam Ottolenghi virtuvės. Žinoma, geriausia apie kitos dienos pietus ar vakarienę pagalvoti dieną prieš, nes skaniausia,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Kiaulienos ir ananasų vėrinukai su gruziniškais prieskoniais

(3)

Man asmeniškai vaisiai ir mėsa yra visai neprastas derinys, kiauliena mūsuose labiausiai vartojama ir derinama su obuoliu, bet va ananasas ir saldumo daugiau turi, yra… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Vištienos kepsneliai su gardžiuoju marinatu

(12)

Vasara, ateik čia! Klasikinis marinatas mėsai su ruduoju drėgnuoju cukrumi “Farinas”. Marinatas išbandytas su vištiena, bet kepti galite ir kiaulieną, kalakutieną, veršieną, jautieną.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

„MangoMajo“ vištienos kepsneliai

(8)

Taip paruoštą vištieną galėsite valgyti ir šiltą, kaip pagrindinį patiekalą, ir šaltą kartu su salotomis ir lengvu padažu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Balzaminis kepsnys

(7)

Šis marinatas labai tinka jautienai, bet gardu ir aviena. Net ir kumpį galite taip marinuoti, tik reikėtų supjaustyti plonais gabalėliais, o kepti labai greitai. O… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Šašlykų receptas su „Vytautu“

(38)

Kadangi „Vytautas“ vanduo paprastas, tai ir aš į viską pažiūrėjau paprastai. Kažkada esu valgiusi labai gardžių šašlykų marinuotų tik su gausiu kiekiu petražolių, druska ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,55 iš 5)
Loading...

Kiaulienos kepsnys su granatais

(5)

Ar yra paslaptingesnis ir goslesnis vaisius nei granatas? Varvantis purpurinėmis sultimis… Šiuo metu Anglijoje granatas –  naujausias mados klyksmas, supervaisius, kurio naudojimas virtuvės repertuare prilygsta… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Vištiena riešutų padaže su rytietiškom kopūstų salotom (ala satay)

(29)

Pasiruoškime marinatą vištienai: 1. Į virtuvinį kombainą ar kavamalę suberkite sūdytus žemės riešutus ir juos susmulkinkite (vietoje jų galite naudoti ir žemės riešutų sviestą –… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kiaulienos kepsnys su bazilikais ir peperonata

(7)

Peperonata yra itališkos kilmės dalykas, jis gali būti įvairiai paruoštas ir skirtingai naudojamas. Galima dėti daug svogūnų ir ilgai troškinį naudoti kaip padažą makaronams ar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Hoisin vištiena su morkų ir imbiero noodles

(9)

To hoisin padažo tikrai yra ir Lietuvoje. O štai Londone tai tikrai ne deficitas, man jis labai patinka. Saldus, sūrus ir prieskoningas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Puikieji vištos sparneliai ir dviejų rūšių marinatas

(22)

Ginkdie, nevalgyti sparnelių, jei marinatas žalias, t. y. neiškepęs, nesusicukravęs ir ant odelės gražiai nenugulęs, o šviežias… Čia tai jau beveik pavojinga… Taigi, palaistyti marinatu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (19 balsai, vidurkis: 3,63 iš 5)
Loading...

Lašišos vėrinukai

(1)

Tikrai labai skanu ir daržovių daug, taigi labai sveika ir tiems vegetarams, kurie į žuvį nespjauna, patiks…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Vištiena paprikaš arba labai neblogas marinatas keptai vištienai

(9)

Tikrai labai labai gerai išeina viskas, o marinatas be jokiu E, B ar M.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Medaus ir sojos višta

(5)

Kai norisi kažko tokio egzotiško ar kai žada ateiti 18 žmonių žiūrėti Eurovizijos/krepšinio/vestuvių arba – nereikia ir tų svečių -tiesiog gaminkite vakarienę šeimai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.