8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 500 g miltų
  • 350 ml šilto vandens
  • 1 kupino šaukštelio druskos
  • 3 šaukštų aliejaus
  • 1 kiaušinio arba šiek tiek vandens čeburekų kraštams sulipinti
  • - Mėsos įdarui:
  • 400-500 g maltos ėrienos
  • .....

Čeburekai su mėsa

(61)

Miltus persijojame į dubenį. Į šiltą vandenį suberiame druską, išmaišome ir užpilame ant miltų. Iš pradžių pamaišome šaukštu, paskui jau rankomis viską suminkome į vientisą gabalą. Tešla gali pasirodyti lipni arba sausoka. Jei taip pat atrodo ir viską gerai suminkius, įpilame dar vandens. Jeigu vandens per daug ir tešla tapo pernelyg šlapia, pridedame truputį miltų…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,86 iš 5)
Loading...

Keptas varškės sūris

(0)

1. Prieskonius sumaišome. 2. Kiaušinio baltymus išplakame ir jais aptepame sūrį bei pavoliojame jį prieskonių mišinyje. 3. Kepame apie 20-30 min iki 180 laispnių įkaitintoje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Bulviniai blynai

(5)

Koks gi ruduo be bulvinių blynų? Juos aš įsigudrinau kepti su cukinijų ir grybų įdaru: dedu šaukštą bulvių tarkių, ant viršaus – ploniausiai pjaustytų cukinijų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...

Virtinukai su mėlynėmis (šaltanosiai)

(28)

Daugeliui šie virtinukai yra pažįstami iš vaikystės, tačiau tikrai žinau žmonių, kurie jų nei matę, nei girdėję. Tradiciškai jie verdami būtent su mėlynių įdaru, tačiau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,44 iš 5)
Loading...

Šalta rūgštynių sriuba

(5)

Supikite kefyrą į didesnį dubenį ir, jei pageidaujate „lengvesnės“ sriubos, atskieskite jį vandeniu iki pageidaujamos konsistencijos. Įspauskite česnako skiltelę. Ridikėlius ir agurkus susmulkinkite kubeliais. Jei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Varškėčiai su dilgėlėmis

(2)

Gaminimas paprastas – sumaišykite varškę, kiaušinį ir dilgėles. Tuomet po šaukštą kraukite miltus ir maišykite, o vėliau – minkykite, kol tešla smarkiai nebelips prie rankų…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Kepta duona ir du padažai

(18)

Duona nuostabioji ir kasdieninė su dviem pagardais. Vienas – pikantikas prieskonių mišinys, kitas – šiek tiek pagardintas sūrio padažas puikusis.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 4,07 iš 5)
Loading...

Bulviniai švilpikai su grybų padažu

(35)

Labai jaukus, labai lietuviškas, o dėl agurkų ir žirnelių dar ir žalias patiekalas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (30 balsai, vidurkis: 3,83 iš 5)
Loading...

Nuostabi, ūkiškai lietuviška fritata su voveraitėmis ir šonine

(3)

Kiaušinių patiekalai yra tikroji pusryčių repertuaro pažiba. Kiaušiniai – tikras ir greitas maistas, kuris yra ir maistingas, ir skanus.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Šaltibarščiai su „Vytautu“

(7)

Neslėpsiu ir būsiu atvira – aš labai mėgstu mineralinį vandenį „Vytautas“. Nuperku jo tikrai daug. Matyt geriausiai gyvenime jausčiausi, jei turėčiau kraną, iš kurio nuolat… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Bulviniai blynai!

(29)

Bet tai kodėl taip būna, kad bulvinių blynų žmogus užsimanai, kaip nežinia ko, paprastai sekmadienį, kai prieš tai vyko koks nors svarbus įvykis – jubiliejus,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,29 iš 5)
Loading...

Balandėliai nuostabieji

(67)

Man balandėliai yra vasarinio džiaugsmo patiekalas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (106 balsai, vidurkis: 4,16 iš 5)
Loading...

Bulvių pyragėliai su morkų įdaru ir grybų padažu

(13)

Labai naminis, labai lietuviškas maistas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.