Puikus užkandis bet kokia proga. Geriausia alternatyva pirktiniams dalykams, skirtiems pakramsnoti.
Ruošiame sūrio lėkštę: Ant pjaustymo lentelės ar erdvios lėkštės dėliojame škotiškus avižinius sausainius, gabaliukais pjaustytą obuolių sūrį, gabalėliais sulaužytą kietąjį sūrį, pabarstome džiovintų vaisių. Šalia… Daugiau…
Sočios salotos su keptomis morkomis, arba grikiai su klasikinėmis daržovėmis. Tinka ir užkąsti, ir pavalgyti.
Pagaminsite labai paprastai (nepavykti tiesiog negali) ir labai greitai. Namuose nereikia turėti nei miltų, nei kepimo miltelių – va taip va. Tikras rojus skubantiems, bet… Daugiau…
Puikus būdas neriebiai iškepti ir skaniai valgyti bulves.
Figa ne tik visaip kaip naudinga, bet ir tokia mistifikuota ir paslaptinga. O jos skonis ir tekstūra nepanašūs į nieką kitą. Figos yra labai minkštos… Daugiau…
Krevetes nusausinam (nesvarbu ar su kiautais, ar be jų), imbierą sutarkuojam, česnakus nulupam, supjaustom skiltelėmis. Dabar puolam dirbti. Viskas labai greitai vyks, ir pasiruoškite, kad… Daugiau…
Štai jums klausimas iš kulinarijos egzamino teorinės dalies: su kokiu ingredientu pagamintas patiekalas vadinamas florentine? Oi tik nesumaišykime su florentinais, kurie yra gaminami truputį kitaip… Daugiau…
Į keptuvę šliūkštelime alyvuogių aliejaus, įdedame gabalėlį sviesto. Nulupame svogūno galvą, ją smulkiai supjaustome ir suberiame į įkaitusią keptuvę. Kol svogūnas kepa, nusilupame skiltelę… Daugiau…
Neeilinis obuolių pyragas trupiniais padabintas. Tiks ir šventei, ir kasdienai.
Šventinis, turbūt labiausiai tinka, kai karšta, bet aš tikrai šiuo kokteiliu vaišinsiu ir žiemą :))
Nesitikėkite, kad šį pyragą galėsite susidėti į plastmasinį indelį ir neštis į darbą. Šis pyragas valgomas karštas su vaniliniais ledais arba grietinėle…
Tikrai labai viskas gerai čia su šituo čili ir be pagiriamųjų žodžių…