Ar esate pastebėję, kad maistas, paruoštas nesilaikant tikslių receptų, panaudojant tai, ką jau turite savo šaldytuvų ar spintelių lentynose, būna ypač skanus? Turiu nuojautą, kad šis patiekalas irgi turi potencialo toks tapti. Jei po švenčių liks keptos mėsos ir daržovių, visus maisto likučius būtinai komandiruokite į šį nuostabų patiekalą. Reikės tik tinkamai išvirti kruopas. Kas… Daugiau…
Nuolat viską užsirašinėju, tad kartą lankydamasi Lenkijoje vieno restorano valgiaraštyje pamačiau grikiais įdarytą antį ir iš karto tai pasižymėjau, o pabandžiusi pagaminti nenusivyliau. Man labai… Daugiau…
Patiekalas, kuriame dominuoja spintelės produktai, – tiesiog tobulas sprendimas, kai daržovių stalčius šaldytuve verkia iš liūdesio ir vienatvės. Nepamainomas skystas „Maggi“ vištienos sultinys taip puikai… Daugiau…
Daržovingi ir maistingi apkepti basmati ryžiai su anakardžiaias, kukurūzais ir brokoliais. Labai skanu valgyti vienus, bet jei suporuostie su koku indišku kariu – nusimato tikra… Daugiau…
Sodraus skonio vištienos plovas, keptas moliūge.
Tai kiek galite kotletukų suvalgyti vienu prisėdimu, aa?? Aišku, šitie daržoviniai lengvesni už įprastus iš mėsos, bet jau kokio skanumo!!! Kai dar pavasarį Kaune filmavom… Daugiau…
Kaip pagerinti ir taip labai gerą patiekalą? Ogi pridėti dar daugiau daržovių, prieskoninių žolelių ir ištroškinti viską kvapiame ekologiškame „Maggi“ žolelių sultinyje.
Sveika ir gardi sorų kruopų košė, kuriai išskirtinumo suteikia ryškaus skonio mėtų padažas.
Nepelnytai primirštas keturių grūdų mišinys (žirniai, kviečiai, miežiai ir rugiai) suteiks sotumo ilgam – pavalgius tokios košės, užteks jėgų ir baidarę per sraunius upelius irkluoti,… Daugiau…
Jei tokį grikių dubenėlį dar paskaninsite keptomis voveraitėmis ir rūkytu varškės sūriu, greitai pelnysite skaniausios grikių košės virėjos titulą.
Kuskusas su jautiena ir daržovėmis yra lėtas, jaukus ir savaitgaliui ypač tinkantis patiekalas. Jį gaminti mus išmokė Laurina Todesaitė: pagamino laidoje ir visokiausių istorijų apie… Daugiau…
Saikingai saldžios ir minkštutės perlinės kruopos puikiai papildo sodrų antienos skonį ir atstoja kai kuriems truputį pabodusį bulvių garnyrą. O jau glazūruotais burokėliais jei antį… Daugiau…
Ryžių pudingas yra palaima. Toks švelnus, maloniai saldus ir pieniškas. Nuostabu ir pusryčiams, ir kaip desertas.
Šilkinė košė yra kuo tikriausias rudeninis namų virtuvės hitas. Moliūgas ištirpsta sultinyje, o sultinyje išbrinkusios perlinės kruopos būna švelnios ir dovanoja jaukų sotumo jausmą. Šią… Daugiau…
Šis daržovingas plovas su jautiena ir sultiniu – greitai paruošiamas bei labai gardus. Kvapnus ir drėgnas, jame išbrinkę ryžiai labai skanūs, o avinžirniai suteikia papildomos… Daugiau…
Ši sriuba turbūt sotumo karalienė. Manoma, kad ji atsirado XV a., Rusijos valstiečių virtuvėje, kur į puodą buvo metama viskas, ko turėta virtuvėje. Mėsinga, su… Daugiau…
Jei kepsite vištieną, kaip siūlau šiame recepte, su apelsinais, spanguolėmis ir ekologišku „Maggi“ sultiniu, pasieksite maksimalų rezultatą įdėdami minimaliai darbo – mėsa bus tokia sultinga… Daugiau…
Bolivinių balandų ir avokado sąjunga tokia stipri, kad sotumui užtikrinti nereikia nei mėsos, nei žuvies, bet man taip patinka rūkyta vištiena, kad nesusilaikiau jos čia… Daugiau…
Super greita ir maistinga vakarienė, kuriai paruošti produktų tikrai rasite ir mažesnėje parduotuvėje čia pat už kampo. O aromatingas ir stiprus grikių ir lašišos duetas suteiks malonaus… Daugiau…
Šiek tiek ūkiškesnis ir sotesnis nei itališkasis pusbrolis rizotas, bet nė kiek ne prastesnis. Šįkart siūlome baltąjį vyną keisti šviesiu alumi, kuris su ekologišku „Maggi“… Daugiau…
Bolivinė balanda regis visai neseniai užkariavo mūsų lėkštes, tad turbūt ne visi dar žino, kad nors patiekaluose ji dažnai naudojama vietoje kruopų, išties tai yra… Daugiau…
Tai ideali vakarienė mėgstantiesiems maitintis sveikai ir žinantiesiems, kad vakarui labiausiai tinka baltyminės kilmės maistas. Gaminame: lęšius nuplauname, užpilame vandeniu ir verdame apie 15–20 minučių,… Daugiau…
Dabar man labiausiai patinka gaminti tai, kas tinka visiems – ir dideliems, ir mažiems. Kartą mėginau prastumti šeimai tai, kas man labiau patiktų, kaip, pavyzdžiui,… Daugiau…