8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 50 g virtų bolivinių balandų (maždaug 30 g nevirtų)
  • 1 apelsino
  • 1 mažo avokado (arba 0,5 didelio)
  • 6 pomidoriukų
  • 30 g salotų lapų
  • 80 g rūkytos arba keptos vištienos
  • .....

Rūkytos vištienos, avokadų ir bolivinių balandų salotos su apelsinais

(0)

Bolivinių balandų ir avokado sąjunga tokia stipri, kad sotumui užtikrinti nereikia nei mėsos, nei žuvies, bet man taip patinka rūkyta vištiena, kad nesusilaikiau jos čia neįkomponavusi. Be to, skoniai labai dera. Jei ir jums norėsis gabalėlio mėsos, salotas gaminkite su orkaitėje ar keptuvėje kepta vištiena arba kalakutiena. Bolivines balandas galite išsivirti iš vakaro. Uždarytos indelyje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Keptuvėje kepta lašiša su šviežių pomidoriukų padažu ir grikiais su morkomis

(1)

Super greita ir maistinga vakarienė, kuriai paruošti produktų tikrai rasite ir mažesnėje parduotuvėje čia pat už kampo. O aromatingas ir stiprus grikių ir lašišos duetas suteiks malonaus… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

„Perlotto“ su voveraitėmis ir alumi

(0)

Šiek tiek ūkiškesnis ir sotesnis nei itališkasis pusbrolis rizotas, bet nė kiek ne prastesnis. Šįkart siūlome baltąjį vyną keisti šviesiu alumi, kuris su ekologišku „Maggi“… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,40 iš 5)
Loading...

Žalias ir sveikas pusryčių dubenėlis per 5 minutes

(0)

Bolivinė balanda regis visai neseniai užkariavo mūsų lėkštes, tad turbūt ne visi dar žino, kad nors patiekaluose ji dažnai naudojama vietoje kruopų, išties tai yra… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,77 iš 5)
Loading...

Lęšių humusas su daržovių lazdelėmis

(0)

Tai ideali vakarienė mėgstantiesiems maitintis sveikai ir žinantiesiems, kad vakarui labiausiai tinka baltyminės kilmės maistas.  Gaminame: lęšius nuplauname, užpilame vandeniu ir verdame apie 15–20 minučių,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,09 iš 5)
Loading...

Sezoninių daržovių pilnas rizotas

(7)

Dabar man labiausiai patinka gaminti tai, kas tinka visiems – ir dideliems, ir mažiems. Kartą mėginau prastumti šeimai tai, kas man labiau patiktų, kaip, pavyzdžiui,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,93 iš 5)
Loading...

Perlinių kruopų salotos

(4)

Salotos su įvairiomis kruopomis – naujausia mada. Ir maistinga, ir sotu. Šios – su senomis geromis ir sočiomis perlinėmis kruopomis. Tik svarbu jų nepervirti. Labai skaniai ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (24 balsai, vidurkis: 3,92 iš 5)
Loading...

Apelsininis perlinių kruopų pudingas

(6)

Tai ryžių pudingo giminaitis, tik lietuviškesnis, skanesnis, macnesnis. Labai rekomenduoju išmėginti, ypač, jei jūsų patiekalų – favoritų sąraše ryžių pudingas užima garbingą vietą. Šis, apelsininis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Şekerpare – turkiški sausainiai su manų kruopomis ir kokoso drožlėmis

(12)

Šį kartą linkėjimai nuo Jolitos Koruklu iš Stambulo (ji parašė nuostabią knygą apie Turkijos virtuvę) – turkiškų sausainių „şekerpare“ receptas. Pavadinimas reiškia „cukraus gabalėlis“. Tradicinis šių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Pievagrybių ir avinžirnių troškinys su kuskuso kruopomis

(12)

Įkaitinkite keptuvę su aliejumi. Supjaustykite smulkiai svogūną ir pakepkite, kol suminkštės. Suberkite prieskonius ir pakepkite apie vieną minutę vis maišant. Supjaustykite pievagrybius i ketvirčius, suberkite… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2,33 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Grikiai su daržovėmis

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Dzūkijos įkvėpti grybų kukuliukai su grikiais

(9)

1. Grybus sumalame, bet ne iki tyrelės, tegul matosi jų gabaliukai. 2. Smulkiai supjaustome svogūną ir vieną morką, antrą morką sutarkuojame. 3. Keptuvėje išlydome sviestą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Sorų kruopomis ir daržovėmis įdarytos paprikos

(6)

1. Sorų kruopas nuplaukite ir palikite nuvarvėti vandenį. Į puodą, kuriame virsite, įpilkite šaukštą aliejaus ir berkite kruopas. Nuolat maišydami jas pakepinkite 5 minutes, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Mišrainė su grikiais ir fetos sūriu

(8)

Į indo dugną klokite pasūdytame vandenyje išvirtų ir šaltu vandeniu perlietų grikių sluoksnį.  Smulkiai supjaustykite virtus burokėlius ir suberkite juos ant grikių, juos užklokite kubeliais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Manų kruopų ir obuolių apkepas

(14)

Švelnus ir lengvas apkepas, labiau iškilmingas nei paprasta manų košė.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Burokėlių sriuba su grikiais

(26)

Ši sriuba galėtų vadintis „Taip pat, tik kitaip“.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,75 iš 5)
Loading...

Lęšių ir pomidorų sriuba

(35)

Iš to, ko visada yra virtuvės spintelėje.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (21 balsai, vidurkis: 3,71 iš 5)
Loading...

Perlinių kruopų risotto su grybais

(36)

  Į keptuvę šliūkštelime alyvuogių aliejaus, įdedame gabalėlį sviesto. Nulupame svogūno galvą, ją smulkiai supjaustome ir suberiame į įkaitusią keptuvę. Kol svogūnas kepa, nusilupame skiltelę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Grikių pyragas nuostabusis

(45)

Fantasiškas kepinys grikių mėgėjams ir ne …..Labai gardus, turtingas ir sotus pikantiškas pyragas

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Quinoa su lašiša ir kaliaropių salotomis

(0)

Turiu pasakyti, kad praktiškai dabar mano virtuvėje gerb. kinva yra pasiekusi burokėlių suvartojimo lygį… Nes yra tiesiog pasakiška: skani, lengva ir svarbiausia – sveika kruopa.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Pomidorų/lęšių sriuba

(12)

Tokio tipo pomidorų – lęšių sriuba yra labai populiarus dalykas, aš ne kartą esu visokiuose viešuose meniu ją aptikusi. Reikia raudonųjų smulkių lęšių, šiek tiek… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Lęšių ir daržovių troškinys.

(3)

Tamsiai žali, beveik juodi lęšiai, man labai labai patinka. Oi, skanumų su jais galima padaryti, jei valgyčiau mėsą, tai dar būčiau kokios chorizo dešros į… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Labai gera sriuba: saldžios bulvės, moliūgas, perlinės kruopos, lęšiai ir špinatai

(9)

Daržovės čia tik dvi, abi saldžios ir labai spalvingos. Kruopos suteikia tirštumo ir nepakartojamo, tik perlinėms būdingo, sriubinio minkštumo, lęšiai viską sutirština, „pastiprina“.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.