8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • Apie 0,5 kg kiaulienos kumpio
  • 50 g konjako arba gero brendžio
  • 1 stiklinės obuolių sulčių
  • 0,5 stiklinės vandens
  • 1 šaukštelio miltų
  • 1 svogūno galvos
  • 1 skiltelės česnako
  • druskos
  • .....

Karališkas mano anytos kiaulienos troškinys su konjaku ir obuolių sultimis

(25)

Aš nemeluoju, tai yra vienas geresnių būdų paruošti kiaulieną. Mes valgėm su bulvių koše. O pabaigai, žinote kas? Keptuvėje karamelizuotos obuolių skiltelės su sviestu ir ruduoju cukrumi, taip taip ant mėsos… Karališka.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Mėsos ir daržovių kukuliai

(19)

Maltą mėsą sudedame į dubenį. Paruošiame daržoves: peiliu smulkiai sukapojame morkas ir porą, burokine tarka sutarkuojame cukiniją ir moliūgo riekeles. Taip susmulkintas daržoves verčiame į… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,43 iš 5)
Loading...

Rimtas ūkiškas kiaulienos apkepas su bulvėmis, arba Kaip jas valgydavo kepėjai

(4)

1. Mėsą supjaustome nedideliais kubeliais ir užpilame vynu, suberiame gvazdikėlius, susmulkintą skiltelę česnako ir lauro lapelius, pamarinuojame. Vyną galite pakeisti mineralizuotu vandeniu. 2. Plonai, geriausia… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Kiaulienos kepsnys su šalavijais ir kriaušėmis

(0)

Vyriškas maistas, tik truputį truputį įmantriau ir naujau.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Šašlykų receptas su „Vytautu“

(36)

Kadangi „Vytautas“ vanduo paprastas, tai ir aš į viską pažiūrėjau paprastai. Kažkada esu valgiusi labai gardžių šašlykų marinuotų tik su gausiu kiekiu petražolių, druska ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Kiaulienos vyniotinis su obuolių sūriu ir karamelizuotais svogūnais

(6)

Gaminame: Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir pakepiname ant keptuvės apie 20 minučių kol suminkštės, truputį paruduos ir iškeps. Kiaulienos išpjovas pabarstome druska ir pipirais. Kumpį ištiesiam… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Kiaulienos kepsnys su granatais

(5)

Ar yra paslaptingesnis ir goslesnis vaisius nei granatas? Varvantis purpurinėmis sultimis… Šiuo metu Anglijoje granatas –  naujausias mados klyksmas, supervaisius, kurio naudojimas virtuvės repertuare prilygsta… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Žvirblių plovas

(18)

O štai ir antrasis man patikęs receptas iš www.musumazyliai.lt vaikiškų receptų konkurso.  Tikrai kūrybiškas receptas. Vaikai visai noriai valgo kruopas ir kitus dalykus, tad tai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Lėtai keptas kiaulės kumpis su blyneliais ir rytietiškomis salotomis

(6)

  Ruošiame kiaulienos kumpį: Grūstuve sutriname stambius prieskonius, vėliau įberiame cinamono bei įdedame kelis šaukštus rudojo cukraus. Šiuo prieskonių mišiniu įtriname kumpį. Mėsą dosniai pasūdome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Jiaodzi / Gyoza koldūnai iš Rytų

(9)

  Apie šiuos koldūnus daugiau galite pasiskaityti viską žinančioje Wikipedijoje. Bet esmė tokia – kinai yra tikrieji koldūnų specialistai ir meistrai, jų dim sum nėra lygių…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Viduklės koldūnai

(81)

  Štai tokį receptą atsivežė malonioji Vita iš Viduklės ir, patikėkite, tikrai buvo labai įdomu pamatyti ir sužinoti, kaip gaminti koldūnus. Iš tiesų, kiek šeimininkių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (86 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Sprandinė puode

(9)

  Šiuo atveju puodas veikia beveik kaip orkaitė, tiesa, gana drėgna, beveik garų principu veikianti orkaitė. Didelis mėsos šmotas sėdi sau ant svogūnų ir morkų,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Kiaulienos kepsnys su bazilikais ir peperonata

(6)

Peperonata yra itališkos kilmės dalykas, jis gali būti įvairiai paruoštas ir skirtingai naudojamas. Galima dėti daug svogūnų ir ilgai troškinį naudoti kaip padažą makaronams ar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Kiaulienos troškinys su obuolių sultimis

(36)

Prancūzai mėsą troškina vyne, pas mus Lietuvoje vyno upės neteka, taigi vyną mes mieliau gurkšnojame, bet va štai obuolių sulčių tai tikrai pas mus netrūksta….. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,80 iš 5)
Loading...

Kiaulienos troškinys su alum ir obuolių sultimis

(10)

Mėsa – kiauliena, paėmiau nemažą šmotą mentes (liesa, minkšta mėsa), tikrai ne mažiau kaip vienas kilogramas. Supjaustom gabaliukais, ne per mažais, tokiais, kaip pjaustom šašlyką…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Gustavo įkvėpti mėsos kukuliai su makaronais

(17)

Taip aš bevartydama ir besijuokdama, bei besigrožėdama jo knyga, aptikau sriubos receptą – Aštuonkojų sriuba. Ir iš ten paėmiau įdėją  vienam receptui. Tik pas Gustavą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Užkalnio amerikietiški- itališki kukuliai padaže

(19)

Šie kukuliai subrendo Amerikoje: Niujorke, Niū Džersyje ir Čikagoje, ten, kur gyveno daug atvykėlių iš Italijos, jie pritaikė savo kulinarinius prisiminimus prie tėvų ir protėvių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Netikras Zuikis!

(112)

Na o apie zuikį ką jau čia ir bekalbėsi. Aš labai mėgstu su slyvomis ar abrikosais kokiais, bet šį kartą visi džiovinti vaisiai buvo išėję… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (65 balsai, vidurkis: 3,78 iš 5)
Loading...

Čanachai (Čenakai) su šonkauliukais ir obuoliais

(10)

Traukite čenakus iš kampų ir grūskite į juos, ką turite ir kas skanu…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Meksikietiškai (a la) įdarytos paprikos

(18)

Turbūt visi darote ką nors panašaus: pipirai plius mėsa.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Maltinukai garstyčių padaže

(37)

Su bulvių koše – skaniausia.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Kiaulienos suktiniai su chorizo ir paprikom

(7)

Vienoje skardoje – visa vakarienė… Geriau vyraaiiiii nesuuraaaasssssssssssssssssss

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Dešrelių ir paprikų troškinys

(0)

Įvairiapusiškai panaudojamas dešrelių ir saldžių pipirų troškinys 🙂

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Ispaniškas menkės ir chorizo troškinys

(0)

Ir vėl nekukliai pasakysiu – labai skanų žuvies troškinį, labai puikiai tinka slyvos ir pomidorai, ir rūkyta paprika, ir chorizo – žodžiu, dainuoja praktiškai puodas,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV-banner_300x250-01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.