Visi mes galim nesikuklinti ir drąsiai prisipažint, kad užaugom ant kotletų. Ir nors mano vaikai dabar rečiau jų valgo nei aš vaikystėj, aš vis dar mėgstu juos gaminti. Nes geras maltinukas yra labai smagus dalykas, ir ypač jei į jį sugebi sutalpinti tiek pat daržovių, kiek ir mėsos! Turbūt kad augindama vaikus ir rašydama daržovėms… Daugiau…
Krembriulė – klasikinis prancūziškas desertas, kuris yra daugelio restoranų desertų meniu. Jis tooooks skanus ir tikrai nesudėtinga jį pasidaryti namuose. Na, tik reikėtų iš anksto… Daugiau…
Turbūt visi yra bent sykį gyvenime gaminę balandėlius. Aš pati labai juos mėgstu ir manau, kad tai vienas skaniausių lietuviškų patiekalų. Mano šeimoje balandėlis yra… Daugiau…
Tai kas gi buvo tas madingas dalykas, kuris ėmė ir nuvilnijo per pasaulį kaip didžiulė banga, prasidėjusi bent prieš dešimt metų ir sėkmingai atbangavusi iki… Daugiau…
Visiems reikia turėti bent vieną receptą, kaip skaniai paruošti žuvį. Tokį jums čia ir paruošiau – tai galėtų būti super greita vakarienė arba tas atvejis,… Daugiau…
Kas ieško, tas randa. Čia apie tai, kad ieškodama žemaitiškų patiekalų, radau vištos, marinuotos grietinėje ir keptos su bruknėmis, receptą. Tai nėra ši vištą, kurią… Daugiau…
Kada gi dar, jei ne žiemą galėtume pasimėgauti senu lietuvišku patiekalu – zrazais. Mūsų mamos ir močiutės juos troškindavo puode, tačiau aš pasinaudojau Electrolux garine orkaite… Daugiau…
Ar nors du kartus per savaitę ant savo stalo pakviečiate žuvį? Įvairiausių tyrimų rezultatus, rodančius, kad verta ją valgyti, net neabejoju skaitėte, todėl geriau pakalbėkime… Daugiau…
Jei keptas maistas kiek pabodo, o gal kas iš namiškių raukosi, pajutęs kepamos žuvies kvapą ar šiaip bandote ateiti į sveikesnės mitybos kelią – šis… Daugiau…
Praėjusią vasarą buvau tokiuose kulinarų kursuose keletos dienų. Ten visokias paslaptis bei elementarumus dėstė toks manieringas auksaplaukis vyrukas. Jis buvo labai sveikuolis ir, netgi sakyčiau,… Daugiau…