8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • brandintos jautienos nugarinės (kiekis priklauso nuo valgytojų skaičiaus
  • geriausios kokybės druskos ir pipirų
  • 2 šaukštų mėgstamo aliejaus
  • sviesto (nebūtinai)

Jautienos didkepsnis arba tiesiog naminis steikas

(47)

Taigi kokios yra to stebuklingo jautienos didkepsnio stebuklingos kepimo taisyklės? Atsiminkite tik vieną taisyklę – mažiau yra daugiau. Mažiau kepimo laiko, labai labai karšta keptuvė, šiek tiek laiko mėsai pailsėti šiltoje orkaitėje ar tiesiog ant stalo, plačiai atidaryti virtuvės langai ir jokių ten marinavimų, tik geriausios kokybės druska ir pipirai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (33 balsai, vidurkis: 4,24 iš 5)
Loading...

Lankašyro karštas puodas

(1)

Plonomis juostelėmis supjaustome mėsą, pagardiname druska ir pipirais ir išmaišome. Ant mėsos beriame 2 šaukštus miltų ir pamaišome, kad pasiskirstytų tolygiai. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Apkepame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Aštrus jautienos troškinys

(15)

Šįkart noriu jums pasiūlyti išbandyti savo mėgstamą receptą – jautienos troškinį su aitriosiomis paprikomis ir lauro lapais. Beje, šiam troškiniui galite naudoti ne tik jautieną,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,83 iš 5)
Loading...

Mėsos ir daržovių kukuliai

(19)

Maltą mėsą sudedame į dubenį. Paruošiame daržoves: peiliu smulkiai sukapojame morkas ir porą, burokine tarka sutarkuojame cukiniją ir moliūgo riekeles. Taip susmulkintas daržoves verčiame į… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4,30 iš 5)
Loading...

Jautienos mėsainiai su naminiu barbekiu padažu

(34)

  1. Smulkiai supjaustome svogūnus. Suberiame juos į maltą mėsą. 2. Įmušame du kiaušinius ir du trynius (baltymų prireiks ruošiant mėsainių bandeles!), supilame padažus bei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 4,07 iš 5)
Loading...

Classic sirloin steak and grilled veg

(9)

I’m a lucky man. My wife is a wonderful cook. She cooks. and then she cooks some more. And if we’re having a party or… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Lėtas mėsos troškinys – guliašas

(98)

Žiema gerai, kai gali valgyti tokį maistą.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (79 balsai, vidurkis: 3,95 iš 5)
Loading...

Chili sriuba arba kai norisi pakelti ūpą

(61)

Šios sriubos nereikia įmantriai pristatyti. Pakaks pasakyti tik tiek, kad ji tiršta kaip troškinys ir… demokratiška. Kitaip tariant, į šią sriubą galima dėti daugybę pačių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (29 balsai, vidurkis: 4,45 iš 5)
Loading...

Suktinukai su jautiena ir salierų remoulade

(9)

Remoulade yra klasikinis majonezo padažas su kaparėliais ar agurkėliais, salierų remoulade yra super skanus dalykas ypač tiem kurie mėgsta salierus, o aš tai tikrai labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Lazanija

(370)

Lazanija vienodai tinka ir šeimos vakarienei, ir didesnei kompanijai pamaitinti.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (423 balsai, vidurkis: 4,24 iš 5)
Loading...

Cukinijų suktiniai su jautiena ir moliūgais

(0)

Vyniojimas – pakankamai laiko atimantis dalykas. Šis patiekalas labiausiai, manau, tiktų kaip užkandis, jei kokią vakarienę reikėtų ruošti…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Čanachai (Čenakai) su šonkauliukais ir obuoliais

(11)

Traukite čenakus iš kampų ir grūskite į juos, ką turite ir kas skanu…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,20 iš 5)
Loading...

Maltinukai garstyčių padaže

(38)

Su bulvių koše – skaniausia.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Bolognese

(21)

Patinka ir dideliems, ir mažiems, ir praktiškai yra kaip koks pamatas bet kokioje virtuvėje. (Mano tai tikrai.) Ypač, jei turi vaikų.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (32 balsai, vidurkis: 4,13 iš 5)
Loading...

Jautiena raudonam vyne/beef bourguignon

(23)

Svarbiausia čia yra kantrybė ir laikas, nes dalykas turi bent kokias kelias valandas lėtai troškintis… Jei neturit laiko, tai geriau neprasidėt…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Plovas

(79)

Kai norisi tikro plovo ir angliavandenių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (209 balsai, vidurkis: 4,16 iš 5)
Loading...

Chilli con carne / Čili troškinys

(42)

Tikrai labai viskas gerai čia su šituo čili ir be pagiriamųjų žodžių…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (31 balsai, vidurkis: 4,32 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.