8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 0,5 kg jautienos
  • 4 virtų ir rūkytų dešrelių
  • 100 g virto kumpio
  • 70 g perlinių kruopų
  • 2 bulvių
  • 2 svogūnų
  • 1 šaukšto pomidorų pastos
  • 1 morkos
  • .....

Šiupininė

(2)

Ši sriuba turbūt sotumo karalienė. Manoma, kad ji atsirado XV a., Rusijos valstiečių virtuvėje, kur į puodą buvo metama viskas, ko turėta virtuvėje. Mėsinga, su raugintų agurkų rūgštuma, tiršta skonių ir ingredientų. Klasikinėje šiupininėje privalo susiburti skirtingai paruošta mėsa: šviežia , virta, rūkyta. Tad galite kurti, maišyti savo variantus iš to, ką turite šaldytuve. Šią… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Tobula aštri chilli con carne

(2)

Įdomu, ar dar yra tokių žmonių, kurie nežinotų ar nebūtų virę šios aštrios meksikietiškos sriubos? Kai kam priminsim, o kai kuriuos įkvėpsim imtis šio sotumo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Korėjietiški jautienos šonkauliai

(3)

Šiaip tai džiaugiuosi, kad jautiena tikrai jau ne deficitinė ir šios mėsos pasirinkimas tik auga ir didėja. Nors pastebiu, kad dar ne visiems iki galo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Veršiena milanietiškai

(0)

Dar viena italų virtuvės klasika. Veršienos nugarinės, kumpio ar sprandinės gabaliukai plonai išmušami, pagardinami druska ir pipirais, tada merkiami į kiaušinių plakinį ir į džiūvėsėlius…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Aštrus jautienos troškinys iš Balio arba jautiena rendang

(3)

Šiuo receptu pasidalino mūsų draugė Ninie. Ji gyvena Balio saloje, Indonezijoje, dievina Lietuvą ir gerą maistą. Apie Ninie daugiau galite perskaityti mano Žiemos žurnale, ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Karklės mėsainis pagal Rolandą

(2)

Su šiuo fantastišku mėsainiu Rolandas dalyvavo pernai, mano vasaros žurnale, „Barbekiu kovose“. Mano tėtis Jonas ten kepė savo firminius šašlykus, Jonas Jonušas vaišino karštai rūkyta… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Khinkaliai – gruziniški koldūnų pusbroliai

(0)

Ne vienas mano draugas jau apsilankė Gruzijoje, net ir mano Bronė prieš kelis metus buvo trumpam nuskridusi į Adžarijos regione esantį miestą Batumį ir savo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Gruziniška charčio sriuba

(22)

Klasikinė charčio sriuba visuomet verdama iš jautienos. Net jos pavadinimas, išvertus iš gruzinų kalbos, reiškia „jautienos sriuba“. Tai rūgštoka, aštroka ir aromatinga sriuba. Ją itin… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kepti aguročiai su įdaru

(3)

Agurotis –gražuolis ir nepelnytai truputį apleistas cukinijos pusbrolis. O veltui. Toks pats puikus. Mėgsta česnako ir kitų stipresnių prieskonių draugiją. O jei nežinote, ką gi gardaus… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,71 iš 5)
Loading...

Greita lazanija

(32)

Ypatingai skani ir pagaminama per 15 minučių!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (43 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Aštrus meksikietiškas troškinys

(4)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(14)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (31 balsai, vidurkis: 3,52 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Mėsos ir daržovių kukuliai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,71 iš 5)
Loading...

Jautienos troškinys: ilgai ir lėtai su obuolių sultimis, sojos padažu ir muskatiniu moliūgu

(3)

Sojos padažas – sūrumas, skonio gelmė ir stebuklingasis umami skonis… drumstos obuolių sultys saldumui ir rūgštelei… Ir ką jus sau galvojate, derinys super geras, rezultatas:… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Jautienos didkepsnis arba tiesiog naminis steikas

(44)

Taigi kokios yra to stebuklingo jautienos didkepsnio stebuklingos kepimo taisyklės? Atsiminkite tik vieną taisyklę – mažiau yra daugiau. Mažiau kepimo laiko, labai labai karšta keptuvė,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (21 balsai, vidurkis: 4,14 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Lankašyro karštas puodas

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Aštrus jautienos troškinys

(13)

Šįkart noriu jums pasiūlyti išbandyti savo mėgstamą receptą – jautienos troškinį su aitriosiomis paprikomis ir lauro lapais. Beje, šiam troškiniui galite naudoti ne tik jautieną,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Mėsos ir daržovių kukuliai

(19)

Maltą mėsą sudedame į dubenį. Paruošiame daržoves: peiliu smulkiai sukapojame morkas ir porą, burokine tarka sutarkuojame cukiniją ir moliūgo riekeles. Taip susmulkintas daržoves verčiame į… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Jautienos mėsainiai su naminiu barbekiu padažu

(33)

  1. Smulkiai supjaustome svogūnus. Suberiame juos į maltą mėsą. 2. Įmušame du kiaušinius ir du trynius (baltymų prireiks ruošiant mėsainių bandeles!), supilame padažus bei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,89 iš 5)
Loading...

Classic sirloin steak and grilled veg

(9)

I’m a lucky man. My wife is a wonderful cook. She cooks. and then she cooks some more. And if we’re having a party or… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Lėtas mėsos troškinys – guliašas

(88)

Žiema gerai, kai gali valgyti tokį maistą.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (45 balsai, vidurkis: 3,89 iš 5)
Loading...

Aštri mėsos ir pupelių sriuba arba Kai norisi pakelti ūpą

(36)

Šios sriubos nereikia įmantriai pristatyti. Pakaks pasakyti tik tiek, kad ji tiršta kaip troškinys ir… demokratiška. Kitaip tariant, į šią sriubą galima dėti daugybę pačių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (20 balsai, vidurkis: 4,55 iš 5)
Loading...

Suktinukai su jautiena ir salierų remoulade

(9)

Remoulade yra klasikinis majonezo padažas su kaparėliais ar agurkėliais, salierų remoulade yra super skanus dalykas ypač tiem kurie mėgsta salierus, o aš tai tikrai labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Lazanija

(349)

Lazanija vienodai tinka ir šeimos vakarienei, ir didesnei kompanijai pamaitinti.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (235 balsai, vidurkis: 4,31 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.