8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 1,3–1,5 kg bulvių
  • 700 ml plakamosios grietinėlės
  • 300 ml pieno
  • 30 g džiovintų baravykų
  • kelių čiobrelio šakelių
  • 2 valgomųjų svogūnėlių
  • 4 skiltelių česnako
  • trupučio tarkuoto muskato riešuto
  • .....

Bulvių gratinas su džiovintais baravykais

(0)

Bulvių gratinas su džiovintais baravykais gali būti ir Kalėdų garnyras, ir žiemos vakarienės patiekalas. Toks kremiškas, gardus ir kvepia baravykais…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Paplotis su troškintais kopūstais, grybais ir šonine

(2)

Puiki idėja tiems, kas pasiilgo pyragėlių su troškintais kopūstais, bet neturi ūpo kočioti ir raityti viso tuzino mažų pyragėlių. Šį ir daug kitų „Beatos virtuvės“… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,29 iš 5)
Loading...

Mielinės džiovintų baravykų spurgos

(0)

Auseles su grybais turbūt esate bandę. O spurgeles? Šios mielinės džiovintų baravykų spurgos neatsivalgomos.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Vištienos pyragas su tešlos kepure

(0)

Šis pyragas – tiek jo išvaizda, tiek skonis – greit sukvies artimuosius prie stalo. Tikras smagumas yra laužti traškią tešlos kepurę ir lėtai mėgautis po… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,59 iš 5)
Loading...

Virtiniai su bulvėmis, kepti su sūriu ir moliūgais

(0)

Pasakiškai jaukus rudeniškas patiekalas. Užtruksite šiek tiek ilgiau, nei prireiks laiko „Beatos virtuvės“ virtiniams su bulvėmis ir keptais pievagrybiais išvirti, bet tokiu apkepu nebus gėda… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...

Karšti sumuštiniai su pievagrybiais, sūriu ir majonezu

(1)

Lietuvoje kiekviename šaldytuve rasi nors lašelį majonezo. Šis universalus produktas keliauja ne tik ant virto kiaušinio ar į šviežias kopūstų salotas. Majonezas tinka ir kepiniams,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 4,71 iš 5)
Loading...

„Perlotto“ su voveraitėmis ir alumi

(0)

Šiek tiek ūkiškesnis ir sotesnis nei itališkasis pusbrolis rizotas, bet nė kiek ne prastesnis. Šįkart siūlome baltąjį vyną keisti šviesiu alumi, kuris su ekologišku „Maggi“… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,14 iš 5)
Loading...

Casarecce su špinatais ir grybais

(5)

Štai vakarienės patiekalas, kuris galėtų vadintis „Iš to, kas yra šaldytuve“ arba „Išgelbėkime špinatų maišą nuo senatvinės mirties“…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,09 iš 5)
Loading...

Vištienos scalopini su grybais ir marsala

(1)

Iš esmės, labai labai paprastas patiekalas – vos keli ingredientai, o skonis ir rezultatas puikūs.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.