8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 120 g kambario temperatūros sviesto
  • 4 kiaušinių
  • 200 g rudojo cukraus (jei neturite, tiks ir baltasis)
  • 70 g lazdynų riešutų
  • 70 g migdolų riešutų
  • .....

Morkų ir obuolių pyragas

(23)

Dėl kremo ant viršaus, tai aš pasinaudojau visuomet pasiteisinančiu ir paprastu citrinos sulčių ir cukraus pudros glaistu, bet tinka ir tiesiog labai gerai ištrinta vidutinio liesumo varškė su trupučiu grietinėlės, citrinos sulčių ir cukraus pudros – išeina malonus varškės kremas. Galite netgi iškepti dvigubą porciją torto formoje atsegamu dugnu, tuomet tuos du pyragus pertepkite varškės… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,11 iš 5)
Loading...

Pekino antis su blyneliais ir Hoisin padažu

(13)

Ruošiame antį: Antį nuplauname ir išimame taukų perteklių iš papilvės. Dosniai iš visų pusių apibarstome druska, o paskui ir pipirais. Ten, kur daugiausiai susikaupę riebalų,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Baklažanų pagardas ala Zallouk su lavašo traškučiais

(4)

Šitą receptą esu darius ne vieną kartą, išmokau vienuose kursuose apie šiaurės Afrikos virtuvę, baklažanai čia pavirsta į tokią tiršta sodrią tyrę, taigi tinka ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Lėtai keptas kiaulės kumpis su blyneliais ir rytietiškomis salotomis

(6)

  Ruošiame kiaulienos kumpį: Grūstuve sutriname stambius prieskonius, vėliau įberiame cinamono bei įdedame kelis šaukštus rudojo cukraus. Šiuo prieskonių mišiniu įtriname kumpį. Mėsą dosniai pasūdome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Silkė filipinietiškai (Kinilo)

(10)

Dar vienas silkės variantas Kūčioms ar be progos.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Įdarytos vištos vyniotinis su briuselinių kopūstų garnyru

(1)

Gaminame vyniotinį: Ryžius nuplauname, užpilame šaltu vandeniu, įmetame kelis stiebelius šafrano ir pastatome virti. Kol ryžiai verda, atskiriame vištos kaulus nuo mėsos. Perpjauname vištos odą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Lėtai kepta lašiša su alyvuogių aliejumi, traškiomis salotomis ir saldžiarūgščiu padažu

(13)

Tiks bet kuriai šventei…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2,33 iš 5)
Loading...

Silkės tortas

(25)

Labai gražus ir lengvai transportuojamas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,91 iš 5)
Loading...

Kokteilis Vasaros uogų prisiminimai

(0)

Avietes, citrinos sultis ir uogienę sudėkite į maisto smulkintuvą ir viską sumalkite iki košelės. Jei atrodys, kad trūksta saldumo, įpilkite cukraus pudros. Dabar reikėtų perkošti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Brutti ma Buoni

(47)

  Lazdyno riešutus beriame į orkaitę ir paskrudiname 7-10 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Kol skrunda riešutai, atskiriame 8  kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus plakame elektriniu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,18 iš 5)
Loading...

Prieskoningas karamelinis obuolių ir bananų pyragas su citrininiu glaistu

(18)

Per 5 minutes užmaišyti ir per 55 minutes iškepti.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kokteilis Šventinis prieskonių kadrilis su mandarinais

(2)

Pradėkime nuo sulčių gamybos. Jei mandarinų gausiai užderėjo, tai galite naudoti tik juos. Tiesa, iš jų spausti sultis teks ilgiau nei iš apelsinų, bet galite… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Spintelės pyragas

(160)

Iš to, ko visada turite spintelėje.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (57 balsai, vidurkis: 4,21 iš 5)
Loading...

Orkaitėje keptų daržovių rinkinys

(0)

Keptos daržovės pagal Oliverį.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Ėriuko karka aluje

(2)

Smulkiai supjaustykite raudonus svogūnus ir sudėkite juos į didelį puodą, geriausiai tinka ketinis, vadinamasis špižinis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų. Kepinkite ant vidutinės… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 3,93 iš 5)
Loading...

Vištiena, troškinta raudoname vyne a la coq ou vin su šokolado padažu

(15)

Nauja nata suskambantys minkštutėliai vištienos gabalėliai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Šokoladinis suflė

(38)

Paprasta pagaminti, nepaprasta valgyti.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Apelsinų ir migdolų pyragas

(127)

Ypatingas, aromatingas proginis pyragas, kuriame visai nėra miltų.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,27 iš 5)
Loading...

Obuolių pyragas su trupinių viršumi

(31)

Neeilinis obuolių pyragas trupiniais padabintas. Tiks ir šventei, ir kasdienai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,75 iš 5)
Loading...

Jiaodzi / Gyoza koldūnai iš Rytų

(9)

  Apie šiuos koldūnus daugiau galite pasiskaityti viską žinančioje Wikipedijoje. Bet esmė tokia – kinai yra tikrieji koldūnų specialistai ir meistrai, jų dim sum nėra lygių…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Šokoladiniai sausainiai

(15)

  Minkštą sviestą ištriname su cukrumi, įmušame kiaušinius ir išplakame. Į gautą masę beriamešokolado drožlių (60 g), miltus, riešutus (labai tinka lazdyno), druską ir viską… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Šokoladiniai triufeliai suaugusiems

(4)

Mano vaikai galėtų gyventi valgydami tik šokoladą, bet tikrai ne tokį, kokį tuoj pasiūlysiu jums pasigaminti. Šių triufeliu skonis subalansuotas suaugusiems.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Tikrasis karštas šokoladas

(32)

3000 metų šokoladas buvo vartojamas kaip gėrimas. Šiuo ryškaus skonio, sočiu gėrimu mėgavosi imperatoriai ir aukštuomenė.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (31 balsai, vidurkis: 3,84 iš 5)
Loading...

Maskarponės šerbetas su aviečių padažu

(3)

Maskarponė nepamainoma įvairiuose sūrio pyraguose ir desertuose, bet aš jums siūlau iš maskarponės ir labai gardžių ledų pabandyti pasigaminti šerbeto. Tradiciškai ledai yra daugiau darbo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.