8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • - Tešlai reikės:
  • 330 g miltų
  • 1 šaukštelio sausų mielių
  • 3 šaukštų cukraus
  • 1 šaukštelio druskos
  • 4 kiaušinių
  • 60 ml pieno
  • 140 g sviesto
  • .....

Bandelės su migdolų kremu ir rabarbarais

(0)

Minkštutėlė sviestinė bandelė, joje pasislėpęs saldus marcipaninis kremas ir ryškūs rabarbarai su braškėmis – taip kvepia šviesūs pavasario savaitgalių pusryčiai ir šilta popiečio arbata. Teks šiek tiek paplušėti ir paplanuoti, kol šios mielinės bandelės atsidurs ant stalo, tačiau galiu tvirtai pasakyti – jų dangiškas skonis atperka kiekvieną virtuvėje praleistą minutę. Dubenyje sumaišome miltus, mieles, cukrų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

„Kuršėnų“ vyniotinio tortas su braškėmis

(24)

Išskirtinio grožio ir skanumo kefyrinis, braškinis ir labai vasariškas tortas, kurio receptu „Beatos virtuvės“ laidoje pasidalino maisto tinklaraštininkė Renata Ničajienė. Šis tortas tirai genialus, nes… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (49 balsai, vidurkis: 3,76 iš 5)
Loading...

Balandėlių pyragas

(3)

Negirdėtas ir nematytas dalykas – baladėlių pyragas! Nerealaus skanumo kepinys, su kalnu daržovių, grikių kruopų ir viso kito gėrio. Nuostabus patiekalas tradicinių balandėlių mylėtojams. O… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,86 iš 5)
Loading...

Baltoji mišrainė su apelsinų sultimis pagardintu majonezu

(0)

Man skaniausia baltoji mišrainė tokia, kurioje yra ne tik daug bulvių ir majonezo, bet ir įvairių tekstūrų bei skonių. Todėl visuomet į ją dedu ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Degintas baskų sūrio pyragas su vanile

(39)

Šis gardžiai įtrūkęs ir lengvai paskrudęs baskų sūrio pyragas nė iš tolo nepanašus į savo baltutėlį niujorkietišką giminaitį. Kartą išbandę, nebenorėsite grįžti prie kitų sūrio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,77 iš 5)
Loading...

Šokoladinis „Napoleonas“

(19)

Tvirtas, sodrus ir labai šokoladinis tortas „Napoleonas“. Kaip jį iškepti mano laidoje parodė konditerė Giedrė Pečenkienė. Gaminame lakštus: Šaltą sviestą kartu su druska, miltais bei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Medaus torto keksiukai

(4)

Jeigu rengtume mėgstamiausių lietuviškų tortų konkursą, neturiu abejonių, kad medaus tortas užimtų pirmąją vietą ir neužleistų jos jokiam „Napoleonui“. Medaus tortas, ir taškas. Jei jūs… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (22 balsai, vidurkis: 3,86 iš 5)
Loading...

Tortas Napoleonas

(25)

„Napoleonas“ yra didis tortas, ir jei jį iškepi, tai pasitikėjimas savimi pakyla iki televizijos bokšto aukščio. Iš tiesų „Napoleono“ norėjote jūs, mano mielieji, – apklausoje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (26 balsai, vidurkis: 3,85 iš 5)
Loading...

Midijos su česnaku ir pomidorais „à la provençale“

(0)

Patiekalas, kurį ragaudami pasijausite tarsi vakarieniautumėte kokiame žaviame restoranėlyje kur nors Prancūzijos Rivjeroje. Jūros aromatų pilnos midijos tobulai dera su saldžiais pomidorais, pankoliais bei česnakais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Mėsos padažas – Gravy

(1)

Na mano šeima, tai pripratinka angliškos tradicijos, iš karto kelia maištą jei aš net savaitgalio keptą vištą pateikiu, bet mėsos padažo, taip vadinamo greivi, jo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Aguonų pyragas su karūna

(1)

Aguonų per Kūčias ir Kalėdas turi būti daug. Čia yra dar viena pyrago su aguonomis variacija. Skanus bus ir be karūnos, jei bijote termiškai neapdoroto… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,78 iš 5)
Loading...

Meduoliniai keksiukai su cinamoninio kremo kepurėmis

(8)

Koks gi žiemos švenčių laukimas be namus užliejančio imbierinių sausainių ar meduolinių kepinių aromato? Tad kviečiame nors kartą į kepinius įmaišyti specialiai Kalėdoms SANTA MARIA… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Obelynės pyragas

(31)

Šis obuolių pyragas yra tiesiog TOBULAS. Visokių pyragų esu ragavus, bet tokį, kokį kepėm OBELYNĖJE, pirmą kartą!!!  Kepkit būtiniausiai ir dar kol gražus ruduo važiuokit… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (58 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Vasarinis tortas „Medutis“

(4)

Kaip smagu pasigaminti tortą! Tik tie vasaros tortai norisi, kad būtų lengvi, gaivūs, spalvoti. Tai leiskite man truputėlį paimprovizuoti mūsų mėgstamo torto „Medutis“ tema –… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (37 balsai, vidurkis: 4,08 iš 5)
Loading...

Laimingas šokoladinis tortas arba Hariuko gimtadienio tortas 

(28)

Kokia laimė yra kepti tuos gimtadienio tortus… ech. Šokoladinis Hariuko gimtadienio tortas buvo tikrai laimingas, nes ruošėm visi kartu. Man gimtadieniui vis dar patinka tie… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 4,11 iš 5)
Loading...

Neapolietiška pica su kumpiu

(19)

Neslėpsiu – namuose išsikepti tikrą neapolietišką picą nėra paprasta. Naminės orkaitės neįkaista taip, kaip tradicinės itališkos krosnys. Štai mūsų penkiuose drakonuose, kurie gyvena restoranuose, temperatūra… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Kuršėnų vyniotinis su aguonomis

(0)

Labai patenkinta šiuo kepiniu esu! Nors ir vėl man tik iš antro karto pasisekė – pirmą kartą biskvitas su aguonomis nepavyko – pasirodo, aguonos tokio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Cukinijų ir obuolių tortas

(0)

Smagu kepti tortą, kuriame susitinka tiek daug rudens gėrybių. Drėgni ir daržovių pilni biskvitai čia puikiai dera su šviežios obuolienės ir sūrio kremo pertepimu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Pavlova su troškintomis kriaušėmis ir spanguolėmis

(0)

Pavlova labai greitai gali pasidabinti kalėdiniu drabužiu ir tapti tikra Kalėdų ar Naujųjų metų stalo puošmena. Baltas tarsi sniego debesis ir traškus kaip pirmasis ledas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Sluoksniuotoje tešloje keptas sūris

(0)

Kai iš orkaitės ištrauksite šį kamamberą, įsuktą į sluoksniuotos tešlos lizdą, valgytojų ilgai kviesti nereikės. Plėšite traškią tešlą, kabinsite dar šiltą sūrį ir jaukiai vakarosite.125… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Keptas kamamberas su riešutais ir avietėmis

(0)

Avietės, riešutai, medus ir pikantiškas, tarsi karšta lava tekantis sūris… Tikrai ypatingas derinys, kurio būtina paragauti. Jei kamamberas jums pernelyg intensyvaus skonio, šitaip galite iškepti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Kuršėnų vyniotinis

(19)

Kuršėnų vyniotinis yra labai minkštas, saldus varškės desertas, kuris tinka prie kavos ir prie arbatos bet kokia proga“, – mano laidoje pasakojo šį skanėstą ruošusi… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Juodos duonos tortas

(26)

Retas vien skonio jusles pasitelkęs atspėtų, iš ko pagamintas šis tortas. Gomurį iškart paperka drėgnas sodrus biskvitas ir tik spanguolėms būdingas savitas rūgštumas. Netikėtas ingredientas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Grybukai

(58)

Kepame grybukus: Gerai išplakame kambario temperatūros sviestą su cukrumi, kad masė virstų minkštu, puriu kremu. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių. Į sviesto ir cukraus masę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.