8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 2.5 kg bulvių
  • 1 kg virtų bulvių
  • druskos
  • bulvių krakmolo.
  • Mėsos įdarui: 400 g maltos kiaulienos
  • 1 svogūno
  • 2 saujelių krapų
  • .....

Beatos virtuvė. Tradiciniai cepelinai

(7)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3.75 iš 5)
Loading...

Studentiški cepelinai arba cepelinai be tarkos

(37)

Studentiški cepelinai – greičiausias būdas patenkinti staiga užpuolusį cepelininį alkį. Jie tikrai greitai pagaminami ir dar labai patogūs, nes juos pasidarysite be jokių tarkų ar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Varškės pagardas su kanapių sėklomis

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Bulviniai blynai

(5)

Koks gi ruduo be bulvinių blynų? Juos aš įsigudrinau kepti su cukinijų ir grybų įdaru: dedu šaukštą bulvių tarkių, ant viršaus – ploniausiai pjaustytų cukinijų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2.67 iš 5)
Loading...

Ridikėlių ir šviežių bulvių salotos

(2)

Čia tikrai ir sočios, ir gardžios, ir traškios salotos su šauniu laiškinių česnakų ir jogurto padažu ir ridikėliais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulvės su trimis pagardais

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Keptos bulvės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Blynai iš Užgavėnių: grybai, saldi bulvė, cukinija, kukurūzų miltai

(5)

Štai jums blynai su saldžiąja bulve, sutarkuota šiaudeliais kartu su cukinija, ir grybais tais, kurie šampinjonai, tik rudi. Dar, aišku, kiaušiniai, kurie viskam suteikia apjungimą,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Švilpikai su grybais

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Marisos bulvės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulvių ir žuvies piršteliai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Žemaitiški blynai kitaip

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Gruzdintos bulvytės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulviniai varškėtukai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 1.67 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Keptas kugelis

(11)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3.43 iš 5)
Loading...

Bulviniai švilpikai su grybų padažu

(34)

Labai jaukus, labai lietuviškas, o dėl agurkų ir žirnelių dar ir žalias patiekalas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 4.21 iš 5)
Loading...

Žemaičių blynai kitaip

(22)

Kaip mano draugė sako, turbūt patys šeimyniškiausi sekmadienio blynai. Vietoj įprasto mėsos įdaro – kepenėlės, o bulvės špinatų žaluma ir sveikata pasipuošusios.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Marisos bulvės

(9)

Kai Marisa iškepė šias bulves, man tai buvo nuostabus ir malonus atradimas – 2 rūšių sūriais ir špinatais įdarytos bulvelės. Skanu, šilta ir sotu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulvių sufle

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Bulvės favoritės su 2 padažais

(16)

Puikus būdas neriebiai iškepti ir skaniai valgyti bulves.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Bulviniai varškėtukai su špinatais

(14)

1. Bulves nulupame, sumalame mėsmale arba pertriname bulvių trintuve. 2. Į bulvių masę įmaišome varškę. 3. Špinatus nuplikome verdančiu vandeniu ir gerai išspaudžiame vandenį. Susmulkiname…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Įdarytos bulvių puselės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulviniai švilpikai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Žalios, gaivios ir skanios bulvės su mėtomis

(3)

Angliškas vasarinis bulvių valgymo būdas. Su mėtomis ir žaliaisiais žirneliais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.