8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 50 g kanapių sėklų
  • 50 g moliūgų sėklų
  • 1 česnako skiltelės
  • 180 g liesos švelnios varškės
  • 180 ml liesos grietinės
  • druskos pagal skonį

Beatos virtuvė. Varškės pagardas su kanapių sėklomis

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Bulviniai blynai

(5)

Koks gi ruduo be bulvinių blynų? Juos aš įsigudrinau kepti su cukinijų ir grybų įdaru: dedu šaukštą bulvių tarkių, ant viršaus – ploniausiai pjaustytų cukinijų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2,67 iš 5)
Loading...

Ridikėlių ir šviežių bulvių salotos

(2)

Čia tikrai ir sočios, ir gardžios, ir traškios salotos su šauniu laiškinių česnakų ir jogurto padažu ir ridikėliais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Keptos bulvės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Blynai iš Užgavėnių: grybai, saldi bulvė, cukinija, kukurūzų miltai

(5)

Štai jums blynai su saldžiąja bulve, sutarkuota šiaudeliais kartu su cukinija, ir grybais tais, kurie šampinjonai, tik rudi. Dar, aišku, kiaušiniai, kurie viskam suteikia apjungimą,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Švilpikai su grybais

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Marisos bulvės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulvių ir žuvies piršteliai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Žemaitiški blynai kitaip

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Gruzdintos bulvytės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulviniai varškėtukai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 1,67 iš 5)
Loading...

Bulviniai švilpikai su grybų padažu

(35)

Labai jaukus, labai lietuviškas, o dėl agurkų ir žirnelių dar ir žalias patiekalas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 4,12 iš 5)
Loading...

Žemaičių blynai kitaip

(22)

Kaip mano draugė sako, turbūt patys šeimyniškiausi sekmadienio blynai. Vietoj įprasto mėsos įdaro – kepenėlės, o bulvės špinatų žaluma ir sveikata pasipuošusios.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,40 iš 5)
Loading...

Marisos bulvės

(9)

Kai Marisa iškepė šias bulves, man tai buvo nuostabus ir malonus atradimas – 2 rūšių sūriais ir špinatais įdarytos bulvelės. Skanu, šilta ir sotu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulvių sufle

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Bulvės favoritės su 2 padažais

(16)

Puikus būdas neriebiai iškepti ir skaniai valgyti bulves.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Bulviniai varškėtukai su špinatais

(14)

1. Bulves nulupame, sumalame mėsmale arba pertriname bulvių trintuve. 2. Į bulvių masę įmaišome varškę. 3. Špinatus nuplikome verdančiu vandeniu ir gerai išspaudžiame vandenį. Susmulkiname…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Įdarytos bulvių puselės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulviniai švilpikai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,20 iš 5)
Loading...

Žalios, gaivios ir skanios bulvės su mėtomis

(3)

Angliškas vasarinis bulvių valgymo būdas. Su mėtomis ir žaliaisiais žirneliais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Bulvių, salierų ir topinambų apkepas

(9)

    Kaip paruošti: Pasiruošiame daržoves: nuskutame bulves, nulupame saliero galvą, gerai nuplauname topinambus ir nuskutame peiliu. Peiliu ar daržovių pjaustykle supjaustome daržoves plonomis riekelėmis…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulvių karis

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Moliūgų ir bulvių blynai

(26)

Beveik bulviniai blynai, tik bulvės perpus sumaišytos su moliūgais. Nepakartojamas, kvapnus ir ryškus rezultatas keptuvėje.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (19 balsai, vidurkis: 3,47 iš 5)
Loading...

Bulvių suflė

(3)

  Iš tiesų, jei paprastai ir ūkiškai pažiūrėtume į šį reikalą, tai bus tiesiog patobulinta ir pagerinta bulvių košė su įmaišytais kiaušinių baltymais, kurie iškelia… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.