8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 1 svogūno
  • 400 g maltos kiaulienos ir jautienos
  • 1 didelės morkos
  • ½ cukinijos
  • druskos, pipirų
  • 1 stiklainio ‘Tikras Italas” padažo ‘Beatos Virtuvė’
  • .....

Greita lazanija

(32)

Ypatingai skani ir pagaminama per 15 minučių!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (35 balsai, vidurkis: 3.51 iš 5)
Loading...

Varškės apkepas

(194)

Gaminimo eiga: Išvirkite manų košę. Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite kiaušinio trynius, išvirtas manų kruopas, supilkite pieną bei tirpintą, pravėsusį sviestą. Baltymus išplakite iki standžių putų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (143 balsai, vidurkis: 4.28 iš 5)
Loading...

Daržovinis kugelis

(22)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3.90 iš 5)
Loading...

Varškės apkepas keptuvėje

(6)

Šis apkepas tik įrodo, kad be orkaitės gyventi galima labai skaniai. Beveik kaip varškės pyragas. Valgo, kas su kuo nori. Kad ir su tirpintu šokoladu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.67 iš 5)
Loading...

Tolvaidos La Parmigiana

(5)

Daržovės yra jėga, turėtume jų valgyti kuo daugiau! Labai įdomi daržovė yra baklažanas – tokia, sakyčiau, Pietų Italjos bulvė. Panašumai tokie: nevalgoma žalia ir skani,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulvių, salierų ir topinambų apkepas

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(14)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (19 balsai, vidurkis: 3.42 iš 5)
Loading...

Daržovių sluoksniuotinis – tegul bus šventinis

(19)

Daržoves valgyti tikrai sveika, o šitaip susluoksniuotos ir iškeptos daržovės su sūriu – tikras gardumynas. Kas gali atsispirti daržovėms su mocarela? Baklažanas, konservuoti pomidorai patiekalui… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Moliūgų lazanija

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Nijolės makaronų ir varškės kugelis

(3)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2.67 iš 5)
Loading...

Aromatingas varškės pyragas-apkepas

(16)

Paprastas, bet labai aromatingas ir gardus varškės apkepas kitaip, arba tiesiog didelis varškėtis.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Manų kruopų ir obuolių apkepas

(14)

Švelnus ir lengvas apkepas, labiau iškilmingas nei paprasta manų košė.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Nijolės makaronų ir varškės apkepas

(33)

Iš tiesų, tai yra žydiškas kugelis. Kugelis nebūtinai turi būti iš bulvių. Makaronai, varškė, grietinė, prieskoniai – visa tai iš senovinio žydiško recepto. Tokį apkepą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4.25 iš 5)
Loading...

Moliūgų lazanija

(25)

Gaminame moliūgų ir pomidorų padažą:  Alyvuogių aliejuje pakepiname supjaustytą porą. Kol poras kepa, mažais gabaliukais ar kubeliais supjaustome moliūgą. Verčiame moliūgo gabaliukus į keptuvę su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Bulvių, salierų ir topinambų apkepas

(9)

    Kaip paruošti: Pasiruošiame daržoves: nuskutame bulves, nulupame saliero galvą, gerai nuplauname topinambus ir nuskutame peiliu. Peiliu ar daržovių pjaustykle supjaustome daržoves plonomis riekelėmis…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Žuvies pyragas užkeptas bulvių koše (receptas iš laidos)

(15)

    Iš pradžių – pasiruoškite bulvių košę: nulupame bei pasūdytame vandenyje išverdame bulves. Išvirtas bulves nukošiame, užpilame grietinėle ir sugrūdame grūstuve. Nulupame ir supjaustome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Varškės apkepas

(127)

Greitai ir paprastai pagaminamas, sveikas maistas. O bananai čia suteikia ypatingo aromato ir skonio.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (31 balsai, vidurkis: 4.23 iš 5)
Loading...

Lašišos Fritata su špinatais ir varške

(24)

Fritata galima puikiausiai valgyti jau atvėsusią ar visai šaltą. Čia – šviežias ir gaivus fritatos variantas su rūkyta lašiša, varške, špinatais ir krapais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Rūkytos lašišos ir bulvių apkepas

(18)

Skanu ir su sviestu, ir su grietine, ir be jokių padažų, tik daržovių reikia, pvz. žirnelių, tik ne konservuotų dėl dievo meilės, o tų, kur… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Daržovių apkepas

(4)

Čia mano Tomas užvakar sako – norėčiau daržovių apkepo. Pradėjo vardinti viską, ko nori, ir t. t. Jis, tiesa, visai draugiškai sutiko mano mėsos nevalgymo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Fetos ir pomidorų pasta

(9)

Pasidaro per pusvalandį maximum ir visai nereikia stovėti prie viryklės. Tik paruošti indą su tuo, ką kepsime orkaitėje, pašauti į orkaitę, išvirti pastą, sumaišyti, valgyti

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4.60 iš 5)
Loading...

Vegetariška lazanija

(25)

Saldžių bulvių būtina čia dėti ir, jei reikėtų jų neradus kažkuo keisti, tai pirmiausia bandyčiau moliūgą, arba – ką jau padarysi – morkas…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4.44 iš 5)
Loading...

Špinatų, cukinijų ir bulvių apkepas

(7)

Kas esate vegetaras – tikras vegetarų rojus šitas apkepas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Varškės ir bananų apkepas

(18)

Visa paslaptis, tiksliau, jokia ne paslaptis, o šio apkepėlio esmė – trinti bananai. Tokiu pačiu principu užsimaišo ir labai skanūs blynai su varške ir be… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.