8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • sviesto kepimui
  • 100 g šalto rūkymo kiaulienos filė
  • 4-5 virtų bulvių
  • 2 saldžiųjų paprikų
  • 7 kiaušinių
  • 250 ml grietinės
  • ryšulėlio laiškinių svogūnų
  • .....

Daržovių pyragas kaip ispaniška “Tortilla”

(14)

Macnus ir drūtas pyragas iš daržovių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Bulvės su traškia plutele ir česnakiniu petražolių sviestu

(11)

Šitaip ruošti bulves mėgsta mūsų kaimynai estai. Puikiausias pavyzdys, kaip paprastą bulvę dar paprastesnėmis priemonėmis paversti rafinuotu užkandžiu. Bulvių griežinėliai minkšti, pasidengę traškia plutele, o… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,18 iš 5)
Loading...

Žalias kugelis su špinatais ir rūkytu varškės sūriu

(5)

Graži, skani ir žalia bulvinio blyno draugystė su špinatais ir sūriu. Kepame orkaitėje, tad riebalų kiekis sumažėja iki minimumo, o juos pakeičia žali maistingi špinatai,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kepti aguročiai su įdaru

(3)

Agurotis –gražuolis ir nepelnytai truputį apleistas cukinijos pusbrolis. O veltui. Toks pats puikus. Mėgsta česnako ir kitų stipresnių prieskonių draugiją. O jei nežinote, ką gi gardaus… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,71 iš 5)
Loading...

Špinatų gratinas

(0)

Puiki alternatyva bulvėms prie kasdienio (ar net šventinio) kepsnio! Arba galimybė valgyti daugiau špinatų! O dažnai šaldytų špinatų būna užsilikę šaldymo kameroje, tai čia toks… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Greita lazanija

(32)

Ypatingai skani ir pagaminama per 15 minučių!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (46 balsai, vidurkis: 3,70 iš 5)
Loading...

Varškės apkepas

(217)

Gaminimo eiga: Išvirkite manų košę. Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite kiaušinio trynius, išvirtas manų kruopas, supilkite pieną bei tirpintą, pravėsusį sviestą. Baltymus išplakite iki standžių putų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (218 balsai, vidurkis: 4,27 iš 5)
Loading...

Daržovinis kugelis

(22)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,62 iš 5)
Loading...

Varškės apkepas keptuvėje

(6)

Šis apkepas tik įrodo, kad be orkaitės gyventi galima labai skaniai. Beveik kaip varškės pyragas. Valgo, kas su kuo nori. Kad ir su tirpintu šokoladu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,40 iš 5)
Loading...

Tolvaidos La Parmigiana

(5)

Daržovės yra jėga, turėtume jų valgyti kuo daugiau! Labai įdomi daržovė yra baklažanas – tokia, sakyčiau, Pietų Italjos bulvė. Panašumai tokie: nevalgoma žalia ir skani,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulvių, salierų ir topinambų apkepas

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(14)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (35 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Daržovių sluoksniuotinis – tegul bus šventinis

(19)

Daržoves valgyti tikrai sveika, o šitaip susluoksniuotos ir iškeptos daržovės su sūriu – tikras gardumynas. Kas gali atsispirti daržovėms su mocarela? Baklažanas, konservuoti pomidorai patiekalui… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Moliūgų lazanija

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Nijolės makaronų ir varškės kugelis

(3)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Aromatingas varškės pyragas-apkepas

(17)

Paprastas, bet labai aromatingas ir gardus varškės apkepas kitaip, arba tiesiog didelis varškėtis.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Manų kruopų ir obuolių apkepas

(14)

Švelnus ir lengvas apkepas, labiau iškilmingas nei paprasta manų košė.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Nijolės makaronų ir varškės apkepas

(36)

Iš tiesų, tai yra žydiškas kugelis. Kugelis nebūtinai turi būti iš bulvių. Makaronai, varškė, grietinė, prieskoniai – visa tai iš senovinio žydiško recepto. Tokį apkepą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (25 balsai, vidurkis: 4,24 iš 5)
Loading...

Moliūgų lazanija

(26)

Gaminame moliūgų ir pomidorų padažą:  Alyvuogių aliejuje pakepiname supjaustytą porą. Kol poras kepa, mažais gabaliukais ar kubeliais supjaustome moliūgą. Verčiame moliūgo gabaliukus į keptuvę su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Bulvių, salierų ir topinambų apkepas

(9)

    Kaip paruošti: Pasiruošiame daržoves: nuskutame bulves, nulupame saliero galvą, gerai nuplauname topinambus ir nuskutame peiliu. Peiliu ar daržovių pjaustykle supjaustome daržoves plonomis riekelėmis…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Žuvies pyragas užkeptas bulvių koše (receptas iš laidos)

(15)

    Iš pradžių – pasiruoškite bulvių košę: nulupame bei pasūdytame vandenyje išverdame bulves. Išvirtas bulves nukošiame, užpilame grietinėle ir sugrūdame grūstuve. Nulupame ir supjaustome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Varškės apkepas

(129)

Greitai ir paprastai pagaminamas, sveikas maistas. O bananai čia suteikia ypatingo aromato ir skonio.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (59 balsai, vidurkis: 4,19 iš 5)
Loading...

Lašišos Fritata su špinatais ir varške

(24)

Fritata galima puikiausiai valgyti jau atvėsusią ar visai šaltą. Čia – šviežias ir gaivus fritatos variantas su rūkyta lašiša, varške, špinatais ir krapais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Rūkytos lašišos ir bulvių apkepas

(18)

Skanu ir su sviestu, ir su grietine, ir be jokių padažų, tik daržovių reikia, pvz. žirnelių, tik ne konservuotų dėl dievo meilės, o tų, kur… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV-banner-300x250-01.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.