8241
Beatos virtuvė

Žuvies diena: žuvies – apkepas/pyragas

(2)

Aš kažkada užsiminiau apie bemėsius pirmadienius, tai va, vis stengiuosi juos įgyvendinti.

Reikės:
  • 350-400 g žuvies (gabalėlio menkės filė ir gabalėlio lašišos filė)
  • Šiek tiek sviesto
  • 2 nedidelių porų
  • Mažo indelio grūdėtos varškės
  • Poros saujų špinatų
  • 4 šaukštų džiūvėsėlių
  • Čiobrelio
  • Raudonėlio
  • Druskos, pipirų

 

Kaip paruošti:
1. Ištirpiname sviestą ir jame pakepiname porų žiedelius.
2. Sudedame žuvį ir ją truputį apkepame.
3. Sumetame į keptuvę špinatus, varškę ir prieskonius. Truputį pašildome.
4. Sudedame masę iš keptuvės į indą, apibarstome džiūvėsėliais.
5. Pašauname į karštą orkaitę 15-20 min.

Valgome su kokiomis nors daržovėmis – apvirtomis morkomis arba su orkaitėje kepta saldžia bulve… Skanumėlis.

Geros darbingos savaitės. Man kažkaip pradėjo jau pavasaris vaidentis. Ryte ne taip tamsu. Šiandien atsikėliau septintą ryto be bėdos… Žiema žiema, bėk iš kiemo…

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (2)
Komentarai
  1. zuvies apkepas parašė:

    labai skanus zuvies apkepas, net labai, mmmmmmm…

  2. N.Ivanauskiene parašė:

    Labai patiko, net išrankus vaikai valgė su pakartotina porcija, tik patobulinau patiekala, ant apkepo dugno griežinėliais išklojau bulves, jas apskrudinau orkaitėje kol suminkštėjo,o paskiau sudėjau viska kaip priklauso gavosi fantastiškai 🙂

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.