Man labai patinka tie smeigtukai vištos krūtinėlės „veide“, jos tada kaip kokie velniukai/ežiukai atrodo, bet kad neišgąsdintume svečių, tai patartina juos išimti prieš patiekiant ant stalo. Krūtinėles prikemšam mišinuku iš fetos ir daržovių, apvyniojam pančeta (šonine), pusvalandis orkaitėje ir viskas…
Kaip paruošti:
Šitą kepsniuką aš patiekiau su „rimta“ bulvių koše (daug sviesto ir grietinėlės šlakas, ir muskato riešuto patarkuota) ir jaunom cukinijom, kurias išilgai supjausčiau ir pridėjau prie krūtinėlės paskutines 5 kepimo minutes.
Laba panele Beta o kaip ant griliaus?
200 netiesioginiam kepimui ir tada truputi tiesiogiai kad apskrustu?
Su Pagarba
Gerai, kad nepuoliau pirkti produktų neperskaičius recepto, juk salieras nenurodytas prie „Reikės“ :)) Labai skanu, dariau su kalakuto krūtinėle, liko įdaro – tai dar prieš pabaigą įdėjau cukinijų, kurių kelias užpildžiau įdaro likučiu 🙂 taip pat kartu kepiau mini bulvytes apvirtas, apvoliotas aliejuje su imbieru, druska ir čili dribsniais:) Nerealus patiekalas, ačiū Beata už idėją 🙂
Pipiras? Cili ar paprika?