Viso grūdo miltų blynai išeina rupesni ir sveikesni. Šie yra puikiausi pusryčiai, kokius tik galima sugalvoti. Bananai blynams paskolina ir saldumo, ir minkštumo bei puikaus aromato.
Karamelizuojame bananus:
Kepame blynus:
O koks tai receptas išsamiau?
Mmm aciu uz si nuostabu receptuka! Labai skanus blynai!
niekaip nesuprantu, lygtai parasyta ,kad bananus dedam i tesla,bet parasyta,kad pateikiam su bananais.aciu
Teslai reikia dvieju grustu bananu, o du karamelizuoti bananai patiekiami salia iskeptu blynu 🙂
Labai skanūs blynai! Ačiū už puikų receptą:)
O galima su paprastais kvietiniais miltais?
O ar galima vietoj kefyro naudoti jogurta?Ne Lt gyvenu.
Sveiki,
o koks kiekis blynų gaunasi iš nurodytų ingredientų?
kita karta nedesiu cukraus I blynus nes labai jau viskas saldu buvo:)
Labai skaniai atrodo! Net seile tysta! Šiandien bandysiu kepti… Tikiuosi bus labai skanu! 😉
O ar tikrai tik tiek miltu? Bandziau ir rupius kvietinius, ir rupius ruginius – vis tiek reikejo prideti papildomai dar kokius 50 g. Dar pridedu kokosu drozliu, chia seklu – ir sveika, ir skanu 🙂
Kuo būtų galima pakeisti kefyrą? (Esu kiek kitame pasaulio gale, jo čia nėra) 🙂
Beatos receptai visada geri, bet pamirštu, kad porcijų kiekis šiuose receptuose būna labai nepatogus. Porcija nei vienam nei dviems. Geriausia daryti dar su puse ingridientų norint pagaminti dviems.
P.S. Aš netoleruoju laktozės, todėl visada randu išeitį. Vietoj kefyro pyliau natūralų jogurtą be laktozės. Jis rūgštus kaip kefyras, todėl niekuo nesiskiria, o ir konsistencija panaši. : )
Nu va kaip gerai: lyg ir bandėte pakritikuoti, bet pati su savim pasikalbėjusi radote išeitis iš visų savo problemų 🙂
Jau dabar seilė bėga 🙂 Na kadangi tema apie blynus, noriu pasakyti, kad visai neseniai išbandžiau mielinius bulvinius blynus iš Jūsų Beata knygos, tai buvo didelis atradimas blynų pasaulyje, puikus receptas, dar puikesni blynai, šeimyna suvalgė vienu prisėdimu ir paprasė dar. Pasiūlėm šį receptą ir draugam, išbandė ir labai džiaugėsi. Ačiū Jums Beata!