Druskos ir aliejaus nereikia, nes silkė užtektinai riebi ir sūri.
1. Jei pjaustote rankomis, tai pasistenkite kuo smulkiau ir vienodžiau. Su agurku paprasta, su pomidoru – sudėtingiau, jo labai nemaigykite.
2. Supjaustę daržoves suberkite į dubenėlį, pridėkite susmulkintų jalapeno pipiriukų (galite keisti aitriąja paprika).
3. Silkę gražiai smulkiai supjaustykite, bet aligatoriui jos nekiškite, nes aligatorius savų nevalgo :), tik daržoves. Jam silkė per minkšta ir tik apsivelia viskas.
4. Kalendras susmulkinkite ir berkite šalia, apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis, pabarstykite pipirais, jei norisi.
pamenu kažkas tokio labai panašaus buvo vienoje iš laidų 🙂 Taip ir pamiršau išbandyti, gal dabar prisiversiu 😀
Kankynė!!! Sėdžiu sau darbe, o čia tik ŠVYST toks gardumas prieš akis… 🙂 Negaliu, kaip dabar noriu šio skanumėlio, BŪTINAI išbandysiu 🙂 mmm atrodo net kvapą užuodžiu 🙂
O ar čia ne aštrokas patiekalas?
Tika bandziau pagaminti 🙂 jelapenu nedejau 🙂 (nemegstu astriai), ir dejau geltonos citrinos sultis (nes laimo neturejau) 😀 Visai skanu 🙂 Pasiskrudinau dar duonyytes orkaitej ir su silkutes salotomis sukapojom 😉
Kas yra aligatorius? Kiek supratau geras įrankis. Bet nuoroda neveikia.
Šiandien išbandžiau – žiauriai skanu, tik vietoj kalendros dejau petražoles 🙂
O tai cia tas salotas su bulvem reikia valgyti ar kaip?