Spausdinti

Druskos ir aliejaus nereikia, nes silkė užtektinai riebi ir sūri.

Vasarinės silkės salotos su pomidorais, agurkais ir jalapeno pipirais

0
10
Porcijos
4 asm.

Reikės:

2 nedidelių silkės filė
1 pomidoro
1–2 nedidelių agurkų
saujelės marinuotų jalapeno pipirų
1 žaliosios citrinos
laiškinių svogūnų, jei patinka
pipirų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Jei pjaustote rankomis, tai pasistenkite kuo smulkiau ir vienodžiau. Su agurku paprasta, su pomidoru – sudėtingiau, jo labai nemaigykite.

2

Supjaustę daržoves suberkite į dubenėlį, pridėkite susmulkintų jalapeno pipiriukų (galite keisti aitriąja paprika).

3

Silkę gražiai smulkiai supjaustykite, bet aligatoriui jos nekiškite, nes aligatorius savų nevalgo :), tik daržoves. Jam silkė per minkšta ir tik apsivelia viskas.

4

Kalendras susmulkinkite ir berkite šalia, apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis, pabarstykite pipirais, jei norisi.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Kankynė!!! Sėdžiu sau darbe, o čia tik ŠVYST toks gardumas prieš akis… 🙂 Negaliu, kaip dabar noriu šio skanumėlio, BŪTINAI išbandysiu 🙂 mmm atrodo net kvapą užuodžiu 🙂

  2. Tika bandziau pagaminti 🙂 jelapenu nedejau 🙂 (nemegstu astriai), ir dejau geltonos citrinos sultis (nes laimo neturejau) 😀 Visai skanu 🙂 Pasiskrudinau dar duonyytes orkaitej ir su silkutes salotomis sukapojom 😉

Rašyti komentarą