Spausdinti

Už šiuos keksiukus sau rašau pagyrimą nesikuklindama, nes išėjo labai skanūs ir tiesiog šventiški – maistingi ir sotūs. Iš savo mokytojos už šį receptą taip pat sulaukiau specialaus pagyrimo.

 

 

Varškės, špinatų ir lašišos keksiukai

0
komentarai
3
Porcijos
2 asm.
Gaminimo laikas
10 min.
Kepimo, virimo laikas
20 min.

Reikės:

170 g liesos varškės
2 kiaušinių
30 g špinatų (maždaug 1 didelės saujos)
30 g rūkytos lašišos
druskos, pipirų
0,5 šaukštelio alyvuogių aliejaus
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Įjungiame orkaitę – temperatūra 170 °C.

2

Varškę, špinatus, kiaušinius ir pusę kiekio lašišos sudedame į maisto kombainą. Pagardiname druska ir pipirais. Sutriname.

3

Formeles patepame aliejumi ir supilame keksiukų masę. Kepame įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Reklama
41011
4

Ant iškeptų keksiukų dedame likusios lašišos gabalėlius.

Ingredientai
Alternatyva

Keičiant sudedamąsias dalis galima sukurti įvairių keksiukų – tik kiaušiniai būtinai turi likti. Špinatus atstos tarkuota cukinija ar smulkiai supjaustyti ir truputį apvirti brokoliai.

Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Kadangi esu varškės-lašišos-špinatų derinio fanė, tai šie keksiukai man buvo tikras WOW!

Rašyti komentarą