Tikrai labai skanu 🙂 kad dar būtų sveikiau, vietoj cukraus dėjau saldikli Hulox , buvo ir saldu ir tikrai mažiau kalorijų:)
Labai lauktas receptas 🙂
as visada be miltu kepu-dedu 4 saukstus manu kruopu pamirkytas puseje stiklines pieno, net nezinojau kad varskes apkepas gali buti su miltais… O baltymus isplakus atskirai-tada toks purus ganasi ….
Beata, ką Anglijoje naudojate kaip varškės pakaitalą? Ačiū 🙂
Saule, jei i parduotuves eini, tai turejai matyt, kad ir anglai turi varske: Curd ar Cottage cheese i valias. aisku, skonis ir tekstura skiriasi. Be to, turbut net kiekvienam kaime Anglijoj yra ir lietuviu parduotuviu, kur rasi LT varskes. Kam tos dramos 🙂
dar yra Quark arba soft cheese kuris tinka ir „Cheese cake“ ir apkepui, aišku galima rasti lietuviškos arba dažniau lenkiškos varškės. O tokiam apkepui be miltu labai tinka sausainiu ir sviesto pagrindas, kuris suteikia tvirtumo.
Gali Lenkiskoj parduotuvei nusipirkti normalios varskes 🙂
Sukant varškę su kiaušiniais, reikia ir cukrų sudėti – praleista truputį 🙂 Kepa dabar- kvepia visas butas 🙂 Ačiū, Beata 🙂
jo, cukriukas praleistas, be to, jo daugiau dejau. vakar kepiau, nuostabu. nieko nera geriau uz 3 ingredientu kepinius!
na va katik pasimegavau situo apkepu, labai skanu..vysnios gera skoni priduoda, o kai pagalvoji kad pagaminti prireike tik keleta minuciu tai isvis fantastika 🙂
Labai skanu, o ypač karštas 😉
Aciu labai skanu 🙂
Ypac skanu nu kokoso drozlemis, su migdolais siek tiek sausokas 🙂
ar iškepus šis apkepas nebūna lyg košė? Juk į jį nesideda nei miltai, nei manų kruopos….?
ne nebuna, tik reikia atskirai baltymus isplakti, gaunas purus, tvirtas
Labai skanu, dariau is ko turejau – grudeta varske, migdolo drozles o vietoj vysniu saldytas avietes. NEPAKARTOJAMA! ACIU!
Tikrai skanus ir labai greitai gaminamas, kas megsta slapius pyragus.
ačiū už receptuką, kuris toks paprastas, bet toksgeeeras 🙂
išbandžiau šiandien su šaldytom mėlynėm labai skanu……
o jei nevartoji kiaušinių, kaip kitaip būtų galima tą standumą išgauti? dėti miltus/ jų pakaitalą?
Neturiu vyšnių, gal ir avieties šaldytos tiks?
aš irgi tik aviečių kalnus prisišaldžius turiu 😀
Irina, as bandysiu su avietem siandien 🙂 kaip jum sekes? kepet?
Labai labai labai skanu. (: Tik siūlyčiau dėti kiek mažiau kokosų, 75g, nes kitaip tie kokosai per daug užmuša vyšnių ir varškės skonį.
Vakar išbandėme – laaaabai patiko! Nieko ne per daug, nieko ne per mažai, laiko sugaišta – minimaliai, rezultatas – tobulas! Ačiūūūū, Beata! 🙂
Mano vyrai nera varskes apkepu megejai, bey sitas pagaliau itiko, super 😀
Butinai pabandysiu!!!!!
Geras receptas kokybės-kainos-laiko atžvilgiu..tik kokoso reiktų dėti apie 50 g..
Nerealiai skanu!
O miltu nereikia? 🙂
Labas vakaras man 5 metai as noru burtu teslos
kokio dydžio formoje kepėt ? 🙂
Beata, čia ne varškės apkepas, o kažkoks bountis 🙂 Per daug drožlių.
Įdomu kas man gausis – turėjau tik 2 kiaušinius, iš kurių 1 dar įskilęs, tai 1 liko vietoj 4… Ir vietoj šaldytų vyšnių dėjau vyšnių uogienės. Laukiu, kepa 🙂
O imanoma cukru pakeisti kuo nors sveikesniu kaip pavyzdziui medum? Ar sugadintu skoni visai? 🙂
Nuostabaus skonio apkepas! 🙂
Labai geras apkepas, sakyciau – net pyragas! Netikėtai užsukę svečiai buvo sužavėti 🙂
kiausiniu trynius ir baltymus atskirai isplakti ?
Mano nuomone,Beatos varškės apkepas yra nepalyginamai skanesnis nei šis nesusipratimas…
Antra karta nekepciau ir niekam nerekomenduoju. Šis gaminys valgomas tik dėl uogų.
Uogas deti sušalusias ar atitirpinti?
Kas gyvenate uzsienyje ir norite tos tikros lietuviskos varskes, tai as ja pasiruosiu taip:
Uzvirinu 1 Litra pieno, kai pradeda kilti patraukiu nuo ugnies ir supilu 500g naturalaus jogurto, bemaisant tuoj ir varske susitraukia. Net Lietuvoje mama nebeperka, o pati siuo budu gaminasi.
Labai greita, paprasta ir skanu! Tikrai kepsiu dar ne kartą!
Čia super receptas.
Perėjau prie mažaangliavandenės mitybos – puikiai tiks.