Kaip per 10 minučių išsivirti šią uogienę, sužinosite peržiūrėję šį filmuką.
Galite naudoti pačias įvairiausias uogas.
Tik noriu iškart atkreipti jūsų dėmesį: jei naudosite paprastą cukrų ir norėsite, kad uogienė būtų tinkamo tirštumo – dėkite 2 kg cukraus, 2 kg uogų ir virkite ne 10, o 30 minučių.
Na štai, ir ant mano stalo šąla 5 pilni ir vienas puspilnis puslitriniai indeliai. Skonis labai labai geras. Stovėjau prie vyryklės ir šypsojaus 🙂 Uogienę viriau pirmą kartą, bet tikrai ne paskutinį. Nuoširdus ačiū!
O kazin kas butu jeigu as pameginciau deti tik raudonuosius ir juoduosius serbentus bei avietes? Kaip manot, ar nesugadinciau skonio? 🙂
Viriau pagal si recepta juoduju serbentu ir avieciu uogiene gavosi labai rugstu cukraus ryskiai per mazai 🙁
Pati skaniausia uogiene kokia esu virusi ir valgiusi! 🙂
O kiek litru uogienes iseina is tokio kiekio uogu? Kalbu konkreciai apie si recepta. Uogiene virsiu pirma karta. Nekantrauju paragauti 🙂