8241
Beatos virtuvė

Tuno, kaparėlių ir alyvuogių užtepas

(3)

Labai gardu su šviežiomis bulvėmis, virtomis su lupenomis.

Reikės:
  • Skardinės tuno
  • Saujelės kaparėlių
  • Saujelės žaliųjų alyvuogių
  • Šlakelio citrinų sulčių

Visas sudedamąsias dalis verskite į dubenį ir sumalkite maisto smulkintuvu.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (3)
Komentarai
  1. gabi parašė:

    hmm yummy, o kodel spalva raudona?

  2. aiste parašė:

    ar tuna imti savo sultyse, ar aliejuje?

  3. Monika parašė:

    Gaminau šią užtepėlę su tunu savose sultysi, gavosi labai puikaus skonio.

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.