Spausdinti

Trupiniai visiems atvejams

0
komentarai
4
Porcijos
6 asm.
Kepimo, virimo laikas
20 min.

Reikės:

100 g sviesto
100 g maltų migdolų (susimalkite patys)
100 g avižinių dribsnių
50 g grikių dribsnių
4 šaukštų cukraus
žiupsnelio druskos
cinamono šaukštelį
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Migdolus, dribsnius, grikius, druską, cukrų ir išlydytą sviestą sumaišome.

2

Skardą išklojame kepimo popieriumi ir išberiame trupinius lygiu sluoksniu.

3

Šauname kepti į 180 °C orkaitę apie 20 min., kad karamelizuotųsi ir gražiai paruduotų. Kepdami vis pamaišykite.

Ingredientai
Alternatyva

Galima naudoti ir kitokius riešutus, tiktų ir lazdynai ar net žemės riešutai, bet migdolai neutraliausi.

Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą