Spausdinti
Porcijos
8 asm.

Reikės:

500 g maskarponės sūrio
4 kiaušinių (visų trynių, 2 baltymų)
5 šaukštų cukraus
200 g (400 g) sausainių-pirštelių
300 ml juodos stiprios kavos
50 g tamsaus romo (jei romo nėra, tiks ir brendis ar konjakas)
geros tamsios kakavos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išsukti su cukrumi, kol pabals. Sumaišyti su maskarpone.

2

Pasiruošti labai stiprios juodos kavos, į kavą įpilti romo. Negerti.

3

Iki standumo išplakti baltymus, įmaišyti į maskarponės ir trynių masę. (Aš dar kartais, įkvėpimo pagauta, į maskarponės kremą įpilu kavos sirupo arba grietinėlės likerio (Bailey‘s), bet vėlgi, labai nedaug, bet čia visai nebūtina.)

4

Pasiruošti indą. Labai puikiai tinka stiklinis, negilus, pailgas indas, jei tokį turite. Arba galima į stiklines viską sluoksniuoti… Jei darau stiklinėse, tai sausainių prireikia mažiau, jei vienas didelis indas – sausainių sunaudoju daugiau. Taigi, priklauso nuo situacijos. Paskutinį kartą, kai pirkau LT tuos spec. sausainius, tai jų buvo didžiulis įpakavimas, apie 400 g, sunaudojau visus, o pastarąjį kartą, kai dariau maskarponę stiklinėse, užteko ir mažo įpakavimo – 200 g.)

5

Sausainius trumpam įmerkti į kavą, bet tik kad jie truputį sudrėktų, jokiu būdu nepermirktų ir nevirstų į košę. Jie turi „paragauti“ kavos su romu, o ne „prisiliuobti“.

6

Kloti sluoksnį sausainių, ant jų sieteliu užbarstyti kakavos ir tiesti kremo sluoksnį, tą patį pakartoti kol baigsis kremas ir sausainiai. Užbaigti viską kremu, pabarstyti kakava ir – į šaldytuvą. Geriausia palikti šaldytuve mažiausiai 8 valandom. Žodžiu, pagaminti „iš vakaro“ ar bent jau iš ryto. Jei norite pagreitinti procesą, galima dėti į šaldiklį ir palikti kelioms valandoms, tada rimtai sustingsta viskas ir beveik ledai išeina…

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Labas, idomu, o kazi skonis labai suprastetu jei vietoj mascarpone deti ricotta ar quark pvz? Noretusi pasigaminti light varianta 🙂

  2. Pasigaminau ka tik si gardesi ir trinuosi aplink saldytuva… kaip cia ta laikrodi prasukus 8valandom i prieki galvoju?!

  3. Pasigaminau ka tik si gardesi ir trinuosi aplink saldytuva… kaip cia ta laikrodi prasukus 8valandom i prieki galvoju?!

  4. Superinis deserciukas,pas mus jis jau tapo tradicija, kiekviena sestadieni prie kavytes:)

  5. Tikrai super 🙂 neseniai dariau tai ziauriai skaniai gavosi, darosi tikrai greitai ir paprastai. Rytoj vel darysiu 🙂

  6. Kai pirmą kartą padariau Tiramisu pagal Beatos receptą, ir pyragą pateikiau namiškiams, tai pirmas įspūdis paragavus, buvo: Mmmm… Tai pasikartojo ir Tiramisu pavaišinus bendradarbius Valentino dienos proga. Visi buvo apšąlę, pilna ta žodžio prasme:) Nuo to laiko įtraukiau Tiramisu į savo firminių gaminių sąrašą. Ačiū Beatai!:)

  7. nu siaip tai pilama i kava ne roma , brendi ar konjaka !!! bet tikri Italai tai naudoja amareta . pati dirbau voketijoj apie metus laiko Italu restorane Dolce Vita , tai naudodavom tik amareta !!! skonis pasakiskas !!!!

  8. O kava gali buti tirpi?mazdaug koki kieki jos pasiruosti 400g.sausainiu?ar galima trynius su maskarpone plakti mikseriu?

  9. padariau ir as tiramisu, tik man viena bėda, iškilo sausainiai ir dabar viršuj tie sausainiai matosi. Patarkit kaip papuošti toki paviršių.

  10. Norėjau pasiteirauti kodėl man kelis kartus iš eilės darant tiramisu, jis gaunasi skystokas. Galvojau, gal dėl kiaušinių, bandžiau ir naminius, ir pirktus parduotuvėje rezultatas vis tiek toks pats.

  11. Sveika Beata, norejau pasitikslinti siek tiek.
    Pirmame punkte trynius sumaisyti su maskarpone, bet nerasote su kokiu kiekiu? Turit omenyje su 250g? Ir ar galiu maskarpone issukti su mixeriu? Buciau dekinga uz atsakyma 🙂

  12. na mano tiramisu jau saldytuve, as naudojau tirpia kava be kofeino, o vietoj romo dejau romo esencijos, nes si deserta dievina mano sunus, esu darius si deserta pagal kitoki recepta ir manau kad sis bus tiramisu busu tikrai skanus

  13. Labas, Beata, as irgi noriu pasigaminti si saldumyna. 🙂 Zinau, kad tu gyveni UK, tai labai noriu suzinoti, kur ir kokius sausainius tu pirkai ten? 🙂

  14. Labas, Beata, as irgi noriu pasigaminti si saldumyna. 🙂 Zinau, kad tu gyveni UK, tai labai noriu suzinoti, kur ir kokius sausainius tu pirkai ten? 🙂

  15. Ačiū Beatai už puikų receptą, užvakar antrą kartą gaminome, gavosi labai skaniai, nors buvo atsiliepimas, kad per šlapias. Ar gali taip būt? produktus naudojau kaip recepte, sausainių šį kartą tikrai per daug nepaskandinau, bet juk jie turi būti drėgni? ant dugno „atliekamo” skysčio nesusikaupė

  16. O man nesvarbu, kas ko įdade, aš dėjau į kavą brendžio, o į masę latviškos šarlotės ir skonis pasakiškas… 🙂 ačiū Beatai, už receptą…

  17. Sveikos, panelės 🙂 gal galite man pasakyti, kiek laiko tą TIRAMISU padarius, galima jį laikyti šaldytuve arba šaldymo kameroje? Manau, per anksti padariau truputi, (žinant, kad jis be visokių cheminių priedų, kaip parduotuvėse tortai), pirmą kartą dariau, labai bijojau, kad nesigaus, o visai pavyko geras, bet sekmadienį vakare dariau, o draugai tik trečiadienį planuoja užsukti, tai bijau, kad suges…. :/ Ačiū 🙂

  18. Noreciau padekoti uz receptuka. Rezultatas nors nevisai gavosi, vis tiek labai skanus.
    Noreciau paklausti Beatos, arba kitu zinanciu, ar gali buti, kad su cukrumi isplaktus kiausinius sumaisius su maskarpone, perplakiau? Maskarpone buvo is apatinio saldytuvo stalciaus, tad labai „kieta”. Sudejus i kiausiniu/cukraus mase net su saukstu nelabai maisesi, tai sublenderavau:/ ir tikriausiai perdaug, nes gavosi kazkoks skystas labai kremas:/ Negelbejo net standziai isplaktas baltymas, ji sudejus atsargiai ismaisiau tik, bet vis tiek atrode itartinai skysta:/ Dar tikejaus, kad gal sukietes saldytuve, bet veltui, tiramisu isejo toks sakyciau isplaukes:)) bet vis vien labai skanus. Kita kart maskarpone gal issitraukt is saldytuvo valanda – dvi pries darant tiramisu? Ir dar, cia rasoma, kad reikalingi 4 kiausiniai, bet tik dvieju is ju baltymai. Knygoje nerasote, kad baltymai tik is dvieju kiausiniu. Ar yra skirtumas 2 ar4 baltymus naudoti?

  19. Cia rasoma kad reikia romo bet jeigu as neturiu jo, nes pas mus isvis nevartoja tokiu gerimu. Ar jis butinas labai?

  20. Cia rasoma kad reikia romo bet jeigu as neturiu jo, nes pas mus isvis nevartoja tokiu gerimu. Ar jis butinas labai?

  21. Mieloji Beata – Aciu Aciu Aciu uz pacius nuostabiausius receptus! Turiu visas Tavo knygas, bet laikas nuo laiko megstu ikisti nosyte ir i tinklapi ir paciupti koki skanu recepta sestadienio pietums…

    O pries savaitele gaminau tavaji tiramisu – mmm…skonis ir grozis zodziais sunkiai nusakomas…O didziausias ivertinimas tai, jog mano vyras, ji gamindamas sake „tikrai nevalgysiu…tikrai nevalgysiu”, o paragaves kirto tiek, kad ne visiems sveciams jo liko! 🙂

  22. gaminau ir as ta Tiramisu kokis 4 kartus, visad isplaukia man tie sausainiai,mase gaunasi skysta,tekanti,su sauksteliu be sansu valgyti, tik su sriubiniu galima kabinti:))) Vis darau ir galvoju,kad sikart,nebus skysta,bet ir vel:((( As plaku su mikseriu maskarpones ir tryniu mase,o ne maisau, itariu,gal cia suo pakastas,gal reikia tik permaisyti????

  23. del idomumo visiems pasakysiu alkoholi galit isbandyt pati ivairiausia mano drauge italijoje mane pavaisino su tiramisu sampane rafinuotas skonis 🙂 gaila lietuvoje gero sampano pigiai nenusipirksi….. 🙂 o prie tiramisu puikiai tiktu tokajaus vyno butelis taip italiska…….

  24. Sveika Beata!
    Arteja mano vaikino gimtadienis ir noriu padaryti koki nors deserta, orkaites siuo metu neturiu tai pagalvojau apie tiramisu. Pagalvojau ar imanoma kava pakeisti kuom nors kitu(gal okoladu) arba isvis atsisakyti? nes maniskis yra didziulis smalizius, ir jam geriausi desertai su grietinelem ir daug sokolado 🙂 jam turi but daug visko kaip sundae tik be ledu :)) bandziau ieskoti desertu su maskarpone ir uogom ar panasiai, bet visi skirtingi ir nezinau kuri rinktis 🙂

  25. Ačiū už tokį puikų receptą kaip gera turėti tokį gerą žmogų Lietuvoje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  26. Laba diena, planuoju gaminti Tiramisu, tik va klausimas iskilo: o kaip del termiskai neapdorotu kiausiniu, juk yra pavojus uzsikresti salmonelioze… Girdejau, kad galima ilasinti citrinos-neutralizuoja mikrobus, ar tiesa?

  27. mascarpone sudejus i trynius reikia su mikseriu ant leciausio plakti kol mase pasidarys puri ir standi! o dar skaniau uz sausainius plonas biskvitas

  28. Visada darau tiramisu pagal šį receptą. Brolis labai pagyrė pasakydamas, kad prabangiame restorane užsisakęs desertui tiramisu labai nusivylė ir mano daromas 1000 kartų skanesnis. Ačiū už puikų receptą! Kaip tik bėgu jo gaminti vėl. :)))

  29. Sveiki, mane domina, kiek mazdaug sekundziu laikyti ta sausaini kavoje? 🙂 Sunkiai sekasi nustatyti „is akies”, bijau, kad perlaikysiu ir gausis per skystas.

  30. laikysiu kumscius, kad manasis tiramisu delikatesas sustingtu,ne kazkaip skystokai man isejo pagamint, naudojau visko perpus, nes per ne apdairuma nusipirkau tik 1 indeli maskarpones ir kazkaip man viskas su blenderiu susiplake per skystai:( praejusi karta buvo super! nenuleisiu ranku vis vien, nes tiesiog niekur skaniau neesu ligi siol ragavusi skanesnio tiramisu uz savo pirmaji pagaminta tiramisu pagal Beatos recepta!

  31. laikysiu kumscius, kad manasis tiramisu delikatesas sustingtu,ne kazkaip skystokai man isejo pagamint, naudojau visko perpus, nes per ne apdairuma nusipirkau tik 1 indeli maskarpones ir kazkaip man viskas su blenderiu susiplake per skystai:( praejusi karta buvo super! nenuleisiu ranku vis vien, nes tiesiog niekur skaniau neesu ligi siol ragavusi skanesnio tiramisu uz savo pirmaji pagaminta tiramisu pagal Beatos recepta!

  32. Sveiki Beata,
    gaminsiu ir aš rytoj tiramisu ir dabar galvoju ar būtina Tiramisu valgyti iskart istraukta is saldytuvo? Ar negalima jo bent jau dvi valandas pries valgyma palaikyti ne saldytuve? Per tiek laiko tikrai juk nieko nenutiktu tiems kiausiniams, tiesiog darau tai savo gimtadieniui ir reikes Tiramisu pasiimti is namu pries mazdaug dvi valandas pries valgyma… ar jis nesuskystes pries tiek laiko?

  33. Sveiki Beata,
    gaminsiu ir aš rytoj tiramisu ir dabar galvoju ar būtina Tiramisu valgyti iskart istraukta is saldytuvo? Ar negalima jo bent jau dvi valandas pries valgyma palaikyti ne saldytuve? Per tiek laiko tikrai juk nieko nenutiktu tiems kiausiniams, tiesiog darau tai savo gimtadieniui ir reikes Tiramisu pasiimti is namu pries mazdaug dvi valandas pries valgyma… ar jis nesuskystes pries tiek laiko?

  34. ryt mano gimtadienis, ir vel as darau Tiramisu, nes nieko nera skaniau man.., bent jau kolkas 😛 kitu net neGooglinu, nes Beatos tobulas!

  35. Aš irgi, jei randu receptą pas Beatą, tai ir gaminu, nes tuo pačiu ir visokių praktinių tipsų sužinau. O kad receptas bus geriausias, tai net abejonės nėr. Va, kaip tik du indai tiraminu atgulė į šaldytuvą ir pradėjo ilgas aštuonias valandas skaičiuoti 😀 o orkaitėj ryžių pudingas N-tąjį kartą šonus rudina, vaikų mėgstamiausias.

  36. sveiki man iskilo klausimas ar galima tiramisu daryt kaip torta torto formoje ir paskui nuimt sonus papuost kom nors?Ar jis turi buti butinau inde?

  37. sveiki man iskilo klausimas ar galima tiramisu daryt kaip torta torto formoje ir paskui nuimt sonus papuost kom nors?Ar jis turi buti butinau inde?

  38. sveiki man iskilo klausimas ar galima tiramisu daryt kaip torta torto formoje ir paskui nuimt sonus papuost kom nors?Ar jis turi buti butinau inde?

  39. Nezinau, bet man irgi gavosi skysta mase, nesuprantu ka darau ne taip? Noreciau išsamesnio atsakymo i ka reikėtu atkreipti dėmesį, kad gaurūsi ne skysta?

  40. Sveiki,jau pora kartu gaminau tiramisu.Puikiai gavosi,toks kaip turi but.Visiems patiko.As persivalgiau,labai jau skanus buvo.Aciu Beatai.Gaminsiu dar ir pirksiu Jos knygas,ka kitiems rekomenduoju. :))

  41. Aciu Beatai uz gera recepta. Dariau ir tikrai gavosi labai skanus. Sivakar vel darysiu.
    Gyvenu Italijoj….nesigiriant..tai mano gavosi skanesnis nei parduotuveje pirktas :)))

  42. Vietoj tų sausainių galima dėti šokoladinio biskvito gabalėlius ir juos aplaikstyti stipria kava – gaunasi dar skaniau nei su sausainiais 🙂 beje, į masę visada dedu tarkuotos citrinos žievelės bei sulčių, tai priduoda puikų skonį 🙂

  43. sveiki, norėčiau kiaušinius pakeisti į grietinėlę. Ar taip gautųsi? ar tada ją plakti kartu su maskarpone, ar kažkoks jau kitoks receptas būtų??? Labai nenoriu tų žalių kiaušinių…
    ačiū, Beata, Jūsų receptai puikūs!!!!

  44. sveiki, norėčiau kiaušinius pakeisti į grietinėlę. Ar taip gautųsi? ar tada ją plakti kartu su maskarpone, ar kažkoks jau kitoks receptas būtų??? Labai nenoriu tų žalių kiaušinių…
    ačiū, Beata, Jūsų receptai puikūs!!!!

  45. Sveiki, kokio stiprumo kavą paruošti? Kiek šaukštelių dėti? Pradžioj aš sausainius mirkiau į kavos ir konjako ruošinį, tačiau labai jau permirko, nors palaikiau iš vienos ir kitos pusės po 2 sekundes (300 ml kiekis išnyko akimirksniu), antram sluoksniui sausainius vos sušlapinau. Taigi, pyragas labai skanus, jei ne pirmasis stiprus alkoholio skonis. Ką ne taip dariau? Gal per stirpus konjakas. Jo pyliau 50 ml ir kavos 5 šaukštelius į 300 ml vandens kiekį. Labai laukiu atsakymo, nes šį pyragą bandysiu dar ne kartą. 🙂

  46. Dariau jusu siuloma Tiramisu savo jubiliejaus proga, tai mano sveciai visi liko patenkinti ir labai gyre si skanesta. Aciu Jums beata zu receptuka, tikrai darysiu dar ne karta. paprasta ir labaaaaaaaaai skanu 🙂

  47. dariau ne karta ir pagal sita ir pagal kita, visada gaunasi simtas balu. Alkoholio nededu, ale kava stipria labai ir gera darau. Anksciau dedavau daugiau kiausiniu, tai skonis netas, o vat sitas tai super! Aciu 😉

    P.S. cia kazkas klause kodel isskysta? dazniausiai gali buti, kad buvo pergreitai plakta mascarpone ir nedasukti kiausiniai… bet tokiu atveju jungi maziausia greiti ir kantriai plaki, kad ir 15 min… ir gaunasi simtas balu. 😉

  48. Aš dariau pagal knygoje esantį receptą jau 2 kartus ir abu kartai man nepavyko, vis gaunasi per šlapias. Gal aš ką nors blogai darau, nes maskarponės sūris nesustingsta ir gaunasi bėgantis. Patarkite 🙂

  49. Sveiki,
    Girdėjau, kad kiaušinius galima pakeisti grietinėle (draugė laukiasi, nesinori rizikuoti). Gal esate bandžiusi? Ar gautųsi kas nors panašaus? 🙂

  50. kuris atsakymas teisingas? Beata Nicholson sako:

    2013 birželio 13 11:23

    skaiciuokite iki dešimt ir traukite lauk 🙂
    o kitas:
    Beata Nicholson sako:

    2014 gruodžio 23 15:35

    Kamile, tikrai ne daugiau, galit ir 1a sekunde..

    cia abudu klausimai kiek laiko mirkyti sausainius

  51. Didelis ačiū Beatai už nuostabų ir itin lengvą Tiramisu receptą. Teko gaminti skirtingoms žmonių grupėms 2 Tiramisu, abu buvo įvertinti aukščiausiu įvertinimu – t.y. tuščiomis lėkštėmis ir liūdnomis akimis, kad daugiau nebėra 😀

    Dar kartą didelis didelis ačiū už nuostabius receptus ir įkvėpimą 🙂

  52. Aš ieškau tiramiso recepto ir ju yra labai daug ir kiekviename vis skirtingai. Vis kaško kito reikia. Aš nežinau net kuriuo receptu daryti. Ar tikrai turetu pavykti šiuo receptu. Kelios porcijoms išeitų iš šio tiramiso. 😉

  53. Gaminau ir aš Tiramisu šiek tiek pagal Beatos receptą, šiek tiek pagal itališkus receptus (beje, ar žinot, kad „tira/mi/su” itališkai reiškia „pakelk mane aukštai”?). Gavosi puikiai.
    Patarimai, kam nesigauna tirštas – plakit baltymus ir trynius atskirai. Sumaišę su maskarpone neplakit masės mikseriu, o tik ranka išmaišykit iki vientisos masės. Kavą virti reikėtų espresso – kad būtų kuo juodesnė ir be nuosėdų (tirpi, mano nuomone, visiškai netinka), įpylus romo į kavą, sausainius reiktų tik „nuspalvint” iš visų pusių ir tiek. Likusi drėgmė susigers iš masės į sausainius, tuomet ir tortas bus standus. Sėkmės gaminant.

  54. Aš dar būtinai dedu cirtinos žievelės ir šiek tiek citrinos sulčių! Iškart pagyvina ir palengvina skonį. Idealus desertas!

  55. Aš dar būtinai dedu cirtinos žievelės ir šiek tiek citrinos sulčių! Iškart pagyvina ir palengvina skonį. Idealus desertas!

  56. Laba diena, aš ir kelis kartus pamėginau pasigaminti šį skanėstą, bet visada man gaudavosi košė, nesustingdavo…ką darau ne taip? ar kava turi būti atšalusi merkiant sausainius?

  57. Labai ačiū Beata, labai skaniai išėjo. Dabar šis desertas įtrauktas į mūsų valgiaraštį. ❤️

  58. Labai skanu!!! Kai dariau susipainiojau kažkaip ir suplakiau ne trynius su cukrumi, o baltymus. Pamačiau, kad išėjo labai gerai, tad nusprendžiau jau trynių nedėti.
    Ačiū už puikų receptą!

  59. Pagaliau prisiruosiau pabandyti ir pavyko puikiai. Kremas gavosi labai tirstas,niekas neisskystejo. Gal kiek per ilgai sausainukus mirkiau kavoje (sekanciam kartui zinosiu),bet kadangi vyras buvo labai nekantrus, ir tiramisu paragavo po 6 val.-buvo pats tas,manau sekanciai dienai jau butu per daug istize. Aciu tau Beata

  60. Sveika, Beata,

    labai reikia tavo patarimo. Poryt laukia jubiliejus, tai norėčiau paeksperimentuoti. Ką tu manai, jei tiramisų kremą bandyčiau naudoti „Negro pilvui”? Gal užtektų tiesiog maskarponės+grietinėlės+kreminio likerio, ar dėti ir kiaušinius? Ir jei lakštus pertepčiau vandens, cukraus ir brendžio mišiniu, ar nesikirstų skoniai? Labai ačiū!

  61. Ačiū už receptą. Kitiems patarčiau įdėmiai skaityti receptą ir neimprovizuoti: tryniai plakami su cukrumi, po to įmaišomas maskarponė, dar vėliau išplakti baltymai. Kiaušiniai turi būti šalti ir induose neturi būti nė lašelio vandens.

  62. Esame išvyke. Susipirkome visus produktus gaminti si deserta. Ir tik poto pamatėme jog reikia plaltuvo baltymams ispalkti. Čia jo neturime. Ar yra kokia išeitis?

  63. Sveiki, pagaminau mascarpones mase ir tik tada supratau, kad suplakiau visus 4 baltymus ir imaisiau juos visus, ar tai kazkaip pakenks pyragui ar didelio skirtumo nebus? Pati mase tirsta, nesuskystejo, baltymai buvo tikrai gerai isplakti ir standus.

  64. Ne pirmą kartą gaminu pagal Beata,pyragas dieviškas, tik susidūriau su dviem problemomis- nors masė ir parą laiką pastovėjusi,tačiau yra skysta,plūduriuoja viskas ir nestandėja.2 problema- kai sudedu sausainius ir užpilu masę, jie iškyla i paviršių. Kokios galėtų būt mano daromos klaidos,kad šitaip va man… ? :/

  65. Gaminau tiramisu pagal šį receptą, tikrai viskas puikiai pavyko, masė gavosi ne per skysta, niekas neisplaukė, tiesa, aš trynius su cukrumi plakiau rankomis, kai įdėjau maskarponę, su mikseriu, paskui atsargiai permaišiau isplaktus baltymus. Receptas tikrai lengvas, bet desertas labai skanus. Kas nerandat sausainiu-pirštelių, yra Lidle geri, skanūs.

  66. Klausimas. Kodel nukosus kava 100 kartu per du sietelius,visvien daug daug kavos trupineliu ant sausainiu liko?

  67. Miela Beata, pagaminau šį nuostabų desertą, tik šiek tiek šlapias gavosi, gal per daug merkiau sausainius. Sausainį reikia visą merkti į kavą, ar tik pusę? Merkiau tik sekundę.

  68. Sveiki, noriu šį desertą padaryti kaip tortą ir aplink apdėti damų piršteliais. Ar jis man laikys formą?

  69. Sveikos man vis idomu kaip su tais neapdorotais kiausiniais cia? Neimanoma apsinuodyti?

  70. Puikus receptas! Skanu. Tik kaskart gamindama ir skaitydama antrą recepto punktą kvatoju.
    Ačiū už deserto receptą ir gerą nuotaiką!

  71. Nuostabus. Naudojam recepta jau 12 metu, niekada nenuvyle. Bunam kartais tik is vis baltymu nededam, tuimet kremas tirstesnis buna. Puikus saldumas ❤️

Rašyti komentarą