Spausdinti

Patiekite mažuose espreso kavos puodeliuose ir mėgaukitės vaikystės kvapais.

 

Tikrasis karštas šokoladas

0
komentarai
37
Porcijos
4 asm.

Reikės:

110 g juodojo šokolado drožlių
250 ml grietinėlės (35% riebumo)
50 g cukraus
gvazdikėlių, cinamono ar čili pipiro
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Grietinėlę pakaitinkite, sudėkite pasirinktus prieskonius, uždenkite ir palikite pritraukti.

2

Po 15 min. grietinėlę vėl pakaitinkite iki užvirs, prieskonius nukoškite, suberkite cukrų ir šokolado drožles,
stipriai maišykite šluotele, kol susiformuos puta ir pakvips karštuoju šokoladu.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. O prieskonius būtina dėti ar jie tik dėl skonio, be to kaip juos paruošti, kad būtų galima dėti į grietinėlę?

  2. Kaitinant sokoladas atsisluoksniavo i dvi dalis: viena – koses konstistencijos, kita – grynas aliejus. Ka neteisingai dariau? Susitvarke tik ipilus papildomai pieno ir gerai ismaisius, bet nesu tikra kad skonis toks kaip ir tikrai turetu buti.

  3. Sveiki. O man įdomu, ar tarkim pagal šį receptą padarius šokoladą, ir supilčiau į mažas formeles, ar jis sustingtų? Kad būtų šokoladiniai saldainiai. Nes norėtūsi naminių šokoladinių saldainių, o ne parduotuvės su „vitaminais E”……. Jei šis receptas netinka, kaip galima būtų tokius pasigaminti. Labai ačiū 🙂

  4. Labas, Beata 🙂

    o ar šis receptas tikų laikyti termose? Planuojamas vakarėlis su karštu vynu ir šokoladu 🙂

  5. Labas, Beata 🙂

    o ar šis receptas tikų laikyti termose? Planuojamas vakarėlis su karštu vynu ir šokoladu 🙂

  6. Sveika,Beata. O kur dar butu galima nusipirkti „beatos virtuves” karsto sokolado? Noreciau dovanoms…

Rašyti komentarą