Rinkitės mėgstamus „Dr. Oetker“ želės skonius: raudonai spalvai tiks braškių, žemuogių arba vyšnių, žaliai – kivių arba agrastų, geltonai – persikų, bananų arba citrinų želė.
Gaminame:
Sveiki, kokio riebumo grietinėlę naudojote?
Tai gal tiesiog pasirinkite veganiska zele? Skanove turi tokiu.
Pasidarykit su vaistiniu drebuliuociu ir skanu ir zymiai sveikiau.
Ta problema pas mane visad būna grietinele. Niekaip man neišeina su aga aga milteliais ja taip pasidaryti kaip su želatina, arba sušoka, nestinga arba per daug sustingsta.
Kiek stiklinaičių pasiruošti tokiam kiekiui?
Sveiki.
Kiek laiko tokia žele galima laikyti šaldytuve nuo pagaminimo?
Ačiū
Atrodo nuostabiai, būtinai norisi išbandyti. Mano dukra vegetarė ir ji vargšė negali tokiu dalyku džiaugtis.
Gal galėtum kada padaryti želę vegetariškai? Ačiū