gera mintis, tik, kad irgi klausimas ar laikysis?
Sausainukai labai skanūs-mūsų mėgstamiausi-o ant pagaliuko laikosi puikiai-dažnai į darželį ar šventei kepu:)) tik aš naudoju plokščius pagaliukus (vaistinėje didelė dėžutė kelis litus kainuoja:P)
Kur randate maistinių dažų ? :>
šaunus receptas, tik man per daug glaisto gavosi, bet čia ko gero dėl to, kad sausainių per storų prisidariau, todėl mano patarimas būtų stengtis kuo plonesnius sausainius daryti, šitaip ir kiekis jų didesnis, ir geriau glaistas pasidengia. sėkmės!
Norėčiau, paklausti,
čia rašoma, jog reikia palikti valandai šaldytuve, kad sukietėtų.
O jeigu aš tešlą padaryčiau vakare, įdėčiau į šaldytuvą ir tik kitos dienos vakarą formuočiau bei kepčiau sausainius, tešla man ne per daug sukietėtų? 🙂
Beta jei taves paklausiu kam reike plakti mikseriu jei ir tam blenderis ai dar norejau paklausti kokioje temperaturoje reike kepti. Sausainiusir kokius maistinius dazus naudoti ir man 11 tik metu tai man labai idomu kap kepti
vias parduotuves isnarsiau kur klaipedoj rast tu dazu gal yra kuo pakeist dazus
Iš tiesų tai nebūtini tie dažai, ir baltai gražiai atrodo
Klausimas senokai užduotas, bet gal kažkam aktualu bus. Parduotuvė „Smagu kepti“ turi įvairių priedų tortams
Noriu išsikepti jų Vėlykoms. Jei išsikepčiau penktadienį, nesukietėtų iki sekmadienio?
labai sudomino, galvoju ir aš Velykoms kepti, turiu formelių su paveikslėlių užspaudimu ant viršaus, tikriausiai nepakils sausainiai kepant ir paveikslėliai neišsidarkys? Kaip nepakyla meduoliniai. Ar šie pakyla? Ir gal galima cukraus pudrą pakeisti smulkiu cukrumi?
Labai gardus sausainiai. Butinai kepsim ir vel 🙂
Sveiki Beata. Noriu kepti siuos sausainius. Ar galima butu issikepti pries kokia savaite? Nesukietes kaip manot? Juk kaledinius kai kepa tai esu girdejus kad net brandina kuri laika.
Sveiki, o koks sausainių kiekis maždaug gaunasi? ar nebus labai mazai jų, recepto produktų nedvigubinti?
Sveiki,
Ar as nematau ar neparašyta kiek miltų dėti?
Labai faini sausainiukai ir glajus cho cho cho
Miela Beata, gal galėtumėte patarti, iš kokios tešlos reikia kepti sausainius, naudojant kočėlą su figūrėlėmis.Ir kokias paslaptis reikia žinoti. Figūrėlės ant tešlos atsispaudžia gerai, bet, įkišus sausainius į orkaitę, visi ornamentai susilieja ir išeina paprasti sausainiai.
ar laikytusi sie sausainiai, jei kepciau ant pagaliuko?