8241
Beatos virtuvė

Šventinė kalakuto koja

(0)

Mažesnis paukštis labai puiku, bet per šventes, tai ir kalakuto koją galima išsikepti. Paprastai, gardžiai.

Reikės:
  • kalakuto kojos
  • 50 g sviesto
  • citrinos
  • 4 rozmarino šakelių
  • 2 lauro lapų
  • druskos, pipirų
  • alyvuogių aliejaus kepti

  1. Ant kepimo skardos, kurioje kepsime kalakutą, sudedame citrinos griežinėlius. Pašlakstome juos aliejumi. Klojame kelias šakeles rozmarino ir uždedame lauro lapų.
  2. Kalakuto koją įtriname druska ir pirštais aptepame minkštu kambario temperatūros sviestu – taip odelė dar gardžiau apskrus. Ant viršaus galima uždėti dar vieną rozmarino šakelę, na o apibarstyti pipirais – rekomenduojama.
  3. Kepame 180 laipsnių orkaitėje 1 val. ir 20 min.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.