8241
Beatos virtuvė

„Summer rolls“ su antiena

(2)
ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...
Reikės:
  • 2 morkų
  • 2 agurkų
  • 2 avokadų
  • 350 g antienos filė
  • 100 g ryžių popieriaus
  • kelių šaukštų sezamų sėklų
  • Padažui:
  • 2 šaukštų sojų padažo
  • 2 šaukštų terijakio
  • 2 šaukštų saldžiarūgščio padažo

Azijos skoniai  vis dažniau atkeliauja ir ant mūsų stalų. Labai gaivus, lengvas užkandis. Galite gaminti ir su krevetėmis ar tik daržovėmis.

Morkas nuskutame ir sutarkuojame vidutinio dydžio nelabai plonais šiaudeliais. Agurkus taip pat supjaustome šiaudeliais, avokadus skiltelėmis. Antienos filė odele žemyn apkepame sausoje keptuvėje iki norimo minkštumo. Supjaustome griežinėliais.

Į dubenį ar keptuvę įpilame karšto vandens, jame pamirkome ryžių lapelius ir sudedame ant drėgno rankšluosčio. Maždaug per vidurį dedame morkų ir agurkų, šalia klojame antienos griežinėlius, ant viršaus padėliojame avokadų skiltelių, pabarstome sezamų sėklomis. Užlenkiame kraštus ir suvyniojame į tamprų ritinėlį. Padažui sumaišome visus ingredientus, pabarstome sezamų sėklomis. Suktinukus perpjauname pusiau, mirkome į padažą ir valgome. Iš nurodytų ingredientų kiekio susuksite 11 suktinukų.

Print Friendly

Komentarai
  1. Nerimga parašė:

    Sveika Beata o gal galite parasyti konkreciau koks saldziarugstis padazas? Aciu

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.