Spausdinti

Azijos skoniai  vis dažniau atkeliauja ir ant mūsų stalų. Labai gaivus, lengvas užkandis. Galite gaminti ir su krevetėmis ar tik daržovėmis.

 

 

„Summer rolls“ su antiena

0
komentarai
2
Porcijos
2 asm.
Gaminimo laikas
15 min.
Kepimo, virimo laikas
10 min.

Suktinukams

2 morkų
2 agurkų
2 avokadų
350 g antienos filė
100 g ryžių popieriaus
kelių šaukštų sezamų sėklų

Padažui

2 šaukštų sojų padažo
2 šaukštų terijakio
2 šaukštų saldžiarūgščio padažo
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Morkas nuskutame ir sutarkuojame vidutinio dydžio nelabai plonais šiaudeliais. Agurkus taip pat supjaustome šiaudeliais, avokadus – skiltelėmis.

2

Antienos filė odele žemyn apkepame sausoje keptuvėje iki norimo minkštumo. Supjaustome griežinėliais.

3

Į dubenį ar keptuvę įpilame karšto vandens, jame pamirkome ryžių lapelius ir sudedame ant drėgno rankšluosčio.

4

Ant ryžių lapo maždaug per vidurį dedame morkų ir agurkų, šalia klojame antienos griežinėlius, ant viršaus padėliojame avokadų skiltelių, pabarstome sezamų sėklomis. Užlenkiame kraštus ir suvyniojame į tamprų ritinėlį.

5

Padažui sumaišome visus ingredientus, pabarstome sezamų sėklomis. Suktinukus perpjauname pusiau, mirkome į padažą ir valgome. Iš nurodytų ingredientų kiekio susuksite 11 suktinukų.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą