8241
Beatos virtuvė

Sultingas kiaulienos kepsnys

(29)

Prašmatnaus skonio kepsnys - tikrai šventinis.

Reikės:
  • 2 kg kiaulienos sprandinės
  • daug druskos
  • trupučio aliejaus apkepimui
  • 1- 2 morkų
  • 1 svogūno
  • kelių šakelių čiobrelio
  • lauro lapų
  • 1 šaukšto medaus
  • 1 šaukšto “Suslavičiaus grūdėtosios garstyčios”
  • gero žiupsnio kmynų
  • 300 ml obuolių sulčių
  • Troškintiems kopūstams:
  • 50-100 g šalto rūkymo šoninės
  • 1 svogūno
  • 1 kg raugintų kopūstų
  • žiupsnio kmynų
  • 2 morkų
  • 4 bulvių
  • druskos, pipirų

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3.08 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Sandra parašė:

    Labas Beata, ar tiktu sitas receptas anciai paruosti?

  2. kestas parašė:

    labas vakaras, norejau paklausti o kokioje temperaturoje kepama mesa orkaiteje?
    aciu:)

  3. Regina parašė:

    Sveiki Beata,
    Kepiau mėsytę prie 180 laipsnių, tačiau jau praėjus valandai pastebėjau, kad labai apskrudo paviršius. Likusi pusvalandį uždengiau folija. Kaip manote, kodėl mėsa apdegė. Ačiū

  4. Regina parašė:

    Tikrai taip, su „vėjeliu“. Ačiū už komentarą

  5. lina parašė:

    sveiki,

    kuom galima pakeisti obuoliu sultis?

  6. Asta parašė:

    Sveiki,o kumpį ar tiktų gamint pagal šitą receptą?

  7. Jurga parašė:

    Kepa naujametinei vakarienei 🙂

  8. Lina parašė:

    JAU KEPA! 🙂

  9. Alina parašė:

    Vyras kepė Naujųjų metu išvakarėse – mmm, kaaaip skaniai gavosi… Mėsytė tokia sultinga ir minkšta!

    Ačiū, Beata, už toki nuostabų receptą!!! Įdėtas į mūsų šeimos megstamiausius 😉

  10. Lina parašė:

    o kiek laiko kepti

  11. Simona parašė:

    Aš sprandinę kepiau kalėdiniams pietums. Labai skaniai mėsytė iškepė. Beata, ačiū už receptą

  12. Edita parašė:

    Labai ačiū už nuostabų receptą. Visi pirštus laižė ir pakartoti prašė 🙂

  13. rasa parašė:

    o kuom galima garstycias pakeist

  14. Neringa parašė:

    Pagaliau išmokau skaniai iškepti dideli mėsos gabalą orkaitėje,šis receptas mūsų Favorite Nr.1
    Ačiū tau Beata uz nuostabų receptą!!!!

  15. Vaidas parašė:

    Beata, patinka man Jusu receptai, taciau sis tikrai nelabai jau toks sultingas. Dariau ir negaliu pasakyti kad nesigavo, gavosi, taip kaip ir rasote. Taciau is kur jis gali buti sultingas?! Istepimas medumi ir garstyciomis jo sultingesnio nepadaro, kepimas sultyse neleidzia sudziuti, taciau taip pat sultingumo nepriduoda. Bet kokiu atveju esu Jusu fanas 🙂

  16. Rita parašė:

    sveiki beta kuo galima pakeisti kopustus

  17. vilija parašė:

    Šiandien kepsiy trečią kartą po ilgos pertraukos. Pirmi kartai gavosi puikiai
    Šiandien gal dar paeksperimentuosiu. Įdėsiu slyvų ir „cielų“ obuolių:))

  18. vilija parašė:

    Ačiū už receptą.

  19. ieva parašė:

    Tikrai geras receptas, visiems sveciams patiko, paprastas ir rezultatas garantuotas.Tinka sventiniams pietums labai.

  20. Rasa parašė:

    Noriu išbandyti,bet jūs kepate mesytę atvirai.Pergyvenu kad sodžius, susitrauks,o jeigu kepti rankovėje ,o jos viduje obuolių sultys?

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Rasa, kepant rankovėje mėsa bus tikrai super sultinga ir skani, bet tokiu atveju galite naudoti kiek mažiau obuolių sulčių, nes kepant rankovėje ir taip atsiras labai daug drėgmės, sėkmės.

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.