8241
Beatos virtuvė

Studentiški cepelinai arba cepelinai be tarkos

(37)
Reikės:
  • 800 g bulvių
  • 500 g virtų bulvių
  • 4 šaukštų manų kruopų
  • 4 šaukštų bulvių krakmolo
  • druskos
  • Šoninės ir grybų įdarui reikės:
  • 50 g rūkytos šoninės
  • 1 didelės saujos džiovintų grybų
  • ½ svogūno
  • Varškės įdarui reikės:
  • 150 g varškės
  • 1 kiaušinio
  • žiupsnio „Alvo” mairūnų
  • žiupsnio cukraus
  • žiupsnio druskos
  • Žalumynų padažui reikės:
  • 40 g sviesto
  • ½ svogūno
  • ½ saliero lapkočio
  • 2 šakelių šalavijo
  • saujelės petražolių
  • saujelės krapų
  • 200 g špinatų
  • 200 g grietinės
  • druskos, pipirų

Studentiški cepelinai – greičiausias būdas patenkinti staiga užpuolusį cepelininį alkį. Jie tikrai greitai pagaminami ir dar labai patogūs, nes juos pasidarysite be jokių tarkų ar kitų sudėtingų virtuvės agregatų, o skonis bus tikrai puikus! Iš nurodyto produktų kiekio pagaminsite 10 – 12 cepelinų.

Kaip juos gaminti, žiūrime čia!

Beatos virtuvė - studentiški cepelinai

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (37)
Komentarai
  1. Inga parašė:

    sveiki, o jei idara dejus sviezia mesyte, taikieklaiko reikia juos virti ? 🙂

  2. Martyna parašė:

    Sveiki o ar iseitu tokie cepelinai is bulviu koses?

  3. Domas parašė:

    sveiki, bulves virtos su lupenom turi buti?

  4. mindaugas parašė:

    sveiki. kodel nerodo video apie studentiskus kleckus

  5. Julija parašė:

    O tokiam kiekiui bulvių, kiek reikėtų mėsos? Ir gal patartumėte, kokie prieskoniai jos marinavimui labiau tiktų?

  6. Gintarė parašė:

    Sekančią dieną po laidos pasidariau, gavosi tikrai labai skanūs, puiki alternatyva tikriesiems cepelinams, ačiū 🙂

  7. Agne parašė:

    Argi sunku patalpinti recepta? Irasykite, prasau, nes video nepasikrauna. O ir perziureti nesinoretu, nes tiek laiko uzima. Aciu butu.

  8. Leta parašė:

    Labai laukiu užrašyto recepto. Ačiū.

  9. Ingrida parašė:

    Cepelinus dabar gaminu tik tokiu būdu (vietoj grybų įdaro naudoju tradicinį faršo). Šitaip gaminami cepelinai greičiau pasigamina, reikia mažiau bulvių, nepajoduoja ir man asmeniškai yra skanesni, o vyras net nesuprato, kad cepelinai buvo pagaminti be bulvių tarkos 🙂

  10. Morta parašė:

    Sveiki, o kokią šoninę geriau dėti – šalto ar karšto rūkymo?

  11. renata parašė:

    net nezinau bet ziauriai letai kraunasi filmukas, gal tikrai uzrasykit receptuka.

  12. r.babausyte parašė:

    Labai gaila, kad nebegaliu tiesiog gauti recepto. Manau, versiti žiūrėti nepasikraunantį video yra tiesiog nepagarba tinklaraščio skaitytojams.

  13. Morta parašė:

    Sveika Beata. Labai ačiū už receptą. Norėjau paklausti, ar tinka švieži grybai vietoj džiovintų?

  14. daina parašė:

    ačiū už receptą, pavyko puikiai ir labai skanu 🙂

  15. giedre parašė:

    Nu tai parasykite gi kas nors kaip ten be tarku pagamint – as irgi negaliu paziuret, per telefona skaitau ir nenoriu isidiegineti dar kazkokiu papildomu apps’ u del vieno recepto…

    • Taiaš parašė:

      Panašu, kad negausit. Žmogui reikia dauginti peržiūrų skaičių. Todėl tokie pageidavimai atkakliai ignoruojami. „Miela“ autorė.

  16. Taiaš parašė:

    Jau kaip norit vadinkit šiuos cepelinus, bet tik ne studentiškais. Kas matė studentų šaldytuvuose šitiek produktų vienu metu! Čia gal net visas „barakas“ susimetęs visko pakankamai nerastų.

  17. Lina parašė:

    11 balų iš 10 🙂 Kelias į vyro širdį buvo nutiestas 🙂 ačiū už puikią alternatyvą 🙂

  18. Elle parašė:

    bandysiu pasidaryti nes kaip tik neturiu jokiu elektriniu tarkavimo masinu cepakams pasidaryti ,bet nustebau kaip galima gaminti cepelinus siltoje virtuveje ir dar su megstuku uzsivilkusi ,ziurejau ir man prakaitas varvejo ha ha

  19. Austėja parašė:

    Gal galima receptą. .Man neuzkrauna ,ir be to aš neturiu tarkavimo mašinos. .Būtų šaunu savaitgalį pasigaminti.Ačiū

  20. agne parašė:

    Labai skanus tokie čepelinai gaminom ir visiem patiko super

  21. Mantas parašė:

    sunkaus nėra, vietoj bulvių tarkavimo mašinos naudojo paprasta burokine tarka ir ranka sutarkuoti bulves, į tarkuotas bulvės det sutrintas virtas bulvės ir krakmolo kiek parašyta ir isminkyt. o įdarą galima naudoti savo kas kaip megsta. ir formuoji paprastus cepelinus.

  22. Inga parašė:

    Nepasileidžia video 🙁

  23. I.P. parašė:

    Tikiu, kad autore sugalvojo gera greita buda cepelinams pasigaminti. Bet tai yra angliavandeniu bomba! Maza kad is bulviu, ir dar reikia prideti tiek daug krakmolo, manu, – tokiu cepelinu pavalgius dazniau, diabetas uztikrintas, ir labai greitai. Patarciau pasilikti prie senojo recepto, ir pagal galimybes mazinti krakmolo kieki, iki tol kol idetas i verdanti vandeni pirmas cepelinas dar neissileidzia, ir gana.

  24. Egle parašė:

    Sveika Beata norejau paklausti kaip padaryti virtu bulvių cepelinu idara. Varske biskuti rugstesne?

  25. ineta parašė:

    Miela,Beata,norėčiau paklausti kiek cepelinų išeina iš šitos masės ? 🙂

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.