8241
Beatos virtuvė

Spintelės pyragas

(160)

Iš to, ko visada turite spintelėje.

Reikės:
  • 1 indelio sutirštinto pieno
  • 3 kiaušinių
  • 100 g sviesto
  • 200 g miltų
  • 1 šaukštelio kepimo milteliu
  • 1 skardinės konservuotų persikų (galima pakeisti obuoliais)
  • migdolų drožlių pabarstymui

 

  1. Puodelyje išlydome sviestą.
  2. Kol sviestas lydosi į dubenį mušame 3 kiaušinius ir lengvai išplakame šluotele.
  3. Į kiaušinius lėtai supilame sutirštintą pieną, masę visą laiką plakdami šluotele.
  4. Išlydytą sviestą taip pat įmaišome į kiaušinių ir sutirštinto pieno masę.
  5. Miltus sumaišome su kepimo milteliais, įsijojame į tešlą ir gerai išmaišome šaukštu.
  6. Į kepimo skardą įklojame kepimo popierių ir supilame paruoštą tešlą.
  7. Ant tešlos viršaus išdėliojame konservuotų persikų puseles ir dosniai pabarstome migdolų drožlėmis.
  8. Kepame 190 laipsnių orkaitėje, 35-40 minučių.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (58 balsai, vidurkis: 4,16 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (160)
Komentarai
  1. Ella parašė:

    o galima konservuotų persikų nedeti o švežiu?

  2. juta parašė:

    Labai skanus pyragas !!!!!

  3. juta parašė:

    nuostabus pyragas

  4. Ingrida parašė:

    Darysiu tvarka ryt virtuveje ir bandysiu ta spinteles pyraga …tik migdolo drozliu ir persiku zinau tiksliai nerasiu,gal tiks vietoj persiko konservuotos kriauses ir kokoso drozles?

  5. Siga parašė:

    Labai noriu išbandyti šį receptėlį, tik persikus pakeisiu obuoliais, nes turiu ju begalę 🙂

  6. is kitos spinteles parašė:

    Labai dėkinga už receptą, bet mes dėjome kakavinį kondensuotą pieną ir riešutus, nes namie be manęs niekas šiltų skanių vaisių pyrage nevalgo ir nevalgys. O viršui pabarstukų turėjau, tai visai nenusivyliau. Kitą kartą mėginsiu namie pareklamuoti paprastą sutirstintą pieną.

  7. V parašė:

    ..isbandziau, labai geras !!

  8. Mummy parašė:

    Isbandziau ir as, nuostabus pyragas!

  9. Darija parašė:

    einu i krautuve susipirkt visko,pamegynsim 🙂

  10. Diana parašė:

    Sveiki norejau paklausti kiek mil. kondencuoto pieno reikia deti, nes gyvenu Anglijoj ir man rodos cia indeliai yra mazesni nei Lietuvoj.

  11. Orci parašė:

    Sveiki.
    As si pyraga kepu kaip paprasta keksa be persiku ir migdolu.
    Ir iskarto dvi porcijas nes greitai susivalgo 🙂

  12. miau parašė:

    o sutirštintas pienas turi būti saldintas?

  13. spinteles pyragas parašė:

    Laba diena.Noriu jusupaklausti ar orkaite turi but ykaitus?Kepiau skonis geras tik man truputy permazai gal iskilo…

  14. Eglė parašė:

    Labai, labai skanus 🙂

  15. natalija parašė:

    siandien valgiau si pyraga pas mama,pyragas fantastiskas ir pagaminti visai lengva:)

  16. NESUTINKU .NEKLAIDINKITE ŽMONIŲ. parašė:

    Čia neradau nei vieno recepto, ir dar mąsčiau kaip galima vadinti receptais, kai jų nėra.
    Kyla klausimas, kas yra patiekalo receptas. Tai yra brangus, sudėtingas ir vertingas kurinys. Neveltui sakoma, kad maistas, tai vaistas. Į receptą įeinantys produktai, t.y.bruto, netto. Pagal bruto skaičiuojama patiekalo kaina, pagal netto-galutinis svoris, maistinė, energetinė vertė, kai kuriose šalyse net pagrindinė vertė. Kad receptas būtų tikslus, atliekami ne mažiau kaip trys kontroliniai virimai ir kepimai, galutiniam , tiksliam svoriui nustatyti.
    Pvz.:bulvių piurė receptas.
    Produkto pavadinimas-bulvės, bruto-1100 g, netto-800 g, kaina-1 lt, suma-1,10 lt.
    Pienas, bruto-160g, netto-150g, kaina-2, 30 lt, suma-0, 36 lt
    Sviestas, bruto-50g, netto-5o g, kaina-10 lt, (kg), suma-0, 50 lt
    Viso-1 kilogramas bulvių piurė .
    Bulves išvirti, nukošti, nugarinti, sutrinti , pilti karštą pieną, pakaitintą sviestą, ir maišyti iki purios masės.
    (Kainos orientacinės, iš prekybos centrų).
    P.S.Leidžiant knygas, šalia tokių receptų privalo būti nurodyta energetinė, maistinė ir cheminė vertė. Jūsų kuriami patiekalai yra šaunūs, bet tai nėra reeceptai ,norėčiau, būtų kuriami receptai, nes tik taip yra kuriamas , tobulinamas kulinarijos menas, kuris yra neteisėtai primirštas.

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Birute, tikrai nieko nenoriu tobulinti, ir rašyti receptų su bruto ir neto, mano knygos ir veikla yra ne apie tai….aš nerašau vadovėlių technikumams ar profesionėms mokykloms, aš rašau knygas kurios yra skirtos skaityti, užsidegti patikėti džiaugtis ir gaminti, taip kaip aš gaminu ir rašau…ir net nebūtina sekti mano pamokymais, nieko primygtinai nemokau ir nesiūlau, kiekvienas turi laisvę rinktis, o aš džiaugiuosi kad galiu pasidalinti tuo ką atrandu…

      • Dana parašė:

        Turbūt ta moteris, kuri dėl receptų taip nervuojasi , labai pavydi.
        ,,Nėra taisyklės, kurios nebūtų galima sugriauti dėl ko nors gražesnio.
        { Liudvigas van Bethovenas sakė}“ . Sėkmės.

      • Jurate parašė:

        Beatos virtuves receptai ira nuostabus. Pusia laidos Beata pasakotu kiek ten bruto ir visokiu kitu medziagu,nesamone…nereikia pavydeti tiesiog,manau cia pavydas kalba,o nesveikas protas…;) reikia dziauktis kad dar liko tokiu laidu kaip Beatos virtuve…ir as neneoreciau kad Beata kaska keistu,savo laidoje,ar knygoje, jei visai gerai sekasi ir be jusu bruto;) svarbiause kad Beatos receptais patenkinti zmonys….;)

    • Armanda parašė:

      Na, cia jau susivelet, isivaizduoju, kaip Beata per laida apie bruto neto ir maistines vertes pradeda pasakoti, idomu, kas gi ziuretu ir ar ilgai ja televizijoje laikytu. Receptas ir yra receptas, tai paaiskinimas, rodymas kaip ir is ko gaminti patiekala.
      Saunuole, as siu laidu visuomet laukiu 🙂
      visko nusipirkau, siandien kepsiu, tik kiek save pazistu, greiciausiai nesusilaikysiu „nepatobulinusi“ 🙂 kad ir kaip stengciausi, vistiek kazka idedu savo 🙂

    • Dominyka parašė:

      jėzaumarija kokia nesąmonė! :D:D:D
      Beata, tik dėl dievo meilės, nesurašykit savo receptuose briutųirnetų, o juolab – energetinės vertės!!! :DDDD
      SIAUBAS ne įrašas! :):))

    • Eglė parašė:

      NESUTINKU .NEKLAIDINKITE ŽMONIŲ. > siaip jau recepturos naudojamos tik restoranams , kavinems ir kitoms viesojo maitinimo imonems arba maisto pramoneje. musu kasdieniniam gyvenimui nei brutto nei netto neprivalomas jeigu ka.Beto vartotojai, kurie naudoja siuos receptus yra paprasti zmones ir jiems nereikia vesti nei financiniu apskaitu nei kontroliuoti zaliavas, Tai atlieka ( tuo tarpu ir kuria recepturas) maisto technologai , jei dar nezinojote 🙂

    • mika parašė:

      bruto-neto ir kainos reikia restoranams ir valgykloms.o cia placiam seimininkiu ratui.

  17. Ačiū už receptą parašė:

    Beata, ačiū už receptą! Šiandien mano devynmetis sūnus šį pyragą gamino.
    Tad namuose nuotaika pakili, laukiam kol pyragas atvės.
    Mes vietoj persikų dėjom obuolių skilteles, o vietoj migdolų – lazdyno riešutus pasmulkintus. Mums šis derinys patiko 🙂

  18. spinteles pyragas parašė:

    kodel man gavosi rudas,o ne geltonas biskvitas,ka as padariau ne taip.produktu nekeiciau dariau pagal recepta,

  19. Jurgita parašė:

    Labai skanus pyragas:)

  20. Citrinų piragas parašė:

    Miela Beata ,aš neturiu tokiu indu ,kai kepu standartinėse orkaitės skardose gaunasi plonas pyragas ,kaip žinoti kokie indai geresni ar iš stiklo ar dar kokie ,(aišku nelabai brangus) Labai laukiame visą šeima jūsų laidos.Sėkmės

  21. Aldona parašė:

    Ačiū už receptą! Tuoj, sekančią dieną susipirkau produktus ir išbandžiau „Spintelės pyragą“. Tikrai gavosi skanus pyragas ir jau ne vienai šeimininkei daviau receptą…tik gal kiek brangokas:) , bet skanus, išsikėlęs, purus. Kuo daugiau parastų, nebrangių receptų pateikite. Lauksiu! Sekmės, Beata!

  22. Lina parašė:

    Aciu uz puiku recepta. Labai nesudetingas, bet nerealiai skanus. Dariau su ananasais, nes persiku negavau. Visiems begalo patiko. Kepsiu tikrai dar ne 1 karta.

  23. NESUTINKU .NEKLAIDINKITE ŽMONIŲ. parašė:

    Gerbiama Beata, jūs vis tiek manęs nesupratote. Prašau neminėti recepto, tai yra didelis pažeidimas. Kuriate patiekalus, ir kurkit. Aš, kaip specialistė, manau tai didelis pažeidimas rašyti tai, ko nėra. Trumpai peržiūrėjau jūsų literatūrą, parašytas knygas, ten minimi receptai, kurių net nėra.
    Kurkit patiekalus, rašykit knygas, bet neminėkit to, ko nėra.

    • Jurate parašė:

      Jatau kas tau uzplauke? gal tu cia kokia inspektore? dar skirk bauda Betai ,kad ji ,,ne receptus“ vadina receptais…Jei tu tokia didele specialiste tai parasyk pati recepta!!! susavo brutais ir visokiom maistinem medziagom…. sekmes kuriant….Lauksim tavo recepto!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Vaida parašė:

      Pasak Dabartinės lietuvių kalbos žodyno, recèpt‖as (2)
      1. gydytojo išduodamas oficialus raštelis, pagal kurį vaistinėje gaunami vaistai.
      2. kurio nors mišinio, valgio sudėtis ir gaminimo būdas.
      3. prk. patarimas

      Beata nurodo patiekalų sudėtį ir kaip jie gaminami. Viskas. Tai yra receptas, kad ir kaip jums tai nepatiktų.

    • Loreta parašė:

      Miela ponia, nezinau kaip ten jus,

      na nebukite tokia pikta, pasidziaukite tuo kas yra, o yra visai neblogai. Na ir kas,kad nera maistines vertes, bruto,netto ir dar visokiu kitokiu dalyku. Vistiek moterys gamina ir gamins ir labai dziugu. O apie pati pavadinima „receptas“, tai galit prie visu absoliuciai kabintis, kiekviena turime mamu ir mociuciu RECEPTU sasiuvinius ir nesukam sau galvos del pavadinimo.Del kainu jusu pastebejimas mazu maziausiai juokingas. Savaime suprantama, kad moteriskes perka is prekybos centru, o ne urmu is tiekejo, juk ne restoranams cia tos kainos paskaiciuotos. O gal ir mociutes RECEPTAMS reikia bruto,netto, technologiniu aprasymu ir kalkuliaciniu korteliu? Jus gal geriau,kaip specialiste, savo energija kitur eikvokit. Geros jums nuotaikos.

    • Gintare parašė:

      Tai, apie ka Jus kalbate, vadinama technologine kortele 🙂

  24. jurga parašė:

    Kažkam pilnatis užsitęsė…

  25. brigita parašė:

    man ir mano seimynai labai patiko sis pyragas bet dariau dviguba norma.norejau paklausti ka galima pamainyti vietoj kondensuoto pieno?

  26. Elena parašė:

    Mano pirmasis kepinys! Beata, Jūs mano įkvepėja, visai nemokėjau ir noro netūrėjau nieko kepti, bet kartelį žiūrėjau jūsų laidą ir kaip tik kepėt šį pyragą, pabandžiau ir puikiai pavyko, jau n kartų kepiau ir visada gaunasi skanuuuus : )

  27. Zivile parašė:

    Tikrai labai geras,paprastas ir skanus ,tikras“spinteles“pyragas.As neturejau nei persiku,nei obuoliu,nei migdolu drozliu.Spintelej radau gal sauja kokoso drozliu,ir nuo kaledu uzsilikusi indeli“orange&lemon peel“.Paragavus tesla supratau ,kad tos saldziai rugstokos zieveles labai tiks.Ir tiko!Gavosi toks balto sokolado su citrininiu prieskoniu pyragas.Taigi aciu uz recepta.

  28. rima parašė:

    tikrai nuostabus pyragas.tokspaprastas receptas ir greitai paruosiamas.kelis kartus kepiau ir visada pavykdavo…. Labai aciu uz toki paprasta recepta.labai megstu beatos virtuves patiekalus.jie gana nesudetingi.BEATA nuosirdus linkejimai nuo kedainietes

  29. Laimonas parašė:

    Pažiurėjau laida jūsų šiandien kaip darėt ta pyraga tai sugalvojau pasidaryti nors tokiu dalyku nedarau virtuvėja ne mano sritis, bet atrodo kad viskas gerai gavosi.Tik buvo sunku su miltais kiek tie 200gr yra:) Dėkoju už recepta 😉

  30. Ina parašė:

    Ačiū, už puikų receptuką 🙂 Skanus pyragas 🙂 Vietoj migdolų užbarsčiau kokosų 🙂 Sekmės 🙂

  31. Anna parašė:

    As vienoi persiku idejau melyniu pasaka tikrai skanus pyragas

  32. danulyte parašė:

    Laaaabai skanus pyragas,tik aš dėjau obuolių ir razinų,nes persikų nei spintelėj,nei kur kitur neradau .

  33. Eva parašė:

    Pyragas išties super!!! Man patiko!!! Noriu pasiteirauti o šį tešlą skaitosi kaip biskvitinė? 🙂

    • Beata Nicholson parašė:

      na biskvitas paprastai jei laikysime knygos yra kiaušiniai cukrus ir miltai ir dar kažkokie riebalai, arba iš viso be jų, tai visai galima vadinti biskvitu tikrai nieko tokio neatsitiks

  34. Akvile parašė:

    Sveiki,

    gaminau si pyraga, buvo ziauriai skanu, tik klausimelis toks iskilo. Man kazkodel persikai „pajudejo is savo vietos“? Gal todel, jog iskepusi pyraga dar palaikiau orkaiteje?:)

  35. Gerda parašė:

    Kepu šį pyragą jau antrą kartą ir mano tėveliams begalo patiko, tikiuosi bus ir dar tokių skanių ir nesudėtingų pyragaičių. 🙂 😀 🙂

    Beata tu esi neriali 🙂

  36. Roberta parašė:

    Laba diena Beata,

    Ziuredama jusu laida kaip tik kai gaminote si pyraga pagalvojau , eit mamos paprasyt , kad nupirktu ingridiantus, kadangi man tik 14 metu. Nesenai kepiau ir isejo puikiai! Ir seimai ir draugams labai patiko. Aciu uz recepta 🙂

  37. Eva parašė:

    Fantastiško skonio pyragas. O šį tešla skaitosi kaip biskvitinė?

  38. Neringa parašė:

    Superinis skonis!

  39. Kotryna parašė:

    Pyragas tikrai labai skanus. Tik turiu klausimėlį Beatai. Ar gausis tas pyragas jei darysiu tešlą be sviesto ar kokio kito riebalo? Ar gal galima pakeisti kuo kitu, pvz.: aliejumi, ir minimum kiek reikia jo dėti? Esam skrandininkų šeima, tai nuo visokiausių riebaliukų mums pilvukus skauda 😉

    P.s. ačiū už nuostabius receptus, visuomet pavyksta padaryti ir visuomet skanu!

  40. odeta parašė:

    labai skanus 🙂 aciu tau Betute 🙂

  41. katerina parašė:

    o svarbu koks sviestas naudojamas (t.y. paprastas ar butinai kepiniu turi buti)? patiko, kad lengvai padaromas ir purus, minkstas, bet saldokas :)))
    Gal kas kokiu kitokiu vaisiu ismeginote, kuo dar galima paivairinti? 🙂

  42. Ina parašė:

    Labai puikus pyragas, patiko ir šeimynai ir kolegėms, paprastas, lengvai pagaminamas. Persikus keičiau ananasais gavosi taip pat labai skanus.Daugiau tokių paprastų ir skanių gaminių, ačiū Beatai.

  43. Vaiva parašė:

    Vakar iskepiau, siandien valgau…. labai skanu 🙂

  44. daiva parašė:

    laba diena,noriu padekoti mielai Beatai uz si super receptuka!ACIU uz si ir visus kitus,sekmes ir toliau gaminant.

  45. Raminta parašė:

    Laba diena, Jūsų pyragas yra išties skanus ir labai tiko Velykoms, tačiau pyragui auštant persiko puselės susmuko į pyrago vidų palikdamos negražias skyles… Ar taip nutiko nes persikas tiesiog yra per sunkus? Gal yra kokia paslaptis, kaip galima to išvengti?

  46. Rita parašė:

    Perskaičiau puikius atsiliepimus apie šį pyragą- dabar jis dar kepa orkaitėj, kvapą jaučiu ir kitame kambaryje. Pažiūrėsim, koks rezultatas (tikiuosi paties geriausio). Parašysiu paskanavus.

  47. Rita parašė:

    Štai ir paragavom, iš tikro labai skanus ir geros išvaizdos pyragas, nors neturėjau drožlių pabarstyti, ir gaminimas greitas, paprastas. Persikai labai gražiai pusiau susmego tešloje.

  48. Indre parašė:

    Super! lengvas ir skanus:)

  49. Renata parašė:

    Labai skanus! kaip manote,ar tiktu issikept kaip biskvitinius lakstus pertepimui su grietinels ir braskemis,ar nebus per „sotus“ tortukas?aciu

  50. Jurgita parašė:

    Jau tuoj trauksiu pyragą iš orkaitės. Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu paragauti. Ačiū, Beata!

  51. Jurgita parašė:

    Labai skanus pyragas :)) Tik nezinau, ka blogai darau, kad jam iskilus, labai greitai subliuksta ir tampa slapias?

  52. Aneta parašė:

    Ačiū už receptą. Labai skanus pyragas:)

  53. saule parašė:

    ziauriai skanus pyragas{dance}

  54. Sigita parašė:

    Laba diena Beata.Sakykit prasau darau viska pagal recepta,idedu i orkaite jau ikaitinta,kai iskepa tereikia isimt ir pyragas susmunka,pasidaro guminis,ka ne taip darau?Lauksiu jusu paaiskinimo.Sigita

  55. Sigita K. parašė:

    Pyragas nerealus, skonis fantastinis !!! Ypac man tokiai kepejai- paskutini karta gal pries 10 metu kepiau. Dabar sakiau, kepsiu ir kepsiu, juk taip paprasta ir taip skanu! 🙂 Aciu! 🙂

  56. vaida parašė:

    Labai skanus, saldus, mano mazyliui jis labai patinka 🙂

  57. Aneta parašė:

    Sveiki,
    noriu pasiteirauti kokio dydžio skardoje kepate?
    Ačiū 🙂

  58. Ineta parašė:

    Super pyragas !

  59. Samanta parašė:

    Tiesiog nuostabus!! As naudojau avietes vietoj persiku ar obuoliu, nes pyragas saldus o avietes rugstelna.Tiesiog puiku!:)

  60. Jurate parašė:

    sveiki, noreciau issikepti si pyraga 🙂 noriu paklausti o dujinei orkaiteje iseis?

  61. Reda parašė:

    Kad ir būtų naudinga prie recepto matyti ir visą netto ir brutto, kurie, beje yra privalomi, visuose maitinimo istaigose prie kiekv patiekalo, ten, kur aš gyvenu, bet ar yra būtina? Visi Beatos receptai man yra pavykę ir kaip gera šeimininkė – aš pati pasiskaiciuoju ( mazdaug ) kas ir kiek : imkim tiek ir tiek išleidau pietūms ir elektros sanaudas priskaičiuoju, tik aišku, savo laiko ne. Taip turbūt kiekv iš mūsų gali padaryt, nereikia nei Beatai 🙂

  62. Egle parašė:

    labai puikus,lengvas ir nuostabus pyragaslikau suzaveta ir nustebinau svecius.pavyko puikiai,greitas receptas,nepavykti turbut negali 🙂 aciu aciu aciu.o siandien kartosiu ir nesiuosi i gimtadieni 🙂

  63. Miglė parašė:

    man pyragas gavosi sukritęs, visiškai neišvaizdus….
    Gal kam gavosi taip pat?

  64. Laima parašė:

    labai mėgiamas pyragas, kepiau gal 5 kartus, bet visą laiką vidurys liko neiškepęs, bandžiau kepti žemesniame lygyje, bet nepadėjo. Kepu naudojant apatinį ir viršutinį kaitinimą. Gal galėtumėt patarti, kad vidurys liktų iškepęs? 🙂 Ačiū.

  65. Skaistė parašė:

    Labai skanus gavosi! Tik dariau šiek tiek kitaip – su bananais ir kokosais 🙂 Vyrui labai patiko! Ačiū, Beata !:)

  66. Edita parašė:

    atrodo labai skaniai, noriu puse uzdet avieciu, puse obuoliu, siaip noriu avieciu, bet jei bus neskanu, su obuoliais butu. tik noriu paklaust, ar galeciau uzmaisyt tesla ir per nakti laikyt, o ryte iskept? ar skanus liktu, jei vakare iskepciau ir is ryto patiekciau? jei taip, kur ir su kuo uzdengta per nakti laikyt reiketu. labiau is vakaro noreciau issikept, nes ryte laiko nebus, bet ar jis liktu skanus, nesukietetu? ka rriktu daryt kad nesukietetu? labai prasau atsakykit labai reikia, aciu

  67. Ela parašė:

    Ar galima vietoj persiku, i pati gala padet sausainiu pvz. oreo arba gaideliius, tada patept rududu ir uzpilt sia tesla?:)

  68. Milda parašė:

    Skanus, lengvas ir svarbiausia greitai pagaminamas pyragas 🙂 Aciu, Beata!

  69. Reda parašė:

    Ar galima naudoti obuoliene vietoj persikų?

  70. Irina parašė:

    Vyro giminaitė Lenkijoje kepa panašų pyragą, tik vietoj kondensuoto pieno maišo kiaušinius su 200 gr grietinės, o persikus deda ant viršaus po 15 min kepimo, tada jie nepaskęsta tešloje. Migdolų drožles prieš dedant ant pyrago pakepina kelias minutes su trupučiu sviesto ir cukraus, gaunasi kaip lengva glazūra.

  71. Inga parašė:

    Sveiki, o man sis pyragas gavosi labai puikus, nes persikus as dejau pyrago dugne ant sviestinio popieriaus, o ant ju pyliau tesla. Kai pyragas iskepe, apverciau dugnu i virsu ir pati didziai nustebau – vaizdas buvo nepakartojamas. Aciu Beatai !

  72. Daiva parašė:

    Norėjau tik paklausti – sutirštintas pienas paprastas ar su cukrumi?

  73. Rūta parašė:

    Labai skanus pyragas, vertas dėmesio 🙂

  74. Laima parašė:

    Laaaabai skanus pyragas iškepė, iš tiesų nesitikėjau tiek iš tokio paprasto recepto 🙂 Ačiū Beata. Galvoju ar tešla tiktų kaip torto biskvitas?

  75. Akvile 15 metu parašė:

    Siandien pabandysiu 🙂 Beata sakykit galima daryt be persiku,nes neturiu 🙁

  76. Diana parašė:

    Nuostabus! Nuolatos kepu vien tik si pyraga! super!

  77. Ineta parašė:

    Dabar kepu si pyraga bet su mandarinais, kadangi dievinu juos, tikiuosi bus skanu 🙂

  78. Lina parašė:

    Super pyragas patiko visai seimai.Svarbiausiai kad jis yra nesprangus,o minkštas tikras mociutes pyragas

  79. Laura parašė:

    Du kartus kepiau tą pyragą ir abu kartus neiškepė vidurys. Pirmą kartą kepiau silikoninėje formoje, antrą kartą -metalinėje skardelėje. Turėjau dar ilgiau kepti, tai kraštai lieka sausi ir tik tada iškepa vidurys. Trečią kartą kepsiu keksiukų formose, jei irgi nepavyks, išbrauksiu jį iš savo kepinių sąrašo. O gaila… Atrodė geras receptas, puikiai atitinkantis mano reikalavimus (viską išmaišai ir kepi, be jokių ten plakimų, giretinėlių, želatinų, baltymų ir kitų „tiuningų“)

  80. Ieva parašė:

    Nu ka bandysim kepti :))))) tik kepsiu ne orkaiteje o phillips multicookeri 🙂

  81. Goda parašė:

    Beata, Jūs esate puiki!

    Tiką kepiau pyragą pagal šį receptą ir nenusivyliau. Bet vietoje migdolų drožlių dėjau tarkuotos citrinos žievelės ir cinamono.

    Sėkmės tolimesniuose receptų kūrimuose ir šeimynos lepinime 😉

  82. zita parašė:

    Neturiu namie svarstykliu produktams sverti,saukstais kiek bus 200gramumiltu,gal kas praktikuojate-mano mama visada dedavo saukstais,kiek kiausiniu ,tiek saukstu miltu.

  83. Simona parašė:

    Sveiki, kondensuotas pienas turi būti saldintas ar nesaldintas? Ir ar persikus supjaustyti mažesniais gabaliukais prieš dedant į tešlą?

  84. Jonas parašė:

    klasiškas skonis lux kelis kartus kepiau su persais dziovintom slyvom, uogiene serbentu juodu visada super iškepes sesei ,draugams visi išgriuvo nuo superinio skonio ! o recepto pasakius visi mustemba koks nesudedingas ! didelis dekui jums super žmogus esat visada spindinti kaip saule ! ačių

  85. Simona parašė:

    Ar persikus, kuomet dedi ant tešlos viršaus reikia įspausti? Ir man pirmo pyrago viršus kiek pasvilo, tikriausiai dėl migdolų drožlių? Ir ką galima būtų daryti, kad kiek sultingesnis pyragas būtų? Dėti daugiau persikų?
    Gražios dienos! 🙂

  86. Evelina parašė:

    As ant virsaus uzbarsciau melyniu saldytu ir apibarsciau cukrumi nedaug. Kepasi tad laukiu kas bus 🙂

  87. Daiva parašė:

    Aciu labai Beatai.Puikus receptas Bandziau kepti ir dar karta kepsiu!

  88. Agne parašė:

    O ar galima iš tos pačios tešlos kepti keksiukus? Gal kas bandėte? Ar reikėtų keksiukams kažko įdėti daugiau/mažiau?

  89. Sigita parašė:

    vis kepu šitą nuostabų pyragą ir ekspermentuoju su įvairiausiais priedais, jau išbandžiau vietoj persikų obuolius, bananus, kriaušes šiandien dėjau braškes ir ant viršaus sudėjau bounti šokolado gabaliukus. tiesiog viskas tinka!

  90. Migle parašė:

    Sveiki, kepiau ir as si pyraga! patiko labai tiek man kiek vyrui:) tiesa,man kazkaip truko slapumos, o vyrui buvo labai skanus. Ir siek tiek apdege virsus nors kepiau tiksliai taip kaip nurodyta. Siaip labai lengvas, paprastas ,bet ne prasto skonio pyragas! kepsiu dar nekarta. Tik gal mazesneje temperaturoje,kad vrsus neapdegtu;)

  91. ona parašė:

    Laba diena,pyragas puikus,aciu,tik perskaiciusi komentarus suabejojau ar as teisingai supratau,as dejau sutirstinta piena su cukrumi,o reikia be cukraus ? nes man buvo per saldu.

  92. Milda parašė:

    Sveiki, jei neturiu kepimo miltelių ar nesigaus pyragas? Ir ar tiktų kokoso drožlės vietoj migdolų?

  93. Ruta parašė:

    Sveiki, ar imanoma kazkuo pakeisti kondensuota piena siame recepte?

  94. jonas parašė:

    Viskas yra uoga esu išbamandes visiem patiko kerta visi
    Noriu paklausst
    Norių sesut riebesne iškepti
    Bet ar galima deti 200gr sviesto ar piragas nepasauses nebus toks trupantis

  95. Renata parašė:

    Labai skanus! Dabar kepu ji su tarkuotom morkom,super skanus ir labai grazios spalvos 🙂

  96. Linas parašė:

    O sutirštintas pienas saldintas ar ne ? Kaip suprantu reikia pilti jį, tai nesaldintas…nes saldintas ne skystas. Tada klausimas o kur cukrus ?

  97. Sandra parašė:

    Ar vietoj sviesto galima aliejaus dėti?

  98. Ieva parašė:

    Labai LABAI labai skanu!!! ačiū!!!

  99. Ausra parašė:

    Super pyragelis 🙂

  100. Gerda parašė:

    Omg, pamiršau sviesta supilti, o pyragas jau orkaitėj

  101. BR parašė:

    O kiek šviežių obuolių dėt vienetais?

  102. Simona parašė:

    Nesuprantu kas ne taip.
    Po 45min. tikrinu pyragą – vidurys skystas! Palikau dar 10min., rezultatas panašus. Uždengiau folija, nes pradėjo degti kampai, dar 20min. ir vis vien vidurys neiškepęs visiškai (toks vaizdas, kad sirupas nuo konservuotų persikų susimaišė su tešla ir trukdo jai iškepti, nors nuvarvinau kiek įmanoma).
    Niekada neturėjau jokių problemų su šita orkaite, net ir termometrą viduje turiu.
    Kepu 170°C, nes su ventiliatoriumi.
    Gal kas kokį patarimą turite?

    • Beata Nicholson parašė:

      Išties galite prieš dedant persikus ant pyrago juos nusausinti popieriniu rankšluosčiu, kad jų skystis netrukdytų pyragui tolygiai kepti, ir siūlyčiau orkaitės kaitrą padidinti iki 180

  103. Monika parašė:

    Kaskart tobulas!

  104. Rima parašė:

    Sveiki,as dejau konservuotu ananasu,ir rududu,skaniai gavosi,super,aciu Beatai uz recepta!!!

  105. Gintautė parašė:

    Su vaikais šiandien kepėme šį pyrago ,patiko naudojome šaldytus rabarbarus ,labai puikiai tiko jų rūgštumas ir drėgmės pridavimas saldžiam pyragui ☺️

  106. Julija parašė:

    Darbe kepiau 190C laipsniu t. vos nepridege. Bet gavosi skanus. Kaip jūs kepat.???

    • Mantas M parašė:

      Galbūt jūsų orkaitė kiek stipriau kepa, tuomet mažinkite kaitrą iki 180 laipsnių. Visada, kai matote, kad pernelyg greit ruduoja, galite pridengti folijos lapu.

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.